Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar ne olur üzülmeyin herşeyin hayırlısı olsun inanın ki saglıgınız herseyden daha önemlı benımde 8 günüm bende beklemedeyım daha ama beklemek cok zor bılıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerlerimizi alırız inşallah

Çok heyecanlıyım gün yaklaştıkça beni bi heyecan basıyoo
durduğum yerde duramıyorum
inşallah güzel haberler alırızzz

merhaba arkadaşlar...
benim daha önce bir tüp bebek deneyimim olmuştu...
elimde kan sulandırıcı iğneler ve o transferden sonra rahime sıkılan jellerden kaldı...
ihtiyacı olanlara hiç bir ücret talep etmeden yollamak istiyorum...
eğer ihtiyacı olan varsa benimle özelden irtibirata geçebilir...

Günaydın Arkadaşlar,

Bu gün transferimin 7. günü ve sabah bir topu iğnenin başı kadar kırmızı renkte lekelenmem oldu

Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bu lekelenme neyin habercisidir? Kişiden kişiye mutlaka belirtiler değişiyor biliyorum ama lütfen benimle bildiklerinizi paylaşırmısınız çok sıkıntıdayım şu anda doktoruma mail attım cevap bekliyorum fakat bana yüksek ihtimal olabilir böyle bir şey önemli olduğunu sanmıyorum diyecek demorlize etmemek için:)Acil cevaplarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn

selam canım ılk önce sakınolmanı öneririm.. benım 10 . gunum bu gun sanırım 7. gunumdu benımde akıntıyla karısık kan gelmıstı hemen doktorun verdıgı progestron ıgnesını vurdurdum ve kan durdu ve sımdılık yok jelımı gunde ıkı kez yapmamı söledı hemsıre... bu benım 3. denemem yani sunu demek ıstıyorum korkmaa sakın olmaya calıs ben dıgerlerınde kendımı paraladım ama sonuç degısmedı... sen tedbırını al takdrı yuce rabbıme bırak... ben o kadar az kanamada bı sorun oldugunu dusunmuyorum... muhtemelen tutunma kanaması... tabı bunu test gunun gelmeden anlayamassın... sadece doktorunla goruş ne yapman gerektıgını ögrennn ve sakın ıdrar testıyapma kan testı yaptır bol sans rabbım hepımıın kalbıne gore versın bol dua et canımmm

Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için...ALLAH seninde yardımcın olsun inşallah bu sefer mutlu haberi alırsın...Şimdi daha iyiyim doktorumdan da cevap geldi önemli olduğunu düşünmüyorum ama takip et dedi zaten nasıl etmeyeyim:)) iki dakikada bir tuvalete gidiyorum..bende aynı jelden sabah akşam kullanıyorum onun dışında başka bir şey vermedi zaten. kan testinden başka testde yapmayı düşünmüyorum sabırlı olucam her şey ALLAH'dan hakkımızda hayırlı olanı versin güzel ALLAH'ım..

arkadaşım önce geçmiş olsun benim kardeşimin tahlile bir gün kala kanaması açıldı sabah kesildi hemde üçüzlere hamile kaldı tuttu yani ama sonra 6 aylık doğum yaptı bebeklerini kaybetti korkma herşeyi bilen koruyan alla sen sadece ona sığın

arkadaşlar ben iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlanan. tüm tedavilerimin bekleme süresinde yemek dahi yapmadım bırakın bir iş yapmayı. paso yattım bunalıma girecek derecede. ve tekrar maddi olarak para ayarlayana kadar yazın tekrar yaptırmaya karar verdik tüp bebeği, kii tüp bebekten iki ay sonra normal yolla hamile kaldım, ve o ay ben nasıl olsa bıraktık diğer tedaviyi bekliyoruzya 8 ay falan, ben o ay bol bol yürüyüş yaptım kendimi spora verdim, her gün 50 tane mekik çektim, daha neler yapmadım, iğnelerden biraz kilo almıştım onları vermek adına o ay hiç durmadım. vee ben o ay hamile kaldım adet günüm 4 gün geçti ama ben hala iğnelere bağladım, hiçç ama hiççç konduramadım hamile kalma olasılığımı ve allahım bana mucizemi verdi çok şükür, tabi öenmli olan sağlıklı bir şekilde kucağıma almak, allahım onuda nasip eder inşallah. yani diyeceğim çok kasmayın kendinizi tedavi aşamasında, ben çok kastım ve olmadı, ama o ay yapmadığım şey kalmadı meğerse olmuş bile. kendinizi sıkarak bunalıma girmeyin, tabii bunu derken hoplayın hergün iş yapın demiyorum ama kendinizi yatağa bağlamayın, kalkın yakın yerleri yürüyün çok sakınmayın kendinizi, olacaksa zaten olur. sizinle paylaşmak istedim bunları. bu arada bizdeki sorun, eşimde varikosel vardı, normal yolla olma olasılığı çok zordu, 2 senem beklemeyle geçti. darısı sizzlerin başına arkadaşlar...

Bana hic bölr bişey söylenmedi Ayrıca ilk defa senden duyuyorum canım. Böyle şeylere fazla takılma ben yüz üstü bile yattım.. Sen yinede dikkatlı ol ama canım .

ayrıca kasık ağrılarına da takılma dicem ama takmamak elde değil sunu bil herekste var kaasık ağrısı doktorum bu ağrı 9 ay devam etcek alış dedi.

cnm sagol bugun benım 13 gunum yarın hcg testı yapacam dayanamayıp 11 gun kan testı yaptım degerım 49.1 cıktı ınsallah yarın sabah doktora gıdecem tam bellı olur allah isteyen herkese versın

cnm ben taksım alman hastane de yaptırdım dr alper sısmanoglu gercekten ılgılenıyolar ben tavsıye ederım yıne de sen bılırsın yarın tam kesınlesek ınsallah bı sorun yoktur cok mutluyum

cok cokk uzuldum keske seni teselli edecek bir iki cümlem olabilseydi..ama önemli olan senin ve esinin saglıgı üzmemeye calıs kendini...umarım hiç tedaviye bile gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsın.

saol canım hayırlısı dıelım.... umarım sen hamılesındır

malesef negatif umarım senden güzel haberler alırım...hı?

cnm ben taksım alman hastane de yaptırdım dr alper sısmanoglu gercekten ılgılenıyolar ben tavsıye ederım yıne de sen bılırsın yarın tam kesınlesek ınsallah bı sorun yoktur cok mutluyum

Iyi dusun iyi olsun, ama degerlerine bakilirsa bence endiselenecek bisey yok. Guzel haberlerini beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…