idrar testi güvenme benimki kanda pozitif idrarda negatif çıktı 10 günu moralini bozma
beyaz belirtileri takılma canım belirti arama herkeste olmıyabilir tadını çıkar biyolojik olarak hamilesin şuan şımart kendine fazla düşünme
canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende pazartesi aradım hastalanıp temizlendikten sonra ara randevu verelim kontrole gel dediler...inan hiç atlatamıycakmışsın gibi geliyor ama alışıyorsun çok üzüldüm canım senden güzel haber bekliyordum
gelincik adet olmak için daha erken rahat ol canım dua et rabime ve inancını kaybetme hep umutlu oll
ben halen daha inanmak istemiyorumm canımm gerçekten çok acı çekiyorumm ağlamaktan kahroldumm eşimde çok üzüldüü ama hiç bir sorun yokken neden neden negatiffhem senin hem benimm merkezde sorun olduğunu düşünüyorum artık doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedimm bu nasıl iş ya sonucu bile söylemek için funda hanım teşrif bile etmedi ultrosona bakan erkek doktor açıklama yaptı kendincee ve halan daha %90 şansımızın olduğunu iddia ediyo ya birde zaten 4 milyon spermden mucize yaratacak halimiz yok demez mi eşim küplere bindii ne olursa olsun eşimi rencide etmeye hakları yok bize baştan kendileri umut verdi kesinn olur dedi ama maliyeti size pahalıya patlar demişti bizde yeterki olsun para mühim değil dedikk tek taraflı sorun dedi ama şimdii işler değişti tabii bakalım bu sefer merkeze gidince ne zırvalıyacaklar
ben halen daha inanmak istemiyorumm canımm gerçekten çok acı çekiyorumm ağlamaktan kahroldumm eşimde çok üzüldüü ama hiç bir sorun yokken neden neden negatiffhem senin hem benimm merkezde sorun olduğunu düşünüyorum artık doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedimm bu nasıl iş ya sonucu bile söylemek için funda hanım teşrif bile etmedi ultrosona bakan erkek doktor açıklama yaptı kendincee ve halan daha %90 şansımızın olduğunu iddia ediyo ya birde zaten 4 milyon spermden mucize yaratacak halimiz yok demez mi eşim küplere bindii ne olursa olsun eşimi rencide etmeye hakları yok bize baştan kendileri umut verdi kesinn olur dedi ama maliyeti size pahalıya patlar demişti bizde yeterki olsun para mühim değil dedikk tek taraflı sorun dedi ama şimdii işler değişti tabii bakalım bu sefer merkeze gidince ne zırvalıyacaklar
söledıklerı cumle cok yanlıs adamlar 5 spermlen hamıle kalıor o da ne demek öle mucıze yaratacak deılız dıe bır cumle kullanmıslar bnde senın sonucunun negatıf oldugunu sımdı bırıne sordum ordan ogrenım vede cok uzuldum bnde kesın hamılesındır gozuylen bakıordum snaamoralını bzma.zor bır surec bılıorum ama kendını yıpratma demekkı suan ıcın rızkları yok bu dunyada.hakkında hayırlısı olsun arkadasım
inanamıyorum baby, gerçekten size böyle mi söyledi bilgen bey??? Ne saçma bi yaklaşım, biz de onlardan bi mucize beklemiyoruz zaten mucizeyi yaratacak olan Allahtır. Onlardan sadece işlerini düzgün yapıp ,ayrıntılı bilgi vermelerini istiyoruz. Çok şaşırdım inan, bir daha smyrna yı düşünmem herhalde. Hiç üzülme canım, bir sonraki denemeni dondurulmuşlarınla başka bir merkezde yaptır boşver.. inşallah onlarla çok güzel sonuçlar alırsın. zaten dondurulmuşlarla çok fazla ilaç da kullanmıyormuşsun, kolayca olur ve tutunurlar annelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?