Günaydın Arkadaşlar,
Bu gün transferimin 7. günü ve sabah bir topu iğnenin başı kadar kırmızı renkte lekelenmem oldu
Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bu lekelenme neyin habercisidir? Kişiden kişiye mutlaka belirtiler değişiyor biliyorum ama lütfen benimle bildiklerinizi paylaşırmısınız çok sıkıntıdayım şu anda doktoruma ail attım cevap bekliyorum fakat bana yüksek ihtimal olabilir böyle bir şey önemli olduğunu sanmıyorum diyecek demorlize etmemek için:)Acil cevaplarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn
selam canım ılk önce sakınolmanı öneririm.. benım 10 . gunum bu gun sanırım 7. gunumdu benımde akıntıyla karısık kan gelmıstı hemen doktorun verdıgı progestron ıgnesını vurdurdum ve kan durdu ve sımdılık yok jelımı gunde ıkı kez yapmamı söledı hemsıre... bu benım 3. denemem yani sunu demek ıstıyorum korkmaa sakın olmaya calıs ben dıgerlerınde kendımı paraladım ama sonuç degısmedı... sen tedbırını al takdrı yuce rabbıme bırak... ben o kadar az kanamada bı sorun oldugunu dusunmuyorum... muhtemelen tutunma kanaması... tabı bunu test gunun gelmeden anlayamassın... sadece doktorunla goruş ne yapman gerektıgını ögrennn ve sakın ıdrar testıyapma kan testı yaptır bol sans rabbım hepımıın kalbıne gore versın bol dua et canımmm
Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için...ALLAH seninde yardımcın olsun inşallah bu sefer mutlu haberi alırsın...Şimdi daha iyiyim doktorumdan da cevap geldi önemli olduğunu düşünmüyorum ama takip et dedi zaten nasıl etmeyeyim:)) iki dakikada bir tuvalete gidiyorum..bende aynı jelden sabah akşam kullanıyorum onun dışında başka bir şey vermedi zaten. kan testinden başka testde yapmayı düşünmüyorum sabırlı olucam her şey ALLAH'dan hakkımızda hayırlı olanı versin güzel ALLAH'ım..
yine olmadı.....
Cnm sen hangı hastanede yaptın
cok cokk uzuldum keske seni teselli edecek bir iki cümlem olabilseydi..ama önemli olan senin ve esinin saglıgı üzmemeye calıs kendini...umarım hiç tedaviye bile gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsın.
neden umutsuzsun ki zaten kandaki bhcg değeri 8. ve 9. günden sonra yükselmeye başlıyor
test gününün beklemeliydin bence
bu canını sıkmasın, Rabbim ol deyince oluyor herşey tabiki sonuç negatif olunca yıkılıyoruz kolay mı
ne sıkıntılar çekiyoruz ne çok umut bağlıyoruz
ama şu aşamada kendine eziyet etmeni gerektirecek birşey yok
benim test günüm de senden 1 gün önce 16 mayıs
inşallah güzel haberlerle dönücem buraya,
merkezler konusundaki düşüncelerine de aynennn katılıyorummm
cnm ben taksım alman hastane de yaptırdım dr alper sısmanoglu gercekten ılgılenıyolar ben tavsıye ederım yıne de sen bılırsın yarın tam kesınlesek ınsallah bı sorun yoktur cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?