Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Canım benimne kadar zor yaşayan bilir...aynı duyguları 16 ekimde yaşadım...Ağlamak iyi gelir at zehri içine akıtma saklama...Rabbim sana sabır versin...Ama unutma ki geçecek.GE ÇE CEK....geçti oradan biliorum.nolur yıpratma kendini güçlü olmak devam edebilmek zorundayız canım benim...Vakti değilmiş diyeceğiz.hayırlısı...

demek ki benim yukum bitmemis. keske tahlil guune kadar regl olmasaydim da yapinca deseydim ki degilmis. en azindan birkac gun umudum olurdu ya derdim ki ne bileyim derdim biseyler. sadece sabr istiyorum ki dayanma gucum olsun. yok ama kalmais. bugun onu gordum.

alah sabir versin canim okudumda cok üzüldüm benimde ilk denem olacak ben simdiden cok korkuyorum ya olmassa diye allah büyük allah herseyin hayirlisini versin kizlar ica herseyde bir hayir vardir

öle demebnce
rabbım herkesı farklı sınar bızıde böle sınıyor
allh baska ddert vermesın
bekı bızler ıcın olmaması suanda en hayırlısı

berna ne kadar güzel anlatmışın yaşadıkların çok etkiledi beni. bu kadar şeyin üzerine hamile olman bir mucize gerçekten..Rabbim verecek olduktan sonra kim engelleyebilirki bunu...

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebek tedavisi görüyorum ve ptesi günü yumurtalarım toplanacak,yanlız öğrenmek istediğim kafamı kurcalayan sorularım var,ilk denememde dr um bana yumurta toplama işleminden sonra progynex ampul vermişti ben kan tahlili gününe kadar onu kullanmıştım,ama okuyorumki vajinal jel ve bant kullanan arkadaşlarda var,sizce hangisi daha etkilidir sizler neler kullanıyorsunuz.
bu arada transfer edilmiş kan tahlilini bekleyen bütün arkadaşlarıma bol şans ve dolu göbişler diliyorum.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıor haptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı

ilaçtan olabilir canım
bende de bu ay öyle oldu böyle çamur gibi fitil için acele etme ben çarşamba lucrine başlayacam daha bu gün sson fitili kullnıcam
geç başladım bilerek işlemlere yakın olsun koruyucu olsun diye

anladım canım bu gıdslen benımkıde gec olacak galıba

Inca cok uzuldum canim.. Bugunde benim 11. gunum acikcasi benim pek umudum yok.. Ama yorulmak yok mucadeleye devam.. Sakin birakma kendini belki bir sonrakinde tutacak.. Belki hayirlisi buydu yanlis zamandi belki.. Insallah sende en kisa zamanda bir anne adayi olursun..

slm kızlar,geldim ben transferim oldu inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

amanda amannnnnnn maşşşşşşşş ıkız annesı olmus benım arkadasım maşşşşş
tutunacak ınşşşşş

kızlar sıze bır sorum olaacakkkk sımdı ben adet bıtımı vajınal fıtıle basladım tup bebek ıcın gece kullandım ılkını...
sabahtan berı pembemsı kanamam var böle olan varmı aranızda cok korkuyorum

slm arkadaşlar lütfen yardım edin bana.gece sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım bi istifra bi istifra anlatamam sabah kalktığımdada başım dönüyordu,eşimle bizim koyduğumuz tanı dünkü yediklerimizden zehirlendik ama eşim istifra etmedi dün dışarıdan yemiştik hani ben hazırlamıyım yorulmayayım die eğer zehirlenmiş olsak ikimizde fena olmazmıydık,kızlarr sizce bişi olmuşmudur bebişlerime ya tutunamazlarsa çok korkuyorum,ellerim kollarım tutmuyo zor yazıyorum inanki yazıyıda,benim gibi olanınız varmı çok korkuyorum...

siteneye ne gelen var ne giden ne yazı yazan,huu komşular transferli arkadaşlar nerelerdesiniz,bugün 4.günüm,hafif kasıklarımda sızı şeklinde batmamı desem ağrımı desem oluyo ama psikolojikmidir anlam veremedim,nerelerdesiniz gelsenize konuşalım huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…