Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Testimi yaptırdım. Maalesef sonuç negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarla başlıyoruz inşallah.
Merseray cim cok tesekkur ederim .. insallah hepimiz birbirimize guzel haberler verelim.. Ben gunduz calistigim icin gunduz giremedim siteye forum sitelerini acmiyor is yerimizde pc ler.. simdi okuyorum mesajlarinizi ... ne buyuk rahatlik tek bir mesajda anlasilmak... cok tesekkur ederim..canım bende seninle aynı durumdayım bugün 9.günümdü 2 gün öncesine kadar ağrım falan vardı şimdi göğüslerimin şişi falan indi ama ara sıra az da olsa adet ağrısı gibi bişey gelip geçiyor, senin gibi bulantılarım falan olmadı, ama yinede umutluyum çünkü demet yaren arkadaşımız da böyle olduğunu söyledi yani bu kötüye işaret değil inşallah pozitif sonuçlar alacağız olumlu düşünüleim ben sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
Ay canim insallah.. Oyle guzel umit verdinki bana Allah sana en cok umut ettigin seyi yasatsin insallah..canım yazdıklarını okurken garip bir hisle sanki hamileymişsıin gibi hissettim.................lütfen sonucunu buraya yaz....................ve bu kadar umutsuz olma.........haa bu arada idrar testleri sabah ilk idrarla yapılınca daha net sonuç veriyormuş
canim ..Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Testimi yaptırdım. Maalesef sonuç negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarla başlıyoruz inşallah.
Alevece cok sevindim masallah canim.. hayirlisi olsunarkadaşlar bugün 14. günüm- transferin olduğu günü saymazsak 13- kan tahlilim yapıldı sonuç pozitif çokk mutluyum 8 şubatta tekrar gitcem doktora keseye falan bakılcakmışşdoktoruma çookkk sıkıldım evden çıksam gezsem dedim... olmaz dedii bol bol dinlenmem gerekmiş kendimi yormamalıymışımm bakalımm allah inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
Nurtopu, yarin senin icinde onemli bir gunmus.. Dua edecegim senin icinde benim de yarin test gunum,..Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
nzmyhncim seni burda görmek ne güzel canım Allah razı olsun iyi dileklerin için, ama bugün idrar testinden sonra öğlen dışarı attım kendimi akşama kadar kafamı dağıtmaya çalıştım umudum yok aldım sonucumu artıkmerseray canım takılma bunlara boşver.......................Allah nasip ettiyse gelicek bebegin inş..............
sağol canım eşimin varlığı benim için herşeyden daha değerli tabi Allaha çok şükür ki onu bana nasip etmişmersaycanım inan güzel haberini sabırsızlıkla bekliyordum ama olsun senin ve eşinin canı sagolsun inşallah tekrar denersiniz ümidini hiç kaybetme tekrar denersin hani 14.günde degişirmi acaba kan degerin
seni şuanda benden daha iyi kim anlayabilir ki teselli etmeye çalışmıcam haymatlos yüreğindeki sızıyı paylaştığımı bil yeterArkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Testimi yaptırdım. Maalesef sonuç negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarla başlıyoruz inşallah.
sakinim canım sağol, bugün öğleden sonra çıktım dışarda dolaştım akşama kadar ve kabullendim sanırım kabullendiğimden en ufak bir adet ağrısı falan da kalmadı demekki hamileyim diye kendimi dinlemekten hep öyle hissediyormuşum şimdi kafamda netleşince belirtiler de tamamen kaybolduarkadaşlar , 5ne olur belirti arayıp canınızı sıkmayın. adet sancısı iyiye işaret oldu bende.
bana tutunmaya çalışıyorlarmış. umarım sizde de öyle olur.Merseray biraz sakin ol ve 12. günü bekle canım...
evet canım burda hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ve burda herkes çok iyi niyetli, buraya takılmaya devam sana da iyi gelecektirMerseray cim cok tesekkur ederim .. insallah hepimiz birbirimize guzel haberler verelim.. Ben gunduz calistigim icin gunduz giremedim siteye forum sitelerini acmiyor is yerimizde pc ler.. simdi okuyorum mesajlarinizi ... ne buyuk rahatlik tek bir mesajda anlasilmak... cok tesekkur ederim..
arkadaşlar bugün 14. günüm- transferin olduğu günü saymazsak 13- kan tahlilim yapıldı sonuç pozitif çokk mutluyum 8 şubatta tekrar gitcem doktora keseye falan bakılcakmışşdoktoruma çookkk sıkıldım evden çıksam gezsem dedim... olmaz dedii bol bol dinlenmem gerekmiş kendimi yormamalıymışımm bakalımm allah inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder
Alevece cok sevindim arkadasim hayirli olsun darisi bizim basimiza
transferden sonra yattinmi sen hep? Dr yatmanimi istedi
Alevece cok sevindim masallah canim.. hayirlisi olsun
Test oncesi belirtilerin var miydi canim?
Alevece inan cok sevindim.Insallah bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin.Benim test günüm ocak 4 te.Normalde zaman cok cabuk gecerken simdi gecmek bilmiyor.Cok sabirsizlaniyorum.Birde kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi agrilar var ve huzursuz oluyorum.Ya yine tutunmazsadiye.Insallah bizlerde senin gibi pozitif sonuc aliriz.Seni tebrik ediyorum canim.Görüsmek üzere.
günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?