Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

çok teşekkür ederim bende. herşey allahtan olacaksa oluyor. ben de acılarımı BU SAYFADA PAYLAŞARAK YENMEYE ÇALIŞTIM. HEP GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN. HAYIRLIYSA OLSUN BEBEKLERİMİZ. OLUNCA KEŞKE OLMASAYDI DEDİRTECEK SIKINTILARI OLMASIN. HAYIRLI ZAMANI BEKLİYOLAR İNŞALLAH. MELEKLERİM CENNET BAHÇESİNDE BİZE DUA EDİYODUR DİYE TESELLİ OLUYOUM. SONUCUNU HABER ET. ÖPTÜM.

acılar ve endişelerimiz okadar ortakki umarım güzel haberlerimizi birbirimize vermek nasip olur

benimki çoook uzun hikaye ikinci aşılamamla ilgili bir aksilik yaşamış davalık olacakken sonradan vazgeçmiştim tabi buradada gelişmeleri paylaştığım için merkezin ismini vermiyorum canım

acılar ve endişelerimiz okadar ortakki umarım güzel haberlerimizi birbirimize vermek nasip olur

amin canım. heralde sen de 12. gün bakacaksındır hcg ye. son 10 gün inşallah güzel sayılar çıkar. hep pozitif ol. doktorum bana "embriyo gergin bir vücuda yerleşmek istemez" derdi. bunu sakın unutma.zemuszemus

merhaba kızlar hamile olanları tebrik ederim benimde ilk denemem bugün transfer gününü sayarsak 7. günüm transferim sabah 10 da oldu çünkü bende belirtiler gögüs ağrısı ve sık tuvalete çıkma sizdede olmuşmuydu lütfen yardımcı olurmusunuz

amin canım. heralde sen de 12. gün bakacaksındır hcg ye. son 10 gün inşallah güzel sayılar çıkar. hep pozitif ol. doktorum bana "embriyo gergin bir vücuda yerleşmek istemez" derdi. bunu sakın unutma.zemuszemus

doktorunun bu güzel sözünü paylaştığın için çok teşekkür ederim çünkü inan insan ister istemez kendini geriyor embriliyoğun daha transfer yapılalı 5 dakika olmuşken yumurtalar çok kalitesizdi diye bana bilgi vermesi tamamen durumu bitirmişti ama şimdi unutmaya çalışıyorum senin hatırlatmanda çok iyi geldi

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

yeni çıkan yasa neki

anatolia iyi diye duydum. ben konyadayın. ankaraya gitseydik oraya gidecektik. yine de sana kalmış. yolun başındadın şimdiden hayırlı olsun...

galiba artık eskisi gibi değil. üp bebek merkezleri olumsuz şeyleri de söylüyo ki olmazsa zaten demiştik diyebilmek için. bana da embriyo dondurabiliriz demişlerdi. transfer 5. gün olur demişlerdi. ama az sayıda ve az hücreli olunca 3. gün transfer oldu. sen yreğini içini ferah tut. bak 9 gün kaldı bile :)

ilk günü saymamak lazım. ayın 11'i transfer olduysa 23'ünde hcg bakmalısın. bende de tuvalete düzenli gitme olmuştu.karnım gergindi, bulantı gibi değil de hep tok olup yiyememe gibiydi. adetlerim çok sancılı olur. 11. gün aynı sancıyla kahverengi lekelenmem olmuştu. eşime söyleyemedim 1 gün daha umutla beklesin dedim ve hcg günderdim 92 geldi yaşadığım sevinci anlatamam. o yüzden bunu da aklında tut. 12. günü bekle, lekelenme olsa bile ümidini yitirme.alkisalkisalkis

22 si adet günüm ve benim 3 gün önceden baş ağrım olur ayağa kalktığımda ve o ağrılar başladı malesef bu seferde nasıl atlatacam bilmiyorum allah dayanma gücü verir inşallah yumurta toplama gibi negatif sonuçtada uyutsalar insanları taki unutana kaadar mafoldumben

canım sıkıntı yapma aleyna222 ye yazdığım mesajı oku. benim kanamam şiddetli adet ağrılarım bile olmuştı hcg 90 küsürken. olmayacak diye düşünürsen zaten olmaz teste kadar sabır. dayan bakalım a.s

valla moral oldun allah razı olsun eşimle karalar bağlamıştık bende ilk aşılamamda kanama sonrası düşük yapmıştım o yüzden hiç umudum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…