baby Allah sabır versin canım çok zor biliyorum ama 4 milyon çok iyi bir değer tüp bebek için... moralinizi bozmayın bir dahaki denemenizde inşallah başarıya ulaşırsınız...
çok saol canımm kendimi toparlamaya çalışıyorumm artık üzülmüyorum bile eşim kent hastanesinde devam edelimm dedi görüşmeye gidicez bakalım zaten o laftan sonra eşimde soğudu merkezden içimde o hastaneye karşı nefret oluştu ben tekrardan orda devam edemem bile bile ladess dememm merkezimi değiştirip kent hastanesinde dondurulmuşlarımla yeni bir sayfa açıp mücadeleme devam edicemm
hakkında hayırlısı rabbım yuzunu guldursun bu sefer ınan cok uzuldum ama elden gelen bırsey yok
ınş dondurulmusların senınlen klaacak
baby bırsey soracagım kac yumosun donduruldu dondurmaya ne kadar para verdın
ayrıca kullanacagın ılaclar cok tutuormu dondurulmuslarlan yaptırdıgnd?
baby nasılsın canım umarım iyisin iyii olmak zorundayız bende bi şok yaşadım allah sabır versin
arkadaşlar merhaba;
belirtiniz var mı çok panikteyim ben
baby üzülme canım dondurulmuşun varmış bak ne güzel...
baby dondurulmuslarınlan baska merkezde ıslem yaptırabılıormusun ?
vede gorsmeden sonra banada haber ver ılacların fıyatını
1.yı yaptırmadan 2. yi dusunuyorum :)
canım benim ben dün doktora gittim değerim iyii katlanmıyor adet gördüm doktor dediki düşük yapacan kimiyasal gebelik testlerim bunu gösteriyor
ewet canımm bu senin hakkın dondurulmuşlarını alıp istediğin hastanede yaptırabilirsin ben öyle yapıcamm smyrnadan dondurulmuşlarımı alıp kent hastanesinde başlıycamm orada yaptıracağım transfer işlemini ama ilaç konusunu bilmiyorumm dondurulmuşlarla tekrar denerkende mi ilaç kullanılıyo pazartesi günü eşimle kent hastanesine gidip görüşücezz yazarım buraya gelişmeleri canımm sende mi izmirdesin..
bizde birdaki denemede seviniriz inşallah
bunu bılmıordum baska hastanede deneme yapıldıgını
hayırlısı olsun senın benım tum muhammet ummetı ıcın
ınş dogal yollan kalırsın canım
unutma ama gorusmeden sonra haberdar etmeyıı
ıgne kullanıorsun ben öle bılıorum
dondurulmuslarlan aama fazla deıl
bunu bılmıordum baska hastanede deneme yapıldıgını
hayırlısı olsun senın benım tum muhammet ummetı ıcın
ınş dogal yollan kalırsın canım
unutma ama gorusmeden sonra haberdar etmeyıı
ıgne kullanıorsun ben öle bılıorum
dondurulmuslarlan aama fazla deıl
bugün randevu almak için kent hastanesini aradım pazartesiye randevu aldım görüşme ücreti olarak 210 tl alıyormuş ve dondurulmuşlarla transfer işlemi için 2 milyar 300 tl ye yapılyormuşş biraz pahalı dondurulmuşlar için transfer ücreti ama orası tamamen özel eşimle bi kayınvaldemlerle konuşup karar
cok pahalı deılmı
ben dondurma ıslemıne bırde cozdurme ıslemıne para verıorsun sanıordum
evet canım çok pahalı ama tamamen özel olduğu için ayrıca orda düşük önleyici ve tutunmayı sağlayıcı ilaç tedaviside uygulanıyormuş o yüzden rakam yüksek canımm bakalım kayınvaldemler kabul ederse orada yaptırcaz bizim masrafları onlar karşılıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?