mrb canm hayırlı olsun öncelikle..benım tranferimde 25 ocak pazartesi yapıldı 3 gun ağır iş yapmadım şimdi günlük işlerimi yapıyorum.ilaçlarımı kullanıyorum düzenli olarak 5 tanen bebiş transfer edildi allaha dua ederek tutunmalarını bekliyorum.Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin..selam arkadaşlar ben sebepsiz infertiliteyim, bu ilk denemem, anatolia tüp bebek merkezinede tedavi görüyorum drum Bülent Traş, perşembe yumurtalarım toplanacak pazar da transferim olur galiba,
tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar sizden ricam, transfer sonrası nelere dikkat edelim, bizlere neler önerirsiniz?
merhaba arkadaşlar ben tüp bebeğe başlayalı 2 gün oldu puregon kullanıyorum inşallah herşey güzel gider dua edin lütfen:Saruboceq:
hayırlı uğurlu olsun cnm..inş her şey yolunda gider..güzel haberlerini beklerim
inşallah canım teşekkür ederim ben sorunlarımı yazsam bana yol gösterirmisiniz ,eşimde sorun yor sadece morfoloji %6 bende sol taraf tüp kapalı ve rahmim ters bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı tüpe geçtik sizce tutma şansı ne kadar
canım gecmıs olsun kan cıvıtıcı ıgne kullanmadınmıcanım tedavin hayırlı olsun umarım minişin sıkı sıkı tutunur sana .
ben transferden sonra 3 gün yattım sadece vc ihtiyacı için kalktım .sonrasında günlük hayatıma devam ettim ynlız temizlik filan hiç yapmadım saolsun anneciğim halletti .ben 10.günde lekelenme yaşadım çok korkmuştum ama bebişim benimleymiş .gerçi ben 7 haftalık kaybettim bebeğimi .pıhtılaşma sorunum olduğu için.
herşey gönlünce olsun canım .inşallah burdan haberini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?