inanmıyoruummm, esin almanya'dan kesin dönüs mü yaptı??? süperrrr... bu topigin cok dısında olacak ama sormak zorundayım bunu; bizde esimle kesin dönüs yapmak istiyoruz ama benim esim de orda dogma büyüme oldugu icin ben korkuyorum türkiye'ye alısamaz diye. senin esin alıstı mı? mutlu mu türkiye'de ve en önemli soru almanya'da yasarken calısmıslıgı varsa sigortasını türkiyeye sorunsuz aktarabildiniz mi?? sorularım acevap verirsen cok sevinirim canım, cünkü bu konu benim icin cok önemli. nekadr dogru bilgi toplarsam o kadar dogru adım atacagımızı düsünüyorum.
.
esinin böyle bir karar almasi gercekten cok güzel. almanya'da hayat berbat(benim icin) ben tr'de dogdum, almanyaya evlendim ama hic alisamadim. aileme cok bagliyim ama iste yasamadan bilemiyor insan. bukadar zor olacagini bilmiyordum. esimde burrda mutsuz oldugumu gördügü icin o da dönüs yapma fikrinde. en kisa zamanda Rabbim izin verirse dönmeyi planliyoruz. o yüzden arastirmalar yapiyor, türkiyede is imkanlarini yokluyoruz. bakalim, önce hayirlisiyla bebegim bir gelsin de sonra ki ilk isimiz dönüs olacak hayirlisiyla..evet canim esim dönüs yapti. benim esimde almanyada dogma büyüme hatta alman vatandasi ama alisti 3 sene oldu bazen almanyayi aramiyo degil ama yine de buranin iyi yönleri agir basiyor.. esim is nedeniylede senede 2-3 kere gidiyo almanyaya ama burayi gercekten daha cok seviyor. almanyadaki sigortasi donduruluyor yasi dolunca ordan da emekli oluyor. burda yine sigortasi basliyor. ama türk vatandaslarinda durum nasil tam bilmiyorum canim yine sormak istedigin bir sey olursa yazarsin mutlaka cevap veririri. sen han
gi sehirdesin? evlenince mi gittin orda miydin?
slm kızlar...nazefsa ne güzel bir haber keseyi görmene çok sevindim...inşlh ben de o günleri görürüm....benim de 2. günüm bu gün bakalım RABBİM bebişlerim tutunsun nolur bu defa............
sagolll cnm bnmm rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh sakın stres yapma bol bol diinlenip sıvı tüket kabız olma tammı :)
selam arkadaşlar ben sebepsiz infertiliteyim, bu ilk denemem, anatolia tüp bebek merkezinede tedavi görüyorum drum Bülent Traş, perşembe yumurtalarım toplanacak pazar da transferim olur galiba,
tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar sizden ricam, transfer sonrası nelere dikkat edelim, bizlere neler önerirsiniz?
Canim benim 6 denemek neler yapmadım ama herşey Allah
Allahım guzel günler bişede göstersin inşallah evlarsiz son bayramınız olur
6 kere mi denedin canım?evet hem maddi hem manevi zor bi durum sinir stres herşey var valla.amin canım allah yardımcımız olsun.
Evet 6 kere denedik ilk denemelerinde tecrubembyoktu bana kimse şöyle yapcaksin diye bişey söylemedi benbyurt dışında yaşıyorum burada bide okadr önem vermiyolar hemen transferden 10 dak sonra eve gonderiyoler 3 denenen zaten transfer yapılmadi enson bu sene türkiyede denedik izmirde doktorundan cok memnundum ama yine olmadı cok umutluydum simdi burada deneyecegus yine belki saati vakti vardır herşey Allahın elinde oisteyince hiçbirşey mani olmaz hayırlısı inşallah sen in bebislerin tutunur Allah gonlumuse göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?