Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merseray ben de idrar testi ilk yaptım silik çizgi çıktı ama ertesi gün hiç çıkmadı çok canım sıkılmıştı acaba 1 gece düştümü diye bile düşünmüştüm ama bak şimdi pozitif o testler normal gebe gebe kalıp adet görmeyen ler için yani bize yetişemiyorrr bizim halden anlamıyor sıkma lütfen canını

Bende tedaviye başladım şubatın 7 ignelere başlıyacam ayın 15 ınde ankaraya gıdecem tekrar yumurtalıklarım toplanacak rabbım hapimize nasip etsın

Arkadaslar bır Şey soracam ıgneler aÇ karnınamı tok karnınamı vuruluyor lucın ıgnesı bırde her gun aynı saattemı olması gerekıyo bılgı verırsenız sevınırım

SVS kardeşim, hormon iğne ve ilaçlarının açlık ve toklukla alakası yoktur ama lucrin'in de daha sonra başlayacağın iğnenin de hep aynı saatte vurulması gerekiyor.

Haymatlos canım tesekkÜr ederım verdıgın bılgı ıcın allah hepımızı hayırlı bebısler nasıp etsın ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın

Arkadaşlar isimlerinizi tek tek sayarsam eksik kalır da sizi kırarım diye korkuyorum, o yüzden hepinize hitaben cevap yazayım dedim. Hepinize iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Üzülmemek elde değil tabii, ama kendimizi parçalamanın da bir gereği yok. Bu her türlü olumsuzluk için geçerli, güçlü olmazsak hiçbir şey iyi gitmeyecektir zaten. O yüzden önümdeki dondurulmuş transferleri için güçlü olmaya çalışıyorum. Dualarım dileklerim düşüncelerim hep sizlerle. Umarım isteyen ve ana baba olmaya layık olan herkes evladına aramadan kavuşur.

Merhaba Mediana.Öncelikle bana cvp yazdigin icin tesekkür ederim.Yeni katildigim icin acaba yanlis bir seymi yapiyorumda yazdiklarim görülmüyor ve kimseden cvp alamiyorum diye düsünmeye baslamistim.Senin test sonucun ne oldu merak ettim.Yazarsan sevinirim.Dilerim allahtan seni güldürsün.Olmazsada sakin üzme kendini.bi dahakine olur ins. Benim tabletlerden dolayi yasadigim sikintiyi gecen tarnsfer icin gittigimizde doktorum icinde 6 tane fitil olan krem vermisti.Onlari kullandim ve test zamanina kadar tablatlerde mecbur kullanildigi icin tam olarak gecmedi.Negatif sonuctan sonra tabletler kesiliyor.o zaman sikayetimde bitti.Ocagin 21 inde 2. denemem yani dondurulmus embiriyolarim tarnsfer yapildi.Transferden sonra siikayetlerim yine basladi.Ben almanyada yasiyorum.Tedavi oldugum yer bayagi uzakta.Buradaki doktorlarla her zaman telefonda konusma firsatimiz olmuyor.Sizler cok sanslisiniz bu konuda.Beklenmeyen bir sey gelisirse en azindan hemen ulasabiliyorsunuz cep telefonundan.Bizim doktorlar cep telefonlarini vermez hastalarina.Bir de belli bir standartlari var galiba.Sorunumu bildigi halde baska bir ilaca gecmiyor.Evvelsi gün kendi kadin doktoruma gittim.Kontrol etti ve tedaviyi sürdüren doktorun verdigi kremi devam etmemi söyledi.Test sonucundan önce hic bir sey yapamam diyor.Eger test pozitif cikarsa tabletleri 2 hafta daha devam etmem gerekiyor.Yeterki pozitif ciksinda katlanirim bu sikintiya.Mediana senden hayirli haberler bekliyorum.Allaha emanet ol.Görüsmek üzere.

Alevece destegin icin cok tesekkür ederim.Insallah sende hamileligini cok güzel gecirirsin ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin.Onun kokusunu duyabilmek cok güzel bir duygudur galiba.Görüsmek üzere canim.

arkadaşlarım bir sorum var:acaba transferden sonraki günlerde hapşurmak bir zarar verebilir mi emberyolara???

ben de transferden sonra hapşırmamak için burnumu tuta tuta bir hal oldum.canım Rabbim ol derse olur elbet.sıkma canını

mrb canm hayırlı olsun öncelikle..benım tranferimde 25 ocak pazartesi yapıldı 3 gun ağır iş yapmadım şimdi günlük işlerimi yapıyorum.ilaçlarımı kullanıyorum düzenli olarak 5 tanen bebiş transfer edildi allaha dua ederek tutunmalarını bekliyorum.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin..

merhaba arkadaşlar ben tüp bebeğe başlayalı 2 gün oldu puregon kullanıyorum inşallah herşey güzel gider dua edin lütfen:Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun cnm..inş her şey yolunda gider..güzel haberlerini beklerim

inşallah canım teşekkür ederim ben sorunlarımı yazsam bana yol gösterirmisiniz ,eşimde sorun yor sadece morfoloji %6 bende sol taraf tüp kapalı ve rahmim ters bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı tüpe geçtik sizce tutma şansı ne kadar

arkadaşlar bugün dr gittik keseye bakacaktı vede baktı ay kızlar dr 2 tane kese vardedi eşimle ben şok olduk 14 gün sonrada tekrar gidecegiz kalp atışına bakacak hayırlısı rabbimden inşallah saglıklı olur hepimizin bebegi

canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..tutma şansını tahmin edemem.sen sadece dua et ve morakini yüksek tut.rabbim en iyisini bilir..inş her şey gönlüne göre olur..

MERVE hayırlı olsun cnm..hakkınızda hayırlı olan sayı olur inş:))))

canım gecmıs olsun kan cıvıtıcı ıgne kullanmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…