Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

inşallah hayatım inşallah güzel haberler veririz birbirimize hepimizin yüzü güler inşallah...

kaç yumurtan oluştu canım benim 15

ilk tedavimde 33 taneydi.bu sefer ondan da fazlaymış ama doktor söylemedi.sayı önemli değil.embriyoları söyleyeceğim dedi.30 tane embriyo oluşmuş.4 tanesi transfer edildi hepsi 1.kalite.gerisi donduruldu.

Dualarım seninle canım allahım sen eda kulunun ( umarım gerççek ismindir ) yumurtasına can ver inşallah bebeni kucağına alırsın :Saruboceq:

kıslar benımde dun yapıldı transferım çok heyecanlı ve korkuyorum ınsallah hayırlı haberler alırız

melisesra hayırlısıyla inşallah tutunurlar sana bebişlerin ve 9 ay hep seninle kalırlar sonrada sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

:
Dualarım seninle canım allahım sen eda kulunun ( umarım gerççek ismindir ) yumurtasına can ver inşallah bebeni kucağına alırsın :Saruboceq:

Allah senden razı olsun canım benim yüce rabbim seninde gönül muradını versin inşallah:Saruboceq:

saolun kıslar ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız
bugun 2.gunum ılk gunden berı acayıp kasık agrım var

Merhaba arkadaşlar

3 şubat çarşamba 3 yumoş transferim yapılmıştı, 15 şubatta kan testi yapılacak

bugün 5. gün ve ovitrelle iğnesini koldan yapacağız

aynı iğneyi toplama işleminden önce yapmıştı, bugün 5. transfer günümde neden yapacağız, bilgisi olan varmı, doktor transferden sonra reçeteye yapılacakları tek tek yazmıştı, buda listede var

not: 2 denemem

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar transferleriniiz hayırlı olsun benimde transferim cumartesi yapıldı ama kasıklarımda filan hiç bir ağrı yok acaba kişiden kişiye göre değişiyor mu? doktor embiryoların kaliteli olduğunu söyledi ve iki tane transfer ettti hayırlısı bakalım.

kıslar benımde dun yapıldı transferım çok heyecanlı ve korkuyorum ınsallah hayırlı haberler alırız

ay hadı hayırlı sonuclar al ınsallah

senınkıde canım hayırlı olsun.ıns bebişler sıra sıra gelecek

bende perşembe kısmetse transfer

Arkadaşlar bir süredir giremedim.
bugun tüp bebekte indirim hareketi için bakmaya girdim ve topiği bulamadım.niye kilitlenmiş? her yerde süren erkek tahakkümü burda da mı var?
erkekler dışarı...buradaki tüm kadın arkdaşların bireysel kararlılığı ve örgütlü indirim mücadelesini baltalayan erkekler veya erkek zihniyetli kadınlara soruyorum: sitede indirim isteyen kadınların tüp bebek tedavi paralarının siz mi karşılayacaksınız ki bu hareketi baltalıyorsunuz?
yeni bir site kurup, tamamen özgür irade ile hareket etmeyi tavsiye ediyorum.eger tamamen yeni bir site kurup orada indirim hareketini devam ettirelim derseniz bunun icin harekete gecelim.(bunları yazdığım için simdi beni de atarlar bu zihniyetle)

Arkadaşlar bir süredir giremedim.
bugun tüp bebekte indirim hareketi için bakmaya girdim ve topiği bulamadım.niye kilitlenmiş? her yerde süren erkek tahakkümü burda da mı var?
erkekler dışarı...buradaki tüm kadın arkdaşların bireysel kararlılığı ve örgütlü indirim mücadelesini baltalayan erkekler veya erkek zihniyetli kadınlara soruyorum: sitede indirim isteyen kadınların tüp bebek tedavi paralarının siz mi karşılayacaksınız ki bu hareketi baltalıyorsunuz?
yeni bir site kurup, tamamen özgür irade ile hareket etmeyi tavsiye ediyorum.eger tamamen yeni bir site kurup orada indirim hareketini devam ettirelim derseniz bunun icin harekete gecelim.(bunları yazdığım için simdi beni de atarlar bu zihniyetle)

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

cnm belirtileri takma kafana..kişiden kişiye değişir onlar..bazılarda hiçbir şey hissedilmez.sen moralini yüksek tut.inş güzel şeyler olacak

rabbim yardımcın olsun.inş güzel haberlerini alırız.

ovitrelle yada pregnyl çatlatma iğneleri,transferden sonra emriyoların tutunmasına yardımcı olmaları amacıyla yapılıyor..doktorun söylediği saatte yap mutlaka ihmal etme çok önemli o iğnenin görevi.. hadi hayırlısı :))

merhaba arkadaşlar ben 2009 ağustos ayında tüp bebek yaptırdım ve şu an 7 aylık ikizlerime hamileyimm rabbim isteyen herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırır inşallahhh dualarım sizinle ben kısaca söle özetliyim ben transfer yapıldıkdan sonra hani bu taransfer yapılca içirilen suyu transferden 1 saat kadar beklettim ve wc gitmedim bu önemlii 1
artık eve geldiğimde 1 kaç saat yatıp her zamanki hayatıma devam ettim sadece fazla uzanmadımm hoplayıp zıplamadım ve hiç düşünmedimm gezdim tozdum eylendim hayatıma devam ettim ve 15. gün test yaptırdımm tutmuştu 2 gün saonrada artmıştı ve şuanda 7 aylığız inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip etsinn sakın transferden sonra yatıp kafanızı sürekli tuttumu tutmadımı diye oyalamayın bence hiç düşünmeyin ben öyle yaptım ve şükür cennet kokulularıma kavuştumm inşallah sizlerde kavuşursunuzz kızlarr öpüldünüzz hakkınızda hayırlısı olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…