Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....

yeni hamişler hayırlı olsun gebeliğiniz
tarif edilemez bir mutluluk öyle değil mi

yeni hamişler hayırlı olsun gebeliğiniz
tarif edilemez bir mutluluk öyle değil mi

Pulpy

Doktor benden bir sürü test istedi. 11 Tane Falan. Birtek Tiroyid olan PSH geğerim cok düşük cıktı. Yanı Tiroyidim cok calısıyomuş. Genelde Hamileliğin ilk 3 ayında bole olurmuş ama doktor T3 ve T4 testini de yaptır dedi. oyle degerlendirelim dedi. hEnüz yatırmadım senın sonucların nasıl cıktı. Kalp atışlarını dinledinmi...

kızlar cuma günü test yaptığımda değerim 23.75 çıktı,2 gün sonra yaptım yani bugün 35 küsür çıktı,doktorum normalden düşük dedi,2 gün sonra birdaha yap eğer yine çok artmadıysa,tüm ilaçlarını bırakabilirsin dedi,ne yani kimyasal gebelikmi yaşıyorum,daha önce yaşayan varmı???yatmalıyım sürekli acaba

cnm benden ıkıncı kan verdıgımde hazır kan vermısken gereklı gebelık testlerını ısteyelım demıstı
bunların ıcınde t3 ve t4 de vardı
degerlerimin de iyi oldugunu soylemisti
kalp atişini ben duymadım ama doktor her ıkı muayene de de kalp atısı var dedı
benı 3 hafta sonra cagırdı yanı10 haftalıkken gıdıcem kontrole

slm arkadaşım benımde yarın transfer olucak sana sormak ıstedığım 2 embrıyo yasalmı bana tek olucak sanırım senın yaşın kaç ve nerde denıyorsun

2 embriyo yasal değil 35yaşaltına ama bizim merkez yapıyor.bi kılıfına uydurup hatta biçok yer yapıo bunu.ben izmirdeyim.23 yaşındayım

canım aynı durumdayız....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....sen tekrar test yaptırdınmı? ne oldu...aynı zamanda olan arkadaşımın 369 çıkmış...ben umudumu yitirdim...

369 mu ne güzel vallahi,biz hala 100 ün altında seyediyoruz,ben kimyasal gebeliğe alıştırdım kendimi artık,çokta fazla ümidim kalmadı yani,ama doktorum garantiye almak için takibe devam ediyor,yarınki testimle belli olur heralde,zaten akıntılarımda eskiye göre arttı,ilacı bir bıraksam sökülecek gibi hissediyorum,hakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık

ben 30 mayısta 2dondurulmuş emrbyo transfer oldum bu bthcg test oldum sonuç pozitif herkesin bu mutluluğu yaşaması dileğiyle
çok rahat bekleme süresi geçirdim arkadaşlarım geldi onlarla oturdum yalnız kalmayınca stres olmadı benim 2.tüp bebek denemem.

akıntın kahverengimi benim de bugün başladı...benimde ümidim yok ama 11.gün 57 olunca çok ümitlenmişim...çok kaptırmışım hayal kırıklığına uğradım..sen ne yapacaksın bundan sonra dondurulmuş varmı? nerde yaptırmıştın?

bu akşam akıntım kırmızıya dönüştü yani gitti galiba artık,dondurulmuşum var 5 adet blast,2+3 şeklinde,hemen yapılabiliyomuş hemşirem söyledi,ama ben ağustosu beklicem galiba mademki olmadı doya doya tatil yapim stres atim diye düşünüom,istanbulda benimki john hopkins anadolu sağlık merkezi..napıcamı bilmiom şuan çok moralim bozuldu yaa...en azından tutuyor olarakmı değerlendirmeliyiz acaba?ne dersin?

bence fazla psikolojık olarak kendını etkılememelısın bıraz daha oluruna bırazk canım yaa

slm arkadaşlar benim 2.ci tüp bebek denemem dondurulmuşlarla 6 haziranda transferim oldu.18'inde belli olacak ama kaç gündür adet belirtileri var strese giriyorum adet oldu olucam diyorum daha önceden tecrübem var ama 3 sene önce yaptırmıştım ilk tüp bebek denememi unuttum sanki o zaman dış gebelik yaşamıştım.adet belirtileri olup hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar çok bunalıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin ALLAHIM hepimize anneyi olmayı nasip etsin AMİN!

merhaba canim bu degerler nedir benim ilk tupbebek tedavisine basladimda hergun inne yapiyorum ilk adetimte dogum kontrol hapi kullanmaya baslamisdim ve suan ikinci adet gunum geldi ve halen olmadim aceba bu normallmi hicbir bilgin varmi

bende bu ay ilk denememi yaptım sonuç kötü....canım en erken dondurulmuşlara ne zaman başlanıyor...haziranda tüp bebek sonradı hastalandım sayalım...temmuz ayında deneyebilirmiyim

evet benimde dün sabah kahverengi gecede kan geldi umudumu iyice yitirdim....şimdi biz temmuzda dondurulmuşları deneyebiliyormuyuz?ben denemek istiyorum ya ağustos ramazan hemde burda tatil oluyormuş merkez...dün iyice ağladım gözlerim felaket inanılmaz moralıim bozuk...heran dokunulsa hala ağlama modundayım...ne zormuş yaaaaa....

bence fazla psikolojık olarak kendını etkılememelısın bıraz daha oluruna bırazk canım yaa
bakalım hayırlısı neyse onu yaşaacağız ama elimde değil 2 sene bekledikten sonra hamile olduğumu öğrendim oda kimyasal gebeliğe doğru gidiyor,sürekli gülmeye çalışıyorum ama eşim bişi dediği anda gözlerim doluyor napim,ama en kısa zamanda atlatırım inşallah...

benim aynı adet belirtilerim vardı ve hamile kaldım ama gel gelelim kan değerlerim çok düşük ilerliyor yani sağlıklı değil benimki,ama hamile kalabilirsin yani bence hiç moralini bozma,hamileymişsin gibi kendini korumaya devam et derim ben...

merhaba canim bu degerler nedir benim ilk tupbebek tedavisine basladimda hergun inne yapiyorum ilk adetimte dogum kontrol hapi kullanmaya baslamisdim ve suan ikinci adet gunum geldi ve halen olmadim aceba bu normallmi hicbir bilgin varmi

bu değerler hamile kaldığında kanında çıkan bhcg değerinin yükselmesini gösteriyor,değerler 2 günde bir kendini katlaması gerekiyor sağlıklı bir gebelikte,ama benim biraz düşük gidiyor,bakalım bugün bir daha kan testi yaptıcam,ona göre dr sonlandırıcak gebeliği
bende bu ay ilk denememi yaptım sonuç kötü....canım en erken dondurulmuşlara ne zaman başlanıyor...haziranda tüp bebek sonradı hastalandım sayalım...temmuz ayında deneyebilirmiyim

ranacım ben doktoruma sordum adet olduğumuz an 2.ye dondurulmuşlarla başlanıormus,ama ben ara versemmi diye düşünüyorum,sen ara vermeden devam etmeyi düşünüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…