kan tahlilinde değerlerin normalden yüksek çıkıyor benım 9. günde yapıldı ve 165 çıkmıştı
arkadaşlar merhaba
22 nisanda 2 embriyo transfer edildi 3.denemem bugün transferden sonra 7.günüm herhangi bir belirti hissetmiyorum çok ta korkuyorum normalmi bu çok endişeliyim tutmadımı acaba ilk 3 gün dinlendim sonra normal hayatıma devam ediyorum çalışıyorumda bilmiyorum diken üstündeyim allah hepimizin yardımcı olsun inşallah bebişlerimiz bizi bırakmaz
arkadaşım sakın korkma ben iki tüpümdede yattım tutmayınca tutmuyor herşey allaha emanet sende bebeklerinde korkma
slm kızlar benımde tüp bebekte ilk denemem bugün transfer işlemi oldu cok heyecanlıyım mayıs 20 de bellı olacak bebegın tutunması hakkında ne yapacagımı bilen varsa lbılgı verırsenız sevinirim ama herseyı cenabı allah bılır
canım ben anlatayım umarım yardımcı olur.transferden sonra 5 gün sürekli yattım sadece yemek ve tuvalet ihtiyacımı giderdim.benim blast olduğu için 10.gün belli oldu zaten.kalan 5 gündede hiç iş ve yemek yapmadım sadece arada bir evde gezindim.oturmamaya çalıştım genelde yattım.9 gün boyunca hiç banyo yapmadım.eşime arada saçımı yıkattım oda küvete tersten yerde oturarak eğilerek değil.testten bir gün önce sadece banyo yaptım oda ayakta ve ılık suyla kesinlikle sıcak değil.ve mümkün olduğu kadar az kaldım banyoda.hamile olduğumu öğrendiğim halde yinede az banyo yapıyorum ve yapış şeklim hep aynı.kabız olmamak için sabahları kuru kayısı yedim üstüne ılık su içtim.ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim.her akşam kabak çekirdeği yedim.her gün bir hurma yedim umreden gelmişti ve 3 yudum zemzem içtim.hurmayı hala yiyorum.mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalıştım ama bu pek mümkün olmuyo malesef.ilaçlarımı düzenli kullandım.
herşeyden önce tabiki Allah'ın ol demesi lazım.ama en azından ben elimden geleni yapmıştım ve içim rahattı.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla sizde olumlu sonuç alırsınız.başka sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım.
cnm sağol bılgılerın ıcın cok teşekkür ederim sen hamilesin anladıgım kadarıyla
slm kızlar ben de 6. günümdeyim blast embriyo verildi yani bebişlerim içimde 11 günlük:):):)
son üç gündür sabahları özellikle 1 posta ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi.
kasık ağrılarım var hafifi hafif bilemiyorum artık ne zman testi yaparım onu da bilmiyorum evde var bi tane zor tutuyom waalla kendimi
merhaba canım cok sevındım senın adına insallah isteyen herkesın olur ama anlamadıgım blast embırıyo dıye yazmıssın o ne mrk ettım benımkı de 5 gun embırıyosu
Benim 5. gün emriyosu ve ilk denemem ve tek emriyo verildi. doktor % 90 olur dedi inanamadım. bugun transferin 5. Günü. Hİc belirti yok evde oturuyorum olece. Allah herkese nasip etsin.
benim doktorum bana ananas meyvesini söyledi kızlarr yedim bende size söledi mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?