Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ranacım ben doktoruma sordum adet olduğumuz an 2.ye dondurulmuşlarla başlanıormus,ama ben ara versemmi diye düşünüyorum,sen ara vermeden devam etmeyi düşünüyormusun?

evet canım şuanki düşüncem ara ermeden devam etmek...ama doktor ne diyecek bilmiyorum...3 dondurulmuş var...5.gün donduruldular balsttır heralde onuda soracağım bakalım...senin psikoloji nasıl...insan çok etkileniyormş

Bakgun merhaba,

Benim ilk denemem ve dondurulmuş embriyo transferim 7 haziranda oldu. Seninle aynı gün 18 haziranda testim var. Bende adet olacakmışım gibi göguslerim şiş ve bazen kasıklarım ağrıyor. Tüp bebek merkezindeki hemşiremi aradım. Bunların olmasının normal olduğunu beni ümitlendirmek istemediğini fakat gögüsümdeki hassasiyetin iyi birşey olduğunu söyledi. Yalnız merak ettiğim 6 haziranda transfer old. göre neden 17 haziranda test olmuyorsun 12. gün genellikle test olunuyor. test olunca mutlaka cevap yaz olur mu

Canım aradım merkezi proluton diye iğne vurun dediler...kanamam çoğaldı dedim ama genede vurun dediler...bakalım yarın testte kaç çıkacak değer...sen sonucu aldınmı bu arada?

Canım aradım merkezi proluton diye iğne vurun dediler...kanamam çoğaldı dedim ama genede vurun dediler...bakalım yarın testte kaç çıkacak değer...sen sonucu aldınmı bu arada?
evet canım sonucumu aldım bugün ,pazar günü değerim 35 ti bugün ölçtürdüm 36 çıktı:) şaka gibi yani,doktorum biyokimyasal gebelik olduğunu onayladı,tüm ilaçları bırakmamı söyledi ve 1 ay dinlenmem gerektiğini söyledi,bir masalda böylece sona erdi....

Merhaba arkadaşlar bende sonucumu bugün öğrendim hcg 268.2 çıkmış bana 2 embriyo transfer edilmişti acaba ona göre az mı nasıl bilmiyorum kafam karıştı doktor 2 gün sonra tekrar yaptırman lazım dedi bunu 2 ye katlaması lazımmış ya katlamazsa :2:

katlamazsa diye düşünme,katlayacak...bu arada değerin iyiymiş ikiz bile olabilir,kaçıncı gününde test yaptırdın??

Merhaba hclc

benim transferim saat 5 gibi yaptılar belkide o yüzden 18 haziran dediler.Hangi merkezde yaptırdın.benim gögüslerimde hassasiyet yok ama adet olacağım zaman sanki akıntı gelir geri çekilirya bende öle oluyordu adet zamanımda şimdide öle oluyor günüm geçti normalde hep zamanında olur acaba yokda ilaçlardan dolayımı adetim gecikiyor diyorum kafam çok karışık şu ayın 18'i bir gelse sevindirse bizi rabbim

Benim doktorum B.köy Acıbadem'de çalışıyor. Bu nedenle orda yapırdım. doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım. Sen nerde yaptırdın?
Ben bugun işten eve dönerken bir fırsatını bulup eczaneye gidersem gebelik testi almayı düşünüyorum.
çift çizgi çıksa biraz daha rahatlıycam. Tek çizgi olsa da üzülmeyeceğim tek çizgi çıksa bile hamile olabiliyormuşsun. kendimi öyle telkin ediyorum.

merhaba hclc

ben umut tüp merkezi koşuyolunda yaptırdım memnunum doktorumdanda merkezdende bende düşünüyorum acaba gebelik testi alsammı almasam mı diye tek çizgi çıkarsa üzülürüm diye almak istemiyorum.ama çokda merak ediyorum bugün gebelik testini yapınca yaz.inş.ikimiz içinde hayırlısı olsun

slm kızlar

bugün test günümdü 12.gün değerim 6.27 çıktı çok kötüyüm lütfen yazarmısınız Hamilemiyim değilmiyim acaba kimyasal gebelikmi? ağlamaktan gözlerim şişti lütfen cevap yazarmısınız

canım çok üzüldüm...normal test sonucunda normal değerin (0-5) arası olduğu yazıyor...yani çok yükselmmeiş ama genede doktoruna sor tabi...doktorunla görüştünmü?

slm arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum benim esim varikoselden ameliyat oldu ama biz bi faydasını görmedik 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm 1 sene içinde ikiside olumsuzlukla sonuclandı simdi dondurulmus 9 embriyom var ve ben aynı sonucla karsıasmaktan korktugum icin cesaret edemiyorum son denememden 5 ay gecti ama sanki daha dünmüs gibi olumsuz sonucu almam hamile kalan arkadasları cok tebrik ediyorum darısı bizim basımıza tüm isteyenlerin basına insallah nolur banada yardımcı olun ne yapmam gerekiyo bu arada yasım 23 ankara anatoliada tedavi gördüm ve emriyolarımda orda aynı hastanede tedavi gören arkadaslar varmı???

Transferden sonra ben 12 gün annemde kaldım..Bu süre içinde bol bol yattım,oturdum,hiç bi iş yapmadım diyebilirim:26:...Sadece yemek için,tuvalet için ve namaz için yerimden kalktım..Bu sefer 3.denememiz olması sebebiyle herkes çok dikkatli davranmaya çalıştı...

Günde 1dilim ananas yedim,1bardak ananas suyu içtim,küçük bi kase kabak çekirdeği yedim,süt içtim...Bide arkadaşımdan leblebi yemek gerektiğini duymuştum 1kase kadarda leblebi yedim..Ve günde 2litre su içmeye özen gösterdim kabız olmamak için..Çok şükür 3.denememizde olumlu sonucu aldık..Herşeyden öte tabii ki bu sefer RABBİM ol dedi ve oluverdi.Biz sadece tedbirimizi aldık,takdir RABBİMin dedik...Çok şükür İNŞALLAH tamamına da ereriz

Darısı tüm transfer sonrası bekleyen arkadaşlarımızın başına olsun İNŞALLAH:)))

GAMZELİ canım ben de 2 olumsuz deneme geçirdim..Ama çok şükür 3.denemede olumlu sonucu alabildik....

Herşeyin bi zamanı olduğunu aklından çıkarma canım...Bak ne kadar güzel ki embriyolarınız kaliteliymiş ve dondurulabilmiş,benim 3tedavimde de hiç böyle bi şansım olmadı...

O yüzden geçmişi unutup şimdi önündeki günlere bakma zamanı..Biliyorum zor günler atlattın ama atlattığın zor günler,güzel günlerin için bi engel olarak kalmasın önünde...İNŞALLAH RABBİM bu tedavinizde olumlu sonuç almanızı nasip eder...Ama eğer tekrardan bi olumsuz sonuç almak seni çok fazla üzecekse biraz daha bekle tatlım...Çünkü biz senin ruh halini tam olarak bilemeyiz..

Sadece ben acizane kendi fikrimi söylüyorum,İNŞALLAH bu sefer olur,şu an olmaması için hiç bi sebep gözükmüyo, zaten embriyolarınız hazırmış,sen de moral olarak hazır olduğunda umarım miniğiniz sizi bulurrrr:)))

Ark. Dün transferim oldu. Dün aksam 39 ateşim çıktı.. Kullandığım ilaçlar: crinone jel x1, progynex iğne kalçadan x1, climara forte yapiskan 4 x5, clexane x1, coraspin x1 ve vitaminler. progynex dün komple bacağımı uyusturdu ve ağrıdan resmen ağladım. Doktoru aradım progynex yerine 3 günde bir yapılacak proloton- depot verdi. Size sorum bu iğne asiri acitiyormu ve bu aynı ilaçları kullanan varmi aramızda? TSK

merhaba arkadaşlar,
benim transferimde perşembe yapıldı bende 3 gün işe gitmedim.Evde yattım ama benim yanımda kimse olmadığı için kalkıp yemek falan yaptım ama iş yapmadım.İlaçlarımı zamanında alıyorum bol su içiyorum.Bu arada evi pislik götürüyor affedersiniz ama yine yarın birşey yapmayım dimi?

geçmiş olsun canım ben iğne kullanmıyorum jel ve bantı kullanıyorum.Jel ateş basması yapıyor bantları yapıştırdığım yerde de sıcaktan isilik oldu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…