bu sabah pembe bir sivi geldi. reglim basladi. yani agrim onu gösteriyor. gidisat da oyle. normalde zaten ilk gun kahverengi bisiler oluyordu ikinci gun normal kanamam basliyordu.
bugun transferin 14.gunuydu. yani hamile degilim.
neden ya? neden? cok kotu hissediyorum kendimi.
demek ki benim yukum bitmemis. keske tahlil guune kadar regl olmasaydim da yapinca deseydim ki degilmis. en azindan birkac gun umudum olurdu yaderdim ki ne bileyim derdim biseyler. sadece sabr istiyorum ki dayanma gucum olsun. yok ama kalmais. bugun onu gordum.
demek ki benim yukum bitmemis. keske tahlil guune kadar regl olmasaydim da yapinca deseydim ki degilmis. en azindan birkac gun umudum olurdu yaderdim ki ne bileyim derdim biseyler. sadece sabr istiyorum ki dayanma gucum olsun. yok ama kalmais. bugun onu gordum.
kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben bu ay tup bebek tedavısıne basladım adetın 3. gunu dogum kontrol hapına basladım
normalde benım adetım 6 gun surer bugun 7. gunum hala camur gıbı pedın ortası dolusunca gelıorhaptanmı sızce?
adetın bıtınce vıtıl kullan dedıler adet bıtmek bıtmıorkı.bu haldeyken kullanmaya baslayımmı yarın yoksa bekleyımmı
ilaçtan olabilir canım
bende de bu ay öyle oldu böyle çamur gibi fitil için acele etme ben çarşamba lucrine başlayacam daha bu gün sson fitili kullnıcam
geç başladım bilerek işlemlere yakın olsun koruyucu olsun diye
bu sabah pembe bir sivi geldi. reglim basladi. yani agrim onu gösteriyor. gidisat da oyle. normalde zaten ilk gun kahverengi bisiler oluyordu ikinci gun normal kanamam basliyordu.
bugun transferin 14.gunuydu. yani hamile degilim.
neden ya? neden? cok kotu hissediyorum kendimi.
slm kızlar,geldim ben transferim olduinşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler. ,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..
amanda amannnnnnn maşşşşşşşş ıkız annesı olmus benım arkadasım maşşşşş
tutunacak ınşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?