Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

benim bugün transferim 6. günü dün akşamdan beri heran adet olacakmışımki belirtilerim var... çok korkuyorum...

SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadece adet olunca tekrar gidicem merkezeee

buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar

canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana bende pazartesi aradım hastalanıp temizlendikten sonra ara randevu verelim kontrole gel dediler...inan hiç atlatamıycakmışsın gibi geliyor ama alışıyorsun çok üzüldüm canım senden güzel haber bekliyordum

yarın test günüm.çok stresliyim.bu sabah idrar testi negatif çıktı alt üst oldum.resmen kendmi hamile hissedyodum.inşallah yarın mucize olur.bu 3.denemem.lütfen biri bana idrar testine güvenme çıkmaz desin.12.gün idrar testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören var mı acaba?neden 9.günü yapıyoar pozitif çıkabilyo da 12.gün çıkmıyo kanda pozitifse eğer

idrar testi güvenme benimki kanda pozitif idrarda negatif çıktı 10 günu moralini bozma

gelincik adet olmak için daha erken rahat ol canım dua et rabime ve inancını kaybetme hep umutlu oll

idrar testi güvenme benimki kanda pozitif idrarda negatif çıktı 10 günu moralini bozma

ama benim 12.günü bugün ve idrarda negatif çıktı.bana 2.gün embriyos yerleştirldi o yüzden kanda 13.gün bakılcak yani yarın test günüm.12.gün çıkmaz mı idrarda?2tane yerleştirildi.bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum .bu gece bana uyku yok....

bugün benim 14 günüm kanda pozitif idrar testinde 2 çizgi çok net değil silik çıkıyor moralini bozmaa kaniyorsa testi ne diyorsa odurr

beyaz belirtileri takılma canım belirti arama herkeste olmıyabilir tadını çıkar biyolojik olarak hamilesin şuan şımart kendine fazla düşünme

beyaz belirtileri takılma canım belirti arama herkeste olmıyabilir tadını çıkar biyolojik olarak hamilesin şuan şımart kendine fazla düşünme

selam kızlar,ben de haftaya test yaptırıcam. Bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak? Birşey sorucam, aranızda blast. halindeyken transfer yaptıran oldu mu? O şekilde daha mı çok tutma ihtimali oluyor ? Bana 7 ve 8 hücreli iki emb. transfer edildi. Acaba blast. olsaydı daha mı iyi olurdu ?

ben halen daha inanmak istemiyorumm canımm gerçekten çok acı çekiyorumm ağlamaktan kahroldumm eşimde çok üzüldüü ama hiç bir sorun yokken neden neden negatiff hem senin hem benimm merkezde sorun olduğunu düşünüyorum artık doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedimm bu nasıl iş ya sonucu bile söylemek için funda hanım teşrif bile etmedi ultrosona bakan erkek doktor açıklama yaptı kendincee ve halan daha %90 şansımızın olduğunu iddia ediyo yabirde zaten 4 milyon spermden mucize yaratacak halimiz yok demez mi eşim küplere bindii ne olursa olsun eşimi rencide etmeye hakları yok bize baştan kendileri umut verdi kesinn olur dedi ama maliyeti size pahalıya patlar demişti bizde yeterki olsun para mühim değil dedikk tek taraflı sorun dedi ama şimdii işler değişti tabii bakalım bu sefer merkeze gidince ne zırvalıyacaklar

baby çok zor canım ne diyecemi bilemiyomda en kısa zaman toparlanmak dileymle

benimde transverim yapldı salı günü sonucumu öğrenicem.çok heyacanlıyım hep bi belirti bekliyo insan allah herkeze mutlu haberler versin bu gün 7. idrar testi yaptım çıkmadı tabi ki kimse takmasın idrar testini .kan testimi 1 gün önce yaptırayım dedim onu bile kabul etediler oyüzden kise üzülmesinn

baby Allah sabır versin canım çok zor biliyorum ama 4 milyon çok iyi bir değer tüp bebek için... moralinizi bozmayın bir dahaki denemenizde inşallah başarıya ulaşırsınız...

inanamıyorum baby, gerçekten size böyle mi söyledi bilgen bey??? Ne saçma bi yaklaşım, biz de onlardan bi mucize beklemiyoruz zaten mucizeyi yaratacak olan Allahtır. Onlardan sadece işlerini düzgün yapıp ,ayrıntılı bilgi vermelerini istiyoruz. Çok şaşırdım inan, bir daha smyrna yı düşünmem herhalde. Hiç üzülme canım, bir sonraki denemeni dondurulmuşlarınla başka bir merkezde yaptır boşver.. inşallah onlarla çok güzel sonuçlar alırsın. zaten dondurulmuşlarla çok fazla ilaç da kullanmıyormuşsun, kolayca olur ve tutunurlar annelerine.

söledıklerı cumle cok yanlıs adamlar 5 spermlen hamıle kalıor o da ne demek öle mucıze yaratacak deılız dıe bır cumle kullanmıslar bnde senın sonucunun negatıf oldugunu sımdı bırıne sordum ordan ogrenım vede cok uzuldum bnde kesın hamılesındır gozuylen bakıordum snaa moralını bzma.zor bır surec bılıorum ama kendını yıpratma demekkı suan ıcın rızkları yok bu dunyada.hakkında hayırlısı olsun arkadasım

çok saol canımm kendimi toparlamaya çalışıyorumm artık üzülmüyorum bile eşim kent hastanesinde devam edelimm dedi görüşmeye gidicez bakalım zaten o laftan sonra eşimde soğudu merkezden içimde o hastaneye karşı nefret oluştu ben tekrardan orda devam edemem bile bile ladess dememm merkezimi değiştirip kent hastanesinde dondurulmuşlarımla yeni bir sayfa açıp mücadeleme devam edicemm

o hastanenin adını bile duymak istemiyorum artıkk tutunma iğneleri varmışş ama bana vermedilerr ilk deneme diye ikinci denemeleini yapanlara veriyorlarmış ne saçmalık ya demekki beni bilinçli olarak gebe kalmamı sağlamadılar çünkü ikinci deneme onlar için para demekkk umut ve para tüccarlığından başka bi halt yaptıkları yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…