Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

selam

maalesef kısmen katılmıyorum bu Hastanenin yazdıklarına ,çünkü transferden sonraki aşama tamamen Anne adayının elinde,özellikle dikkat edin demeleri gerekirken bu konuya hiç özen göstermeyenler var
Benim Transferimin yapıldığı merkezdeki dr "2 gün için dikkat et ,sonra günlük yaşamına devam et" dedi
embriyolar tutunmasaydı dondurulmuşlarım için yine onlara gidecektim çünkü

ama eskiden beri gittiğim Jinekoloğuma bizzat gittim sordum,akıl danıştım
yapılan işlemleri anlattım
o da sağolsun özellikle sıraladı transfer sonrasını:

Stres ve hormonları pozitif etkileyecek ortamlarda bulun
Ayakta fazla kalma
Banyo yapma mümkünse ,ılık su ile ve çok seyrek
Bol sıvı al
kabız olma
yenilecekleri sıraladı vs...
özellikle ilk 12 hafta için en riskli haftalar dedi
bebeğe geçebilecek tüm zarar ziyan ilk trimester denen bu dönemde olurmuş

:87:

lütfen dikkat edin kendinize
kimseyi çok önemsemeyin herşey düzelecek
sadece bebişinize odaklanın :81:

Rabbim nasip etmediyse yapacak bişey yok orası herkesin inancıyla ilgili bi daha deneriz veren de O, alan da O .

2 gun dınlenıp normal hayatına devam edılmesı gerektıgını dusunenlerdenım bnde
rabbım yeterkı rızkını versın yatsakta kalksakda sonucu bırsey değiştıremez gercı aa genede temkınlı olmak lazım
allh herkesın kucagını doldursun ınşşşşş

ayrıca yarın benım yumosların ne zamn toplanacgı bellı olacak
cok heyecanlıyımmmmmmmmm

hadi hayırlısı güzelim biliyorsun bende 2 gün yattım ve işe başladım yaradanım nasip ettiyse olır 12 gün yatıp hiç kalkmasanda olmuyorsa olmuyordur

Baby merhaba,

Test sonucunun negatif çıkmasına çok üzüldüm.İnşallah bundan sonraki denemende bebişlerini kucağına alırsın.(Tabiki tüm anne olmak isteyenlerin rabbim kucaklarını boş bırakmasın.)AMİN.
Hastaneyle görüşmeye gittiğinde tutunmayı sağlayan ilaç tedevisini öğrendikten sonra burda paylaşabilirmisin lütfen.Benim bu konuda hiç bilgim yok benim doktorumun bana verdiği transferden sonra kullandığım ilaçlar ve iğne var bunların dışında bir şeymi var diye merak etim.Bilgi verirsen sevinirim.

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz

canım hastaneyle görüştümm transfer sırasında embriyoları pipete çekmeden yapıştırıcı (bluu) uyguluyarak embriyoların rahme yapışmasını ve orada tutunmalarını sağlıyorlarmış ayrıca yine tutunmayı destekleyici göbek jel ve kalçadan iğne veriyorlarmış ama ilaçların ismini söylemiyorlarr canımm

Canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Bende araştırayım bakalım nedir ne değildir diyede bakalım isimlerini bulabilecekmiyim.Sen tekrar ne zaman denemeyi düşünüyosun?

yetetrkı rabbım ol desın o ılaclar falan bahane
ınşşşşşş yuzun guler ve bu son tedavın olurrrrrr

yetetrkı rabbım ol desın o ılaclar falan bahane
ınşşşşşş yuzun guler ve bu son tedavın olurrrrrr

Esra'cim ne kadar güzel söylemissin.. Allah bosa dememis önleminizi alin gerisini bana birakin.. Siz elinizden geleni yapin, tedavinizi yaptirin tuttumu tutmadimi o tarafini allaha birakin.. Allah hayirlisiysa nasip eder, hayirlisi degilse dogru zaman degil der vaktini bekler.. Ona güvenin..

arkadaşlar benimde 6 ay oldu tedavi yaptıralı tedavi sırasındada hiç bişey yapmadım hep dinlendim transferden sonrada annem baktı kardeşimle bana hep yattım dinlendim ama allahın dediği oluyor malesef ki olmadı tutmadı doktor ve personeli bile çok şaşırdı çünkü hem genç çift olmamız hemde herşey yolunda idi ama kısmette olmayınca olmuyor malesef ki

evet canım rabbım herkes ıcın hayırlısını versın

Canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Bende araştırayım bakalım nedir ne değildir diyede bakalım isimlerini bulabilecekmiyim.Sen tekrar ne zaman denemeyi düşünüyosun?

rice ederimm canımm yardımcı olabildiysem mutlu bana canımm ben hemen başlamak istiyorum salı günü randevum var dondurulmuşlar için tedaviye başlıcam en erken ne zaman başlanıyorsa o zaman başlıycamm bakalım doktor hangi günü uygun görürse hayırlısı olsun şimdiden inşallah dondurulmuşlarımla kavuşurum bu kez bebeklerime:):)

kzılar ıı aksamlar hepınıze sımdıden mutlu huzurlu herseyden once saglıklı yıllar dılerım
rabbım herkesın muradını versın ınşşşşşşşşşşşşşşş

kizlar yazilariniziokudum bende bir kac sey yazayim dedim bende bebek icin cok cabaladim ve hala mucadele ediyorum bende pco vardi 2 kere tup bebek denedim olmadi 3 cude cok isteksizdim hatta transferde dr ben istemiyorum dedim arife gunuydu ve ba na okadar cabaladin bosunami bende busefer icimde his var yine olmayacak dedim ama transfer esnasinda sadece dua ettim rabbim hayirlisysa ver veee gunler gecti ve ben hic dikkat etmez olduk 3 gun migdem bulanmaya basladi ve yemekten tiksinmistim ama digerlerindede olmustu daha sonra transferin 7 gunu siddetli bir agri adet olcam sandim ve aglamaya basladim cunku digerleride ayniydi ama kan verdim ve eve geldim esim cin e gitmisti tel aradi nasilsin dedi ben yine tutadi lanet olsun dedim sonra hastaneye sonucu almaya gittim ve deger 46. 4 inanmadim 10gun gittim 146 gibiydi ben bu mucizeye inanamiyordum suan 10 haftam bitti sizlere tek diyebilecegim mucizeler zamansiz rabbim ol derse olur dr da hep oyle derdi ilk once allah sonra dr sukurler olsun rabbim herkeze hepimize sonunda hayirli evlat nasip etsin

Son düzenleme:
merhaba,
benimde transferim inş. bu hafta içi yapılacak.. dondurulmuş embriyo ile... kasımda yum. toplandı fakat ohss nedeniyle taransferim 2 ay ertelendi.. doktor pazar progestan kapsüle başla dedi. 200 lük günde 3 defa... siz kapsül, jel ve iğneden hangisini kullandınız.. sanki hap ile olmayacak mış gb geldi. yardımcı olursanız seviniirim. ona göre doktorumla konuşacam tekrar.. sevgiler....

canim ben sadece progynex hap gunde 3 defa ve estraderm ban kullandim .. kendini uzme ikitanesinde jel kullandim tutmadi bunda hap kullandim cok sukur sonuc guzel ...sen sadece kendini rahat tut stres yapma yaradan ol derse olur bunu unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…