Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

selamm kızlarrr:80::80::80: benimdee transferimin 5. günü bugünn ara ara kasık sancım oluyoo bazende belim ağrıyoo inşallahh tutunmuşlardır 2 tane embriyo transfer ettiler biri 8 hücreli diğeri 7 hücreli ikiside birinci kalite ama insan yine de kaybetmekten korkuyorr hakkımızda hayırlısı inşallahh hepimizin pozitiff sonuçları alırızzzz

ınşşşşşşşşş kız 3 canlımısın sen sımcık :)))
maşşşşşş tatlısım

arkadaşım hayırlı olsun seni takip ediyorumizmirdesin. sen kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen öğrenebilirmiyim. hasytaneden memnun kaldın mı. tavsiye edermisin. dr kimdi.

hayırlı olsun inş..

Merhaba canim sana nasil 2 tane emriyo transfer ettiler tek olmuyormu artık

günaydınlar aranıza yeni katıldım transferimin 7. günü karnım ara ara çok şiddetli agrıyor dünde çok az leke geldi korkmaya başladım gerçi hayırlısı olsun kader kısmet diyorum ama yine de en ufak birşeyde üzülüyorsun sizde de bu belirtiler oldu mu?

ınşşşşşşşşş kız 3 canlımısın sen sımcık :)))
maşşşşşş tatlısım

ewettttt tatlımmm öyleyimmm inşallahh ikiside tutunmuşlardırrrrr merakla test gününü bekliyorumm allah nasip eder pozitif sonucu alırsam yeni yıla minişlerimleee giricezzz

arkadaşım hayırlı olsun seni takip ediyorumizmirdesin. sen kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen öğrenebilirmiyim. hasytaneden memnun kaldın mı. tavsiye edermisin. dr kimdi.

hayırlı olsun inş..

saol canımmm 24 yaşındayım ve ilk tüp bebek denemem oldu mikroenjeksiyonlu smyrna art tüp bebek merkezinden çok ama çok memnunumm doktorumm funda hanımm embriyologum aynur hanımm ikisidee son derece iyi ve işinin ehli doktorlarr ben çok memnun kaldımm herşeyi kusursuz yapıyorlarr gözlemlediğim kadarıylaaa ve başarı oranlarıda çok yüksek bu hastaneninn ben memnunumm herkese de tavsiye ederimm çalışanların hapsi çok güler yüzlü ve bire bir ilgileniyorlar senlee zaten bi hastanede asıl önemli olann doktor embriyologdur asıl iş onda bitiyooo spermlerle o uğraşıyoo yıkıyoo seçiyoo en iyi spermleri bulup yumutayla döllendiriyoo bu çok çok önemlii canımm çünküü embriyologun işini en iyi şekilde yapması bizim aleyhimizee kaliteli birinci kalitede döllenmiş yumurtaların olması doktorun çok dikkatli bir şekilde hareketli ve morfoloji bozukluğu olmayan spermi bulup seçmesiyle alakalıı bana 2 tane transfer edildi ikiside birinci kalitede 8 ve 7 hücreli yumurtalr tutunması çok yüksek demiştii ve kesin gebelik bekliyorum sizden demiştii inşallahh dediği gibide olurr

Merhaba canim sana nasil 2 tane emriyo transfer ettiler tek olmuyormu artık

oluyoo canım zaten transferden öncee seni ön görüşmeye alıp bilgi veriyorlar ve seninde fikrini soruyorlar ben 1 tane embriyo istiyorum dedimm tamam dediler çoğul gebelik istemediğim için ama eşimm illa 2 tane olsunn diye bana çok ısrar ettii ben sana bakmanda yardım ederim gerekirse yardımcı tutarım nolurrr ikizimizzz olsunn deyincee dayanamadımm ve eşimin isteğini kabul ettimm öylelikle 2 tane embriyo transfer ettiler aynur hanımm bana ikiside birinci kalitedeler tutma olasılığıı çok fazla deyince çoğul olmasın diye istememiştimm amaa iyikide eşim beni ikna etmişş çoğul olsun ben ikisinede bakarımm karnımda olduklarını bilmek çok güzell ikisindende asla vazgeçmemm ikiside benimm yawrumm o zaman nekadar yalnış düşünmüşümm ama transferden sonra insan çok değişiyoo herşeyden öncee sen ANNE oluyorsunn harikaaa

ya kimse cvp yazmıyor transferin 7,günü pembe lekem geldi kasıklarım çok agrıyor kızlaracaba adet mi olacağım fikri olan var mı?

ya kimse cvp yazmıyor transferin 7,günü pembe lekem geldi kasıklarım çok agrıyor kızlaracaba adet mi olacağım fikri olan var mı?

canımmm hemen panik yapmaa pembe yada kahverengi lekelenme gelmesi normall birinci ihtimal yerleşme kanaması olabilir Ikinci ihtimal kullandığın vajinal jelden olabilir tatlımmm üçümcü ihtimali söylemek istemiyorumm üzülme canımmm herşey yolundadır inşallahh ama sen yinede doktorunu ara söyle bence

__tüp bebek Listesii__ SONUÇ

baby2435..................22 aralık çarşamba test günü.....................

neris2000.................cuma günü 13:30 da transferi var........................

ekinbebek.................20 aralık p.tsi test günü..........................

byyy.........................transfer gününü bekliyor..........................

dyg34.......................20 aralık p.tesi test günü.........................

figero.......................20 aralık p.tesi test günü..........................nazar:

inşallahhh hepimizzzz pozitiff sonuç alırızz

Son düzenleme:

aradım oda yerleşme kanaması olabiliyor dedi leke artarsa ki allah korusun tekrar ara dedi bakalım.ayrıca sana çok teşekkürler moral oldu benimde test günüm ayın 20 si

kızlar benim transferim çarşamba günü oldu bugün7. günümmü yoksa 8. günümmü benim bugün kasıklarımda ağrılarım çok sıklaştı ayrıca uterusumda çok kasılıyor sizce nedir yardımmmm

__tüp bebek Listesii__ SONUÇ

baby2435..................22 aralık çarşamba test günü.....................

neris2000.................cuma günü 13:30 da transferi var........................

ekinbebek.................20 aralık p.tsi test günü..........................

byyy.........................transfer gününü bekliyor..........................

dyg34.......................20 aralık p.tesi test günü.........................

figero.......................20 aralık p.tesi test günü..........................nazar:

inşallahhh hepimizzzz pozitiff sonuç alırızz

8. günün canımm benimda ara ara sağ kasığımda ağrı oluyo ama hemen geçiyoo bence kasılmala rve ağrılar tutunmaya çalıştıkları yada tutundukları için oluyorrr hyırlısı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…