2010 yılı o kadar güzel başladı ki,tedaviler olumlu sonuçlanmaya başladı...inşallah önce sen sonra bizler güzel haberlerimizi vereceğiz birbirimize...
eda2307 şimdi sen hiçbir şey düşünme,moralin yüksek olsun ve pozitif ol :) kendine daha çok zaman ayır ve kendini iyi hissedecek şeyler yap....bizler yanındayız ve dualarımız daima seninle :))
kaç yumurtan oluştu canım benim 15
umarım ikimizde pozitif sonuçlar alırız... Allah hepimizin gönül muradını versin inşallah
bugün hastaneden embriyologlar aradı 4 yumurta toplamışlardı ve bunlardan 2 si kalitesiz çıkmış ve diğer 2 sindende sadece biri döllenmiş yarın transferim var sadece 1 yumurta o kadar hayal kırıklığına uğradım ki anlatmam imkansız bu hiç iyi olmadı resmen çöktü umutlarım şu an allahtan tek dileğim bu bir yumurtaya Rabbimin can vermesi dualarınızda banada yer verin arkadaşlar çünkü şu an itibariyle tek ihtiyacım olan şey dua umarım Allah hepimizin yardımcısı olur
Dualarım seninle canım allahım sen eda kulunun ( umarım gerççek ismindir ) yumurtasına can ver inşallah bebeni kucağına alırsın :Saruboceq:
kıslar benımde dun yapıldı transferım çok heyecanlı ve korkuyorum ınsallah hayırlı haberler alırız
merhaba arkadaşlar transferleriniiz hayırlı olsun benimde transferim cumartesi yapıldı ama kasıklarımda filan hiç bir ağrı yok acaba kişiden kişiye göre değişiyor mu? doktor embiryoların kaliteli olduğunu söyledi ve iki tane transfer ettti hayırlısı bakalım.
cnm belirtileri takma kafana..kişiden kişiye değişir onlar..bazılarda hiçbir şey hissedilmez.sen moralini yüksek tut.inş güzel şeyler olacakmerhaba arkadaşlar transferleriniiz hayırlı olsun benimde transferim cumartesi yapıldı ama kasıklarımda filan hiç bir ağrı yok acaba kişiden kişiye göre değişiyor mu? doktor embiryoların kaliteli olduğunu söyledi ve iki tane transfer ettti hayırlısı bakalım.
Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim
Merhaba arkadaşlar
3 şubat çarşamba 3 yumoş transferim yapılmıştı, 15 şubatta kan testi yapılacak
bugün 5. gün ve ovitrelle iğnesini koldan yapacağız
aynı iğneyi toplama işleminden önce yapmıştı, bugün 5. transfer günümde neden yapacağız, bilgisi olan varmı, doktor transferden sonra reçeteye yapılacakları tek tek yazmıştı, buda listede var
not: 2 denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?