Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Sağol çok güzel moral buluyoruz burada yazışınce rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın

gobekten ıgne kullanıorum bugunden harıc 4 tane kaldı hayırlısıylan
adet oldum yarın merkeze gıdecegım bakalım durum ne merak edıorum
sen nerelerdesın pek gırmıorsun
ne oldu ?

Giriyorum da pek yazmıyorum..Donmuş tedavisine başlayacağım bugün ,yarın..Bekliyorum..Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum..

Giriyorum da pek yazmıyorum..Donmuş tedavisine başlayacağım bugün ,yarın..Bekliyorum..Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum..

hdı hyırlı olsun cnım
canım ya bırsey soracgım dondurlmuslarlan yptırdgında fazla ucret odemıorsun demı ?
arıca arta klan yumutran 1 de olsa 5 de olsa dondurma parası sabıtmı

hdı hyırlı olsun cnım
canım ya bırsey soracgım dondurlmuslarlan yptırdgında fazla ucret odemıorsun demı ?
arıca arta klan yumutran 1 de olsa 5 de olsa dondurma parası sabıtmı

Canım dediğin gibi fazla bir ücret ödemiyosun..Zaten 2 kere gidiyosun kontrole..Öyle kan almalar falan yokmuş..Dondurma ücreti sabit hatta bazı hastaneler almıyomuş ..

gunaydin kizlar oncelikle herkez icin alla kolaylik versin allah butun emeklerimizi bosa cikarmasin...benim ilk denemem sizlere sorum olacak ben 24 de gobekten iyne vurulmaya basliyacam 9 tane iynem var yani kizlar ben iynemi adetimin 12 gununde kulanmaya basliyacam eger 9 tane iyneyi kulanirsam 20 gunumde catlatma iynesi olcacam...kizlar anlamis degilim 20ci gun gec mi oluyor dusunuyorumda kafam karisti :26:

hg canım doktorun oyle diyorsa yanlış olmamalı belki uzun protokol genelde uzun protokol adetin 21 günü başlıyor bende adetim 21 günü başladım amaa iğneyle değil haple başladım benn

dyg34 adetimin 21 gunu basladim diyorsun eger 28 gune bir adet oluyorsan adetine kalmis 8 gun yani bir adet dahami gorceksin....

Son düzenleme:
Ewet doğum kontrol hapıyle başladım gün daha geç adet gördum adet görunce günü iğnelere başladım 10 gün iğne yaptım ben sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transfer oldu bu uzun protokol oluyor seninkide boylemi

cnm merhaba benımde dun aksam transferım yapıldı.sen nerde tup bebek yaptırmstın?ben umut ta yaptırdım..umutluyum bakalım mevlam hayırlı bebıslerle yuzumuzu guldurur ınsallah

amin canım inşallah rabbim kucaklarımızı doldursun.. ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım. bu 3. denemem ben de bazen çok umutlu oluyorum bazende ümitsiz işte.. hayırlısı bakalım...

pazar günü transferim yapıldı sürekli yatıyorum bütün işleri kardeşim yapıyor bana el bebek gül bebek bakıyor

hayırlı olsun hayırlı haberler alısın inşallah ilk5 gün kendine bakmanı çok önemli daha sonra evin içinde ağır birsey yapmamak koşuyla dolanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…