Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kan tahlilinde değerlerin normalden yüksek çıkıyor benım 9. günde yapıldı ve 165 çıkmıştı

Galaxy bende ohss oldum
Bes haftalik hamileyim bebege zarari olmuyo demi ohss nin
Benimde 11 gunum 608 cikti degerim bi dahada yapilmadi
İki embiryo verilmisti banada
10 mayis ultrason var dua edin bana

arkadaşım sakın korkma ben iki tüpümdede yattım tutmayınca tutmuyor herşey allaha emanet sende bebeklerinde korkma

merhaba arkadaşlar benim de 16. haftam yarın kontrole gitcez inşallah bebğimin cinsiyetini öğrencem tabi gösterirse ALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN nasibimizde varsa o bi şekilde oluyor bizler veile oluyoruz rabbim herkese nasiip etsin zor süreçler ama onu gördüğünde herşey unutuluoyr ben hala iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum aman biraz dikkat ediverelim çok zorlu bir süreç sonuçta inşallah doğum yapmış kucağımıza bebişerimizi almış olarak yazarız ALLAHA emanet olun

slm kızlar benımde tüp bebekte ilk denemem bugün transfer işlemi oldu cok heyecanlıyım mayıs 20 de bellı olacak bebegın tutunması hakkında ne yapacagımı bilen varsa lbılgı verırsenız sevinirim ama herseyı cenabı allah bılır

canım ben anlatayım umarım yardımcı olur.transferden sonra 5 gün sürekli yattım sadece yemek ve tuvalet ihtiyacımı giderdim.benim blast olduğu için 10.gün belli oldu zaten.kalan 5 gündede hiç iş ve yemek yapmadım sadece arada bir evde gezindim.oturmamaya çalıştım genelde yattım.9 gün boyunca hiç banyo yapmadım.eşime arada saçımı yıkattım oda küvete tersten yerde oturarak eğilerek değil.testten bir gün önce sadece banyo yaptım oda ayakta ve ılık suyla kesinlikle sıcak değil.ve mümkün olduğu kadar az kaldım banyoda.hamile olduğumu öğrendiğim halde yinede az banyo yapıyorum ve yapış şeklim hep aynı.kabız olmamak için sabahları kuru kayısı yedim üstüne ılık su içtim.ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim.her akşam kabak çekirdeği yedim.her gün bir hurma yedim umreden gelmişti ve 3 yudum zemzem içtim.hurmayı hala yiyorum.mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalıştım ama bu pek mümkün olmuyo malesef.ilaçlarımı düzenli kullandım.
herşeyden önce tabiki Allah'ın ol demesi lazım.ama en azından ben elimden geleni yapmıştım ve içim rahattı.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla sizde olumlu sonuç alırsınız.başka sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım.

Ben henüz transfer aşamasına gelemedim ama önümdeki süreçte merak ettiğim şeyler var aslında..Doktoru da arayıp zırt pırt rahatsız etmek istemiyorum..Mesela şu anda doğum kontrol hapına başladım..19 mayısta hap bittiği gün çağırdılar.Çıkarmış oldukları programa göre iğne başlıycak sanırım.Bir de merkezin dışında bir şehirden gidiyorum.İğneler başladığında kalınır mı acaba?gidip gelme zamanlarımı kestiremedim.aslında..size saçma gelicek belki ama ilk olduğu ve mesafeli olduğu için nasıl olucak ne olucak bilmiyorum hiç...:44:

cnm sağol bılgılerın ıcın cok teşekkür ederim sen hamilesin anladıgım kadarıyla

slm kızlar ben de 6. günümdeyim blast embriyo verildi yani bebişlerim içimde 11 günlük:):):)
son üç gündür sabahları özellikle 1 posta ağlıyorum ya tutamıyorum kendimi.
kasık ağrılarım var hafifi hafif bilemiyorum artık ne zman testi yaparım onu da bilmiyorum evde var bi tane zor tutuyom waalla kendimi

merhaba canım cok sevındım senın adına insallah isteyen herkesın olur ama anlamadıgım blast embırıyo dıye yazmıssın o ne mrk ettım benımkı de 5 gun embırıyosu

evet canım 5.gün embriyosu olabileceğinin en iyisi anlamına geliyor ama ilk transferim de öyleydi o birtaneydi 2. dondurlmuşlarlaydı onlarda blasttı kader kısmet işi bakalım bu sefer tutacakmı???

canım valla bana kalırsa yapma idrar testi çünkü benim 14.gün değerim 170 olmasına rağmen çok çok silik çıktı idrar testi.daha düşük değerlerde hiç çıkmaz sanırım.

merhaba canım cok sevındım senın adına insallah isteyen herkesın olur ama anlamadıgım blast embırıyo dıye yazmıssın o ne mrk ettım benımkı de 5 gun embırıyosu

canım evet en iyi embrio oluyo.yani bölünme tamamlanmış bebiş kıvamına gelmiş demek oluyo.

Benim 5. gün emriyosu ve ilk denemem ve tek emriyo verildi. doktor % 90 olur dedi inanamadım. bugun transferin 5. Günü. Hİc belirti yok evde oturuyorum olece. Allah herkese nasip etsin.

Benim 5. gün emriyosu ve ilk denemem ve tek emriyo verildi. doktor % 90 olur dedi inanamadım. bugun transferin 5. Günü. Hİc belirti yok evde oturuyorum olece. Allah herkese nasip etsin.

hayırlı olsun transferin
benimde 4 günüm bugun:) bende beklemedeyim, sakin ve rahat geçiriyorum
olacağına dair inancım çok büyük ama hayırlısını diliyorum sürekli.
tecrübeli arkadaşlara sormak lazım?
nelere dikkat etmek lazım veya ne gibi belirtiler hissettiniz siz tutunduğuna dair?

:26:
benim doktorum bana ananas meyvesini söyledi kızlarr yedim bende size söledi mi???

benim doktorum yeme içme konusunda hiçbirşey söylemedi
sadece burda forumda okuduklarımı biliyorum direk doktordan duyduğum hiçbirşey yok

kızlarrr az önce bişey fark ettim
transferden sonra kullanmaya başladığım ESTROFEM'i
doktor sabah akşam kullan demişken sadece akşamları kullanmışım şimdi farkettm
sizler nasıl kullandınız? 1 tablet mi günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…