Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

banyo yaptım valla çok da rahatladım ohhhh beeeeeeee.....
inş.bebeşim iyidir.:)
bizim 2000 tuttu..ama sizinkide iyiymiş çünkü biz sorduk 6000 tl demişlerdi.
ben ankarada balgatta oturuyorum...
bu arada sana test günü için 11 haziran mı dedielr?

Sihhatler olsun:)
11 haziran benim gunum
dayanabilirim ins:)

Canım transfer gününüde say öle 3 gün yattım. 4. gün ertesi gün banyo yaptım. ama doktorum transferin ertesi günü yapabilirsin demişti. ilk denememdi. tek embriyo . sperm azlığı ve hareketsizilk vardi.

Canım transfer gününüde say öle 3 gün yattım. 4. gün ertesi gün banyo yaptım. ama doktorum transferin ertesi günü yapabilirsin demişti. ilk denememdi. tek embriyo . sperm azlığı ve hareketsizilk vardi.

yumurta toplandıktan kaçıncı gün transfer oldu ve kaçıncı gün test yaptın?

Toplandığı günü sayarsam 6. gün transferim oldu. 4 tanede aynı gün transfer günü dondurdular. Cumartesi toplandı perşembe verildi yani. 12. gün değerim 448 cıktı. 11. günde ben eczaneden test aldım iki liraya. çift cizgi okadar net cıktı ki şasırdım. ilk defa o gece uyudum. Yoksa o geceyide uykusuz gecirecekttim. Hastaneye cok rahat gittim.

...

kusura bakma doğru anlamışmıyım...yumurta toplandıktan sonra 12.gün test yaptırdn demi?idrar tahlilinde çıktığını bilmiyordum...bende alayım o zaman...bu arada benim 4.gün transfer edildi...inş.senin gibi mutlu haberler alırımmmmmmmm

Son düzenleme:
SadeceMeyra
nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsn heralde...nasıl hissediyosun kendini...nasıl gidiyor hamilelik

Son düzenleme:
SadeceMeyra
nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsn heralde...nasıl hissediyosun kendini...nasıl gidiyor hamilelik

İnsallah hamileyizdir :)
biraz uzak durmaya calisiyorum radyasyondan
bebise zarar gelmesin
hayirlisi olsun diyorum her zaman
sen nasilsin
bizden baska sonuc bekleyen yok mu ya

İnsallah hamileyizdir :)
biraz uzak durmaya calisiyorum radyasyondan
bebise zarar gelmesin
hayirlisi olsun diyorum her zaman
sen nasilsin
bizden baska sonuc bekleyen yok mu ya

hııı ben sıkıldığım için bilgisayarı kullanıyorum valla...bende iyiyim ama dün akşam ve bugün sabah korkuttu biraz adet ağrım gibi ağrım oldu...şimdi daha iyiyiö dışarı çıkcam çok sıkıldım kendimi yormayacağım...bizim dışımızda bayağı bekeleyen var

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ik-belirtileri-nelerdir-240.html#post19567103

linke gir....

Son düzenleme:
Aranizda gobek deligi aciyan var mi
hafta sonunu beklemek istiyorum test yapmak icin ama
bu gobek deligindeki aci beni tedirgin etti

İgnelere basladigimdan beri
goguslerim felaket
patliycaklar sanki
transferden sonrada hepten azittilar

İgnelere basladigimdan beri
goguslerim felaket
patliycaklar sanki
transferden sonrada hepten azittilar

Evet canim ikizler dokuz haftalik oldular
Ama hep kanamam var ve hala ohss yim

SenInde kanaman olmusmuyduu
Senin nasil gecmisti ohss
Cok fenayim ya moralimde cok bozuk bana duaet

benım şu an 17 haftalık çok şükür hiç kanamam olmadı ohss bitmek üzeredir artık atlatırsın ıkız oldugu ıcın ohss daha ağır geçiyor açık çay ve su iç moralını bozmagüçlü ol pruloton depot iğne oluyorum ben her hafta düşüğü engellemek için erken doğumu da önlüyormuş doktorunla paylaş bunu da bu harfalarda başlamıştım bende 9. haftalarda falan allah yardımcın olsun

ikisini de kullandım ve işe yaradılar 9 haftalık oluncaya kadar kullandım jeller kaşıntı yapıyor bantlarda tahriş ediyor ben 2 günde 2 bant değiştiriyordum ve günde 2 jel kulanıyordum ama hepsi geçti şimdi sadece haftada 1 iğnem var pruloton depot zamanla herşey unutuluyor şimdi kıprtıları bana hayat veriyor allah herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…