Çok saol valla arkadaşım bu çok önemli bir husus. eminimki böyle bir durumla karşılaşılabileceğimizi düşünmemiş olanlarımız vardır. ben en kısa sürede bunu dr uma sorucam.Bir de arkadaşım burada herkese tavsiye ediyorum. Doktorunuzdan özellikle isteyin, mutlaka yumurta toplamadan önce, yani tedavin sırasında bir ya da iki kez daha eşinden sperm alıp dondursunlar. Olur da yumruta toplama günü yeterli sayı ve kalitede sperm elde edemezlerse transferi iptal etmek zorunda kalmasınlar. Bazı merkezlerde bunu yapmayıp gerçekten kaliteli olan spermle değil de bulabildikleri en iyi ama aslında kalitesiz spermlerle dölleme yapmaya çalışıyorlarmış.
arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum size; transfer öncesi dönemde vitamin kullanıyormusunuz? ben 6 aydır folik plus kullanıyordum.bu ay da elevit pronatal kullanmaya başladım. sigarayı bıraktım dün bilmiyorumkismile eşime de evitamini ve çinko başlamayı düşünüyorum yarından itibaren. bari opu ya kadar spermlerde biraz düzeltme olabilir diye düşündüm. dr tarafından eşinizin yada sizin vitamin kullanmaması gibi bir uyarı oldumu hiç?
bugün hastaneden embriyologlar aradı 4 yumurta toplamışlardı ve bunlardan 2 si kalitesiz çıkmış ve diğer 2 sindende sadece biri döllenmiş yarın transferim var sadece 1 yumurta o kadar hayal kırıklığına uğradım ki anlatmam imkansız bu hiç iyi olmadı resmen çöktü umutlarım şu an allahtan tek dileğim bu bir yumurtaya Rabbimin can vermesi dualarınızda banada yer verin arkadaşlar çünkü şu an itibariyle tek ihtiyacım olan şey dua umarım Allah hepimizin yardımcısı olur
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 15 şubat test günüm inşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana ve aynı durumda olduğum tüm anne adaylarına....
merhaba,ben yeni üyeyim.
3.kez tüp bebek oluyor.Bugün transferimin 6.günü ve ilk günlerde kasıklarımda batma şeklinde ağrılar yaşadım ama artık bişey hissetmiyorum ve çok korkuyorum.Acaba bu sefer olur mu?
Çalışmak zorunda olduğum için sadece 1 gün yatabildim.
arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum size; transfer öncesi dönemde vitamin kullanıyormusunuz? ben 6 aydır folik plus kullanıyordum.bu ay da elevit pronatal kullanmaya başladım. sigarayı bıraktım dün bilmiyorumkismile eşime de evitamini ve çinko başlamayı düşünüyorum yarından itibaren. bari opu ya kadar spermlerde biraz düzeltme olabilir diye düşündüm. dr tarafından eşinizin yada sizin vitamin kullanmaması gibi bir uyarı oldumu hiç?
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 15 şubat test günüm inşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana ve aynı durumda olduğum tüm anne adaylarına....
transferden sonra sürekli yatıyor musunuz.ben yatmaya çalışıyorum ama belim ağrıyor.çoğu zaman ayaklarımı uzatıp oturuyorum.doktor yat demedi zaten.dinlen,bol sıvı al dedi.bende çok yumurta oluştuğu için 5 litre sıvı alıyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum tabi.
benim de salı günü transer oldu.15 şubat benim de test günüm.bakalım ne olacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?