merhaba arkadaşlar ben 2009 ağustos ayında tüp bebek yaptırdım ve şu an 7 aylık ikizlerime hamileyimm rabbim isteyen herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırır inşallahhh dualarım sizinle ben kısaca söle özetliyim ben transfer yapıldıkdan sonra hani bu taransfer yapılca içirilen suyu transferden 1 saat kadar beklettim ve wc gitmedim bu önemlii 1
artık eve geldiğimde 1 kaç saat yatıp her zamanki hayatıma devam ettim sadece fazla uzanmadımm hoplayıp zıplamadım ve hiç düşünmedimm gezdim tozdum eylendim hayatıma devam ettim ve 15. gün test yaptırdımm tutmuştu 2 gün saonrada artmıştı ve şuanda 7 aylığız inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip etsinn sakın transferden sonra yatıp kafanızı sürekli tuttumu tutmadımı diye oyalamayın bence hiç düşünmeyin ben öyle yaptım ve şükür cennet kokulularıma kavuştumm inşallah sizlerde kavuşursunuzz kızlarr öpüldünüzz hakkınızda hayırlısı olur inşallahhhh
ya.. benim tranferim bittikten hemen sonra daha ameliyathaneden çıkmadan hemşire idrarını burda yapabilirsin lazımlıkla zor olur dedi bende orada yaptım onun etkisi olmaz dedi inşallah birşey olmaz bugün 7. günüm bire ben bütün çabalarıma rağmen çok kabız oldum hiçbir belirtimde yok şimdilik ama allahtan ümit kesilmex hayırlısı bakalım iki tane iyi kalitede embryo tranfer edildi ama insan aklından hiç çıkaramıyo acaba sonuç ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.
ya.. benim tranferim bittikten hemen sonra daha ameliyathaneden çıkmadan hemşire idrarını burda yapabilirsin lazımlıkla zor olur dedi bende orada yaptım onun etkisi olmaz dedi inşallah birşey olmaz bugün 7. günüm bire ben bütün çabalarıma rağmen çok kabız oldum hiçbir belirtimde yok şimdilik ama allahtan ümit kesilmex hayırlısı bakalım iki tane iyi kalitede embryo tranfer edildi ama insan aklından hiç çıkaramıyo acaba sonuç ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.
am,n canım Allah hayırlısıyla bebişlerini kucagına almanı nasip etsin...Analı babalı büyütsün..merhaba arkadaşlar ben 2009 ağustos ayında tüp bebek yaptırdım ve şu an 7 aylık ikizlerime hamileyimm rabbim isteyen herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırır inşallahhh dualarım sizinle ben kısaca söle özetliyim ben transfer yapıldıkdan sonra hani bu taransfer yapılca içirilen suyu transferden 1 saat kadar beklettim ve wc gitmedim bu önemlii 1
artık eve geldiğimde 1 kaç saat yatıp her zamanki hayatıma devam ettim sadece fazla uzanmadımm hoplayıp zıplamadım ve hiç düşünmedimm gezdim tozdum eylendim hayatıma devam ettim ve 15. gün test yaptırdımm tutmuştu 2 gün saonrada artmıştı ve şuanda 7 aylığız inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip etsinn sakın transferden sonra yatıp kafanızı sürekli tuttumu tutmadımı diye oyalamayın bence hiç düşünmeyin ben öyle yaptım ve şükür cennet kokulularıma kavuştumm inşallah sizlerde kavuşursunuzz kızlarr öpüldünüzz hakkınızda hayırlısı olur inşallahhhh
ovitrelle yada pregnyl çatlatma iğneleri,transferden sonra emriyoların tutunmasına yardımcı olmaları amacıyla yapılıyor..doktorun söylediği saatte yap mutlaka ihmal etme çok önemli o iğnenin görevi.. hadi hayırlısı :))
bana böyle bişey söylenmedi ilginç uygulamalar var galiba...hangi merkezde tedavi oldun sen canım?
bana böyle bişey söylenmedi ilginç uygulamalar var galiba...hangi merkezde tedavi oldun sen canım?
evet canım bende pregnyl vurundum transferden 3, 5 ve 8 gün sonra 3 kez vurundum tutunmaya yardımcı olması için kullanılıyor...
evet canım bende pregnyl vurundum transferden 3, 5 ve 8 gün sonra 3 kez vurundum tutunmaya yardımcı olması için kullanılıyor...
peki faydası oldumu ilk denememiydi?
arkadslar bişey daha sorcam siz transfer sonrası ultrasonda embriyolarınızı gördünü mü? veya kontrole çagrıldınız mı?bende böyle bişey olmadı:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allah hepimize bu cümleyi yazmak nasip etsin en kısa zamanda inşallah:Saruboceq:
amiiiin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah:Saruboceq:
İçini ferah tut. Transver işlemi iyi yapıldıysa bişey olmaz. 3 denememde hcg testine kadar yatırtmışlardı olmadı. 4. de 2 saat sonra kalkıp 3. gün uzun yola çıktım ama oldu. sonra 5. ayda birini 6. ayda birini kaybettim ikizlerimindemem o ki neyin ne zaman olacağı belli değil. doğurana kadar risk devam ediyor. önemli olan pozitif düşünmen. şimdiden hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?