slm kızlar benımde tüp bebekte ilk denemem bugün transfer işlemi oldu cok heyecanlıyım mayıs 20 de bellı olacak bebegın tutunması hakkında ne yapacagımı bilen varsa lbılgı verırsenız sevinirim ama herseyı cenabı allah bılır
Benim transferimde bu gün yapıldı... Uzun uzun anlattılar yapmam ve yapmamam gerekneleri...Bu istirahat ederek geçirmemi istediler ama öyle tüm gün yatmamıda istemediler açıkcası iki gün dikkat et sonrasında normal yaşantına dönebilirsin ama ağır işler yapma dediler...Yeme içme konusunda da ağır,gaz yapan şeylerden mümkün olduğunca uzak dur zeytinyağlılar,çorba bu tip şeyler ye ki kabızlık promlemi yaşanmasın dediler..Ben ananas yiyorum,taze sıkılmış portakal suyu,badem,ceviz yiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herkese bol şans:)
hayırlı olsun cnmgüzel sonuç alanlardan oluruz inşallah hepimiz
bizim merkez çok ilgili değil hiç bişeyden bahsetmediler
sana neler söylediler? dikkat etmen gereken?
kızlarrr az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?
Ben henüz transfer aşamasına gelemedim ama önümdeki süreçte merak ettiğim şeyler var aslında..Doktoru da arayıp zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum..Mesela şu anda doğum kontrol hapına başladım..19 mayısta hap bittiği gün çağırdılar.Çıkarmış oldukları programa göre iğne başlıycak sanırım.Bir de merkezin dışında bir şehirden gidiyorum.İğneler başladığında kalınır mı acaba?gidip gelme zamanlarımı kestiremedim.aslında..size saçma gelicek belki ama ilk olduğu ve mesafeli olduğu için nasıl olucak ne olucak bilmiyorum hiç...:44:
tşk ederim cnm cevabın içincnm ben estrafom günde 3 defa alıyorum
bügun benım 5 gunum ama hıc bır belırtı hıssetmıyorum ayın 20 gelmek bılmıyo bakalım hayırlısı
tşk ederim cnm cevabın için
benim de bugun 6 günüm ama test tarihim 16 mayıs?
aramızda 1 gün var senin test tarihin niye 20 mayıs?
acaba 19 mayıs da tatil olduğu için bir gün de öyle mi kaydı ki?
nasıl geçiyor zaman neler yapıyosun? nelre dikkat ediyorsun?
Benim 8.günüm, çok umutsuzum..umudumu zatelemek için bi çok yönteme başvuruyorum ama olmuyor.başarı hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk...transferden sonraki ilk günler şişkinlik, rahimde hafif yanma ve kasılma oldu 4 gün boyunca,acaba bebişim ben burdayım gelişmeye devam ediyorum mesajı mı veriyor diyorum saf saf... ama sadece biyolaojik bi durum olduğu gerçeği tokat gibi hatırlatıo kendini...bende protenin S eksikliği de var hafiften,transferden sonra her gün yaptığım clexane iğneleri göbeğimi mosmor yaptı...iğne biraz yakıyor... bu 3.denemem..ilk denemede çok umutluyduk olmadı...yaşadığım hayal kırıklığı tahmin edilemez..bir hafta da kendime geldim.. 2.denem de keza öyle... bu sefer olsun istiyorum artık dayanıcak gücüm kalmadı...Allah hepimizin yanında olsun çok zor bir süreç... vıcdanım rahat olucak bu kez olmasada çünki transferden sonra 4 gün yattım..ananas v.s. yedim.çok yavaş hareket ediyorum.3.gün hafif duş aldım..sauna ve benzeri sıcaktan uzak durdum,öksürüp ıksırmamak için üşütmedimde... akşamları erkenden uyudum... mümkün mertebe trafiğe çıkmadım araca binmedim.hele hele ev işi hiçmi hiç yapmadım..eşim sağolsun...bol bol dua ettim.ALLAHA SIĞINDIM...hıdırellezde gül ağacının altına bebek resimleri gömdüm...dün dayanamayıp 7.gün beta hcg testi yaptırdım...belki değer azıcık yüksek çıkarda umut verir die... 0.01 çıktı..erken oldumu biliorum ama daha tutunmamış sanırım...tüp bebek merkezlerinin fabrika misali duygusuz ve özensiz çalışmasından nefret ediyorum... normal yaşantınıza dönünmüş...sanki çok normal bir süreçmiş gibi... dön bakalım dönebilirsen her an diken üstündesin..neyse bana kalsa ben yazar da yazarım...Olumlu sonuçlar almamız dileğiyle..Salı 17 si büyük gün...
Benim 8.günüm, çok umutsuzum..umudumu zatelemek için bi çok yönteme başvuruyorum ama olmuyor.başarı hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum.sinirlerim çok bozuk...transferden sonraki ilk günler şişkinlik, rahimde hafif yanma ve kasılma oldu 4 gün boyunca,acaba bebişim ben burdayım gelişmeye devam ediyorum mesajı mı veriyor diyorum saf saf... ama sadece biyolaojik bi durum olduğu gerçeği tokat gibi hatırlatıo kendini...bende protenin S eksikliği de var hafiften,transferden sonra her gün yaptığım clexane iğneleri göbeğimi mosmor yaptı...iğne biraz yakıyor... bu 3.denemem..ilk denemede çok umutluyduk olmadı...yaşadığım hayal kırıklığı tahmin edilemez..bir hafta da kendime geldim.. 2.denem de keza öyle... bu sefer olsun istiyorum artık dayanıcak gücüm kalmadı...Allah hepimizin yanında olsun çok zor bir süreç... vıcdanım rahat olucak bu kez olmasada çünki transferden sonra 4 gün yattım..ananas v.s. yedim.çok yavaş hareket ediyorum.3.gün hafif duş aldım..sauna ve benzeri sıcaktan uzak durdum,öksürüp ıksırmamak için üşütmedimde... akşamları erkenden uyudum... mümkün mertebe trafiğe çıkmadım araca binmedim.hele hele ev işi hiçmi hiç yapmadım..eşim sağolsun...bol bol dua ettim.ALLAHA SIĞINDIM...hıdırellezde gül ağacının altına bebek resimleri gömdüm...dün dayanamayıp 7.gün beta hcg testi yaptırdım...belki değer azıcık yüksek çıkarda umut verir die... 0.01 çıktı..erken oldumu biliorum ama daha tutunmamış sanırım...tüp bebek merkezlerinin fabrika misali duygusuz ve özensiz çalışmasından nefret ediyorum... normal yaşantınıza dönünmüş...sanki çok normal bir süreçmiş gibi... dön bakalım dönebilirsen her an diken üstündesin..neyse bana kalsa ben yazar da yazarım...Olumlu sonuçlar almamız dileğiyle..Salı 17 si büyük gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?