- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
ikisini de kullandım ve işe yaradılar 9 haftalık oluncaya kadar kullandım jeller kaşıntı yapıyor bantlarda tahriş ediyor ben 2 günde 2 bant değiştiriyordum ve günde 2 jel kulanıyordumama hepsi geçti şimdi sadece haftada 1 iğnem var pruloton depot zamanla herşey unutuluyor şimdi kıprtıları bana hayat veriyor allah herkese yaşatsın bu duyguyu rabbim herkese nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende yeni tüp bebek yaptırdım 25 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi bugün 6. günüm beklemek çok zorrrrrrr:2:
ne zormuş ya arkadaşlar tüp bebek yaptırmak ilk üçgün öldüm öldüm dirildim çok şükür şimdi çok iyiyim tabi bilmiyorum herkesin aynı mı oldu birde söylemesi ayıtır transerden önce ishaldim hala öyleyim o nedenle sık sık tuvalete gittim embriyolar beni terketmemiştir di midüşünmek bile istemiyorum çok yatmakla alakası var mı acaba ve 5. gün artık kalktım dolanıyorum yemek yapıyorum sonra pişman oluyorum
selam arkadaşlar ben sebepsiz infertiliteyim, bu ilk denemem, anatolia tüp bebek merkezinede tedavi görüyorum drum Bülent Traş, perşembe yumurtalarım toplanacak pazar da transferim olur galiba,
tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar sizden ricam, transfer sonrası nelere dikkat edelim, bizlere neler önerirsiniz?
canım merhaba öncelikle hayırlı olsun...ilk denemen değilmi?ilk denemede 2 emriyo koyuyorlarmı?benim anladığım kadarıyla ilk 3 gün çok önemli diğer günler kendini yormadan gezebilirsin..ben de öyle yapıyorum...sürekli yatılmıyor...aklına oolumsuz bişi getirme ben öyle yapmaya çalışıyorum sanki bebeğim varmış gibi düşünüyorum...ne zaman transfer edildi test günün ne zaman ve kaçıncı gün emriyosu? (klasik sorualr)
evet canım ilk denemem inşallah son olurAllahım bizede inşallah kaç aylık cinsiyeti ne sorularını sormayı nasip eder zaten ilk üç gün puufff ağlamaktan helak oldum çok sancım vardı... benim ayın 2 sinde transfer yapıldı çarşamba sonucu öğrenicez inşalllaaaaaaaaahhhh
senin kaçıncı gün canım ilk denemen mi?
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH...........benimde ilk cumartesi kan tahlili yaptırcam....benim 9.gün...transfer gününüde sayarsak 10.gün:)
doğru diyosun ,ben işe gittiğim için çok pişman oldum kendimi suçladım hep ,kendimi çok yordum diye,ama yapmadanda olmuo işte sonrasında vicdan azabı çekmek var,olurda ilki tutmazsa ikincisinde daha az hareket etmeyi düşünüyorum,gerisi allahın takdiritraansferden sonra hiç mi hiç kalkmadım sadece evde yürüyüş yaptım o da kan akışı için...kabak çekirdeği dediler yedim,ananas dediler yedim,hergün konuştım onunla beni bırakmasın diye ,iğnelerlerimi hergün gün aynı saatte hatta aynı dk.da vuruldumm haa bu arada 6.gün blast trarsferiydi çok iyiydi güyaa..ama bugun koca bir sırıfla döndüm evee..o yüzden diyeceğim odur kii takılmayın ona buna ağır kaldırmayın yeter olacağı varsa olur zatenn yok yatamadım yok dinlenemedim,işe gittim boş şeylerr....herkese kolay gelsinn
hayırlısı olur inşallah...benimde yarın iki transferim olacak.yaşım 23 ama iki embriyo koyacaklarmış sanırım.transferdensonra yatmayı dikkat etmeyi dşünüyorum.çünkübelki yatmasamda nasipse olucak ama en azındann ben dikkat edersem içim rahat eder aklıma bişi takılmaz.bunun haricinde okudum burada ananas kabak çekirdeği ceviz filan yicem azar azar..,inşş güzel sonuçlar alırım
kan testimi verdim bakalım saat 6 da alıcammmm....
gülerek büyütün inş.transfer sonrası nelere dikkat ettiniz.birde gebelik beliritiniz varmıydı ve kasık ağrılarınz.şimdiden hayırlıolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?