Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar slm transferden sonra sag tarafımıza uzanmamız gerekıyo benı bılgılendırmenızı ısterım cvp beklıyorum

transferden son değil canım hamilelik döneminde karnın çıktığında sağ yana yatmayı tavsiye ediyorlar bebeğe giden kan akışının daha iyi olması için ilk üç ay bu o kadar öemli değil çünkü bebek büyük olmağı için bir basınçta olmaz ilerleyen dönemler için geçerli, ayni hareketlerden kaçınman uzanmamam ve ağır kaldırmamam yeterli olacaktır. Hayırlısı olsun...

cnm teşekkür ederim bılgılendırdıgın ıcın kızlar ben bugun doktora gıttım hamıleyım kesin ama dr hcg bıraz dusuk dedı bıraz daha yuksek olması gerekıyomus cok uzuldum ınsallah kan degerım yukselır bu konuyla ılgılı benı bılgılendırırsenız sevınırım ne olur bıseyler soyleyın pazartesı yıne gıdecem allah hepımızın yardımcısı olsun msj beklıyorum

Merhaba,

Bu transferimin 11. günü ve adet başlangıç tarihim...1 saat kadar önce kahverengi lekelenmem başladı... Yarın yine de gidip testimi yaptırıcam ama biliyorum ki hamile değilim...

Çok üzgünüm benim gün sayıp sonuç bekleyen herkesin yolu açık,şansı bol olsun...Ben üzüntümden gözyaşı döküyorum umarım sizler sevinç gözyaşları dökersiniz...

Galaxy bende ohss oldum
Bes haftalik hamileyim bebege zarari olmuyo demi ohss nin
Benimde 11 gunum 608 cikti degerim bi dahada yapilmadi
İki embiryo verilmisti banada
10 mayis ultrason var dua edin bana

şu an nasılsın atlattın mı ohss ile ılgılı sıkıntılarını ıkız mı bebeklerın allah yardımcın olsun

sağ değil canım sol diye biliyorum ben kan dolaşımı açısından yanılıyormuyum acaba eğer öyleyse 14 haftadır sol tarafa yatıyorum

Seni tebrik ederim, hamileligin gerceklesmis ben de <allah izin verirse Temmuz ayında gidecegim. Ben uygun bir yer ariyorum. <su an icin aklimda jinemed yada ivi var yada acibadem yani tam kararimi vermedim. Sen nereye yaptirdin?

arkadasım bende jinemed bursa da yaptırdım kesınlıkle tavsıye ederim müthiş bir ekip ve çok tecrubelıler her zaman destek oluyorlar her konuda guven cok onemli bu işte allah yardımcın olsun

Kızlar Merhaba,

Test sonucum belli oldu 93 pozitif:)

Kahverengi lekelenmem az az da olsa devam ediyor Pazartesi ikinci testi yaptırıcam inşallah her şey yolunda gider...

Herkesin yolu açık,şansı bol olsun..

cnakım benım 14 gun hcg testı yaptım 60 yakın cıktı dr bıraz düşük dedi onun icin pazartesi yine gidecem inşallah yükselir benım gibi olan varmı arkadaslar

slm kızlar dun hcg yaptırdım 339 cıktı acaba ben kac haftalık hamıleyım bıde merak ettığim bisey var transfer gununden itibaren mi sayılıyo bebek yada yumurta toplama işleminden sonra mı

slm kızlar dun hcg yaptırdım 339 cıktı acaba ben kac haftalık hamıleyım bıde merak ettığim bisey var transfer gununden itibaren mi sayılıyo bebek yada yumurta toplama işleminden sonra mı

Hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin
Adet döneminden itibaren sayılıyor hamilelik dönemi sevgiler

Merhaba arkadaşlar benimde tranferde 4.günüm evde dinleniyorum ama bu süre içinde neler yapabileceğimi bilmiyorum yumurta toplama işleminden kalan karın ağrısı var bana akıl verin

Kızlar gebelik testne kadar hiden süreçte yatış poziyonunuz Nasil ? Drlarin. Önerdiği bir yatış pozisyonu varmi ?

Kızlar gebelik testne kadar hiden süreçte yatış poziyonunuz Nasil ? Drlarin. Önerdiği bir yatış pozisyonu varmi ?

Canım ben yatamadım hep yarım oturdum yarı yatık vafiyette 3 gun gecırdım. doktorum sağılklı bır ınsan yatamaz strese girer dedi. ben yarım yattım karsımda tv. 3 gun sonra evde gezzmeye başladım nolmal işlerimi yaptım yemek ev toplama gibi. 4. gun banyo yaptım doktorum ertesi gün ayakta yapabilirsin demesine rağmen . Rahat ol bebişim 6 haftalık şimdi.

tüp bebekle bebek sahibi olan hanımlar ben bu siteye yeni üye oldum ve tüp bebekle ilgili fazla bi bilgim yok allah izin verirse bende en kısa zamanda tüp bebek yapma ihtimalim var ve çok heycanlıyım bebegimi kucama almak istiyorum eger tüp bebek yapılırsa bana ne gibi önerileriniz olur bana yardımcı olursanız sevinirim

transferimin 2.günü....yatmaya özen gösteriyoruum ama çok zor insanın psikolojisi bozuluyor.ne kadar dikkat etsemde gaz olşuyor...tabi bu da ayrı bir stres...badem, a.fıstığı, ceviz ve ananası uygulayacağım bakalım....dua edin....

mesajınız beni rahatlattı...bende yarım oturuyorum genelde...arada bir dolaşıyorum...tuvalate gidip gelmem yetiyor...sık gidiyorum çünkü...transferin 2.günü.sizdeki problem neydi tüp bebek denediniz?ayrıca tek emroyomu ve kaçıncı denemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…