Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Slm Gazianteptten katılan arkadaş baba msj atmışın ama cvap yazamadım nasıl yazacağımı bilememedim. Özelden hakkın yok diye bişey cıkıyor. Seni burda buldum. Meraktan olece evde oturuyorum. 5. gün deyim. tek emriyo ve ilk denemem. Ben ananas falan yemiyorum cunku coraspirin verdi doktor aynı görevi görüyormuş bide ananas yersem iyiyce kanım sulanır diye korktum. Birde bana doktorum sunu ye bunu yeme diye bişey dememdi hic. Ben bılmeden maydonoz yedım hemde ilk günllerde artık allah isterse herşey olur..

Benimde Mayıs 17 de belli olcak. Tek embriyo verildi. Allah yardıcımız olsun. Benimde ilk denemem birde öncesince aşılama falan hiç olmadı direkt tüp bebek. o yüzden cok heyecanlıyım 4 tane 5. gün embriyom dondurudu. 3 gün yattım hatta yatamadım yarıım oturdum. tv karşında. sonra 2 gundur ayaklandım yemek yaaptım ev topladım ama ağır ağır cok yvaş. Özel hic bişey de yemiyorum ananas gibi. Olacaği varsa olur dimi ama .

olacağı varsa olur, aynen bende senini gibi düşünüyorum
biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin takdiri
benim test günümde senden 1 gün önce,
benimki 3 gün transferi, zaten doktorlar sen irdelemedikçe oturup şu şöyle
bu böyle diye bişey anlatmıyorlar
yemek içmek konusunda da biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum o kadar
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Benim transferimde bu gün yapıldı... Uzun uzun anlattılar yapmam ve yapmamam gerekneleri...Bu istirahat ederek geçirmemi istediler ama öyle tüm gün yatmamıda istemediler açıkcası iki gün dikkat et sonrasında normal yaşantına dönebilirsin ama ağır işler yapma dediler...Yeme içme konusunda da ağır,gaz yapan şeylerden mümkün olduğunca uzak dur zeytinyağlılar,çorba bu tip şeyler ye ki kabızlık promlemi yaşanmasın dediler..Ben ananas yiyorum,taze sıkılmış portakal suyu,badem,ceviz yiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herkese bol şans:)

hayırlı olsun cnm güzel sonuç alanlardan oluruz inşallah hepimiz
bizim merkez çok ilgili değil hiç bişeyden bahsetmediler
sana neler söylediler? dikkat etmen gereken?

hayırlı olsun cnm güzel sonuç alanlardan oluruz inşallah hepimiz
bizim merkez çok ilgili değil hiç bişeyden bahsetmediler
sana neler söylediler? dikkat etmen gereken?

Hayırlısı olsun canım birazda kader kısmet bu işler..Yukarıda dediklerim dışında başka bir şey söylemediler stresden uzak dur,gripli insanlarla bir arada durma dediler..Jel verdiler test gününe kadar kullanıcam.Bu günde son hapları içicem...

Dinleniyorum dün nerdeyse hep yattım,uyudum yorgundum....Yorma kendini dikkat et..Çok öpüyorum bol şans.

merhaba benim transferim 2 hafta içinde olcak dondurulmuşlarla 3,denemem ben günde 3 kere alıyorum

merhaba bende iğnelerimi bir yere gideceğim zaman iki buz kütleleri varya iğneyle veriyorlar yoksa eczaneden iste ikisinin arasına koyup götürüyordum

cnm ben estrafom günde 3 defa alıyorum
tşk ederim cnm cevabın için

bügun benım 5 gunum ama hıc bır belırtı hıssetmıyorum ayın 20 gelmek bılmıyo bakalım hayırlısı

benim de bugun 6 günüm ama test tarihim 16 mayıs?
aramızda 1 gün var senin test tarihin niye 20 mayıs?
acaba 19 mayıs da tatil olduğu için bir gün de öyle mi kaydı ki?
nasıl geçiyor zaman neler yapıyosun? nelre dikkat ediyorsun?

belkıde tatıl dıye olabılır ben sureklı dınlenıyorum ama cok sıkılıyorum temızlık falan hıc bısey yapmıyorum cok emek verdık gıdıp geldık tabı herseyı allah bılır ama agır bısey yapmak ıstemıyorum annas yıyorum cevız badem yıyorum fıstık falan ama hayırlısı cnm

slm arkadaslar bu benım 3. tüp bebek denemem... bızım sorunumuz esimden kaynaklı azospermı.. ılk denememdee 2. gun embrıyosuydu... OLMADI.. 2. denemem 5. embırıyosuydu OLMADI....su anda 3 .denememın 6. gunundeyım...2. gunden beri sancımm varrrr adet olucakmısım gıbı.... bakalım bu sefer sonuc ne olacak benım agrılarım cok asırıı agrılı böle olan varmı aranızda? yardımcı olabılırmısınız? tesekkurler

cnm benım sancım falan yok ama bazen kasıklarım hafıf agrıyo gıbı oluyo ama herseyım cok normal bugun benım 6 gunum senın kacıncı gunun

Benim 8.günüm, çok umutsuzum..umudumu zatelemek için bi çok yönteme başvuruyorum ama olmuyor.başarı hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk...transferden sonraki ilk günler şişkinlik, rahimde hafif yanma ve kasılma oldu 4 gün boyunca,acaba bebişim ben burdayım gelişmeye devam ediyorum mesajı mı veriyor diyorum saf saf... ama sadece biyolaojik bi durum olduğu gerçeği tokat gibi hatırlatıo kendini...bende protenin S eksikliği de var hafiften,transferden sonra her gün yaptığım clexane iğneleri göbeğimi mosmor yaptı...iğne biraz yakıyor... bu 3.denemem..ilk denemede çok umutluyduk olmadı...yaşadığım hayal kırıklığı tahmin edilemez..bir hafta da kendime geldim.. 2.denem de keza öyle... bu sefer olsun istiyorum artık dayanıcak gücüm kalmadı...Allah hepimizin yanında olsun çok zor bir süreç... vıcdanım rahat olucak bu kez olmasada çünki transferden sonra 4 gün yattım..ananas v.s. yedim.çok yavaş hareket ediyorum.3.gün hafif duş aldım..sauna ve benzeri sıcaktan uzak durdum,öksürüp ıksırmamak için üşütmedimde... akşamları erkenden uyudum... mümkün mertebe trafiğe çıkmadım araca binmedim.hele hele ev işi hiçmi hiç yapmadım..eşim sağolsun...bol bol dua ettim.ALLAHA SIĞINDIM...hıdırellezde gül ağacının altına bebek resimleri gömdüm...dün dayanamayıp 7.gün beta hcg testi yaptırdım...belki değer azıcık yüksek çıkarda umut verir die... 0.01 çıktı..erken oldumu biliorum ama daha tutunmamış sanırım...tüp bebek merkezlerinin fabrika misali duygusuz ve özensiz çalışmasından nefret ediyorum... normal yaşantınıza dönünmüş...sanki çok normal bir süreçmiş gibi... dön bakalım dönebilirsen her an diken üstündesin..neyse bana kalsa ben yazar da yazarım...Olumlu sonuçlar almamız dileğiyle..Salı 17 si büyük gün...

merhaba inş güzel sonuçlar alırsın.7.gün erken gerçekten bakarsın yükselir değerin..allahtan hayırlısı sen elinden geleni yapmışsın gerisi allahın takdiri...inş tutunmuştur bebişin ama tutmazsada en azından elinden geleni yaptığın için için rahat eder..moralini bozma bebişin varsa etkilenmesin...

neden umutsuzsun ki zaten kandaki bhcg değeri 8. ve 9. günden sonra yükselmeye başlıyor
test gününün beklemeliydin bence
bu canını sıkmasın, Rabbim ol deyince oluyor herşey tabiki sonuç negatif olunca yıkılıyoruz kolay mı
ne sıkıntılar çekiyoruz ne çok umut bağlıyoruz
ama şu aşamada kendine eziyet etmeni gerektirecek birşey yok
benim test günüm de senden 1 gün önce 16 mayıs
inşallah güzel haberlerle dönücem buraya,
merkezler konusundaki düşüncelerine de aynennn katılıyorummm

Seni çok iyi anlıyorum benim ilk denemem olduğu halde iki gündür bitik vaziyetteyim transferimin 5. günü....Kendimi dinliyorum bol,bol..vucüdümda bir şeyler oluyor ama buna sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum...ALLAH yardımcımız olsun...Hepimiz müjdeli haberler veirriz umarım 21 Mayıs hem gelsin istiyorum hemde gelmesin.tedavi süreci zor diyordum en zoru bu dönemmiş..bu gün dakikalarca ağladım....hepimize bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…