Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Arkadaşlar teste 1 gün kala adet oldum doktoru aradım bugün dinlenin yarın test yaptırın ona göre değerlendiririz dedi çok üzgünüm

esen umudun yetirme cok yogun kanama degilse bazi gebelklerde olabiliyormus anim Allah yardimcin olsun seninde umarim yarin guzel haber alirsin .

Arkadaslar transferen sora cok aci verici kasik agrilarim var buda gece daa cok yogunlasiyo uykudan uyaniyorum ve yatada kivraniyorummmm:2:

Sizce normalmi ne dersiniz ?????

arkadaşlar bugün transferimin 8. günü sabah dayanamayıp idrar testi yaptırdım 2. çizgi silikti
tabii dayanamayıp öğleden sonra kan testide yaptırdım değer 1.4 çıktı.. ama 2 farklı dr umda gününü bekle dedi. yani bi bildikleri var gerçekten. şuan var da diyemiyorlar yok ta )

canımm bende idarara çok sıkışıktım ve 2 sürgü yaptım ya 1 saat arayla.. Allah ol derse olur.. kafaya çok takma derim. benim bugün 8. gün

canım hayırlısı olsun... allahım isteyen herkese hayırlısını versin.. bende transferimden 5-10 dk sonra kalkıp tuvalete gittim. bence hiç böyle şeylere takılma.. alllahın izniyle benim tuttu ama kafama takmadım. sizde öyle yapın üstüne fazla düşmeyim.. arkadaşın dediği gibi rabbim ol deyince oluyo. sen neyaparsan yap:)

Aminnn isallah canimmm

Su son 3 gecedir kasik agriinl uyaniyorum cok fenaa sanki igne atiriyorlrmis gibi sendede boyle bisey oldumu ?????

Cok sanciliydi Umarim iyiye yönelik bir duumdur hayirlisi Rabbim .

canımm bende idarara çok sıkışıktım ve 2 sürgü yaptım ya 1 saat arayla.. Allah ol derse olur.. kafaya çok takma derim. benim bugün 8. gün

Arkadaşlar merhaba, ben burada ilk defa msg yazıorum doğru yere yazdığımdan bile emin değilim ama bildiklerimi paylaşmak istedim :) tüm tüp bebek sürecimde burayı takip ettim gerçekten faydalı oldu çok ama birsürü de yanlış bilgi var, o yüzden biraz da olsun bekleme sürecindekilere faydalı olmak istedim çünkü ne kadar çoook stresli olduğunun farkındayım. 22 nisan gibi tedaviye başladım geçen pazartesi transferim yapıldı ben de dayanamadım 10. gün (yani test gününden sadece 1 gün önce ) kan tahlili yaptm çok şükür pozitif çıktı. Transferden 15 dk snra fln sürgüye idrarımı yaptım, ve transferden snra hiçbir belirti de olmuyor. o yüzden bence kendimizi dinlemeyi bırakıp sadece dua edelim içimizi ferah tutalım , hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah! sevgiler.

arkadaşlar mrblar..Bende 5.gün blastokist,2tane embriyo yerleştirdiler.inşallah bebişlerim bana tutunmuşlardır 2 gün sonra test günüm,allahın izni ile hepimiz kuzucuklarımızı alıcaz kucagımıza lütfen stres yapmayınnn hepimiz o duyguları yaşıycaaz inşallah..biz ne kadar çabaalarsak çabalayalım onlar gelecegi zamanı biliyorlar..sonuçlarımı paylaşıcam dualarınıza ihtiyacım var..

arkadaşlar merhhaba bugün benim transferi saymaz isek 2. günüm ve göğüslerim şok şişti sanki kasık ağrısı ve batmalar da arttı sizce hayra işarret midirrrrr?????

Aminnn isallah canimmm

Su son 3 gecedir kasik agriinl uyaniyorum cok fenaa sanki igne atiriyorlrmis gibi sendede boyle bisey oldumu ?????

Cok sanciliydi Umarim iyiye yönelik bir duumdur hayirlisi Rabbim .

evet canım oluyordu.hele hele adet olcakmış gibi sancılar çok fazla.. hep acaba adet oldunmu diye uyanıyordum. Rabbim hayırlısını versin canım nezaman belli ocak..

evet canım oluyordu.hele hele adet olcakmış gibi sancılar çok fazla.. hep acaba adet oldunmu diye uyanıyordum. Rabbim hayırlısını versin canım nezaman belli ocak..

Aminn canimm . bir hafta sora kan test yapmaya gidicem Doktorum belli olur dedi 26 yani .
Sen kacinci haftadasin agrilarin sancilarin varmi ? Rabbim sanada Bebeginisag sagoim kucagina almak nasip etsin isallah kim bilirsin babasida ne kadar seviniyordur dimi

canım hayırlısı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın :) amin cümlemizin kucağına sağ salim almayı rabbim nasip etsin ben 6.haftadayım . oluyo ya popomun sol tarafı çok ağrıyo özellikle yorulunca. kasıklarım ve karnım adet olcakmışım gibi ağrıyo... Babası hala garip ne yapcağını bilemiyo.. hala şoku atlatamadı.. rabbim bu duyguları size ve isteyen bütün herkese nasip etsin...

kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm:)transferimin 12.günü test yapıldı 186,9 çıktıı alllahım hepimizin yardımcısı olsun ben çokkkk dua ettim hepiniz içinnn.şuan 4+4günlükkk hala inandıramıyorum kendimii :) :)

ayyyyy canım hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah kucağına almak ta nasip olurrr değerin çok güzel biraz anlatır mısın hiç belirti oldu mu benim de bugün 6. Günüm nerde yaptırdın sorun neydi bide kaç tana koydular çok sevindim birazcık uzun oldu sorularım ama :26:

cnmm her zaman yardımcı olurummm istedigin soruyu sorbilirsin rahatsız olma..Ben ankara medicana tüp bebek merkezinde yaptırdım dr tülin dabakoğlu..müthiş ilgili bi doktor ve ekip.2 tane 1.kalite,5.gün blostakist embriyosuydu.11 gün boyunca sadece ilk 2 gün sadece tuvalete ve yemek yemege kalktım annem sagolsun ilgiliydi.ondan sonra hafif hafif işlerimi yapıp günlük hayatıma döndüm çok du ettim ve çok inandımmm..hergün yasin okudummm tesbih çektim allah kabul etsin.dışarı fazla çıkmadım.crinone jel verdi doktorum düzenli kullandım.11 günün içerisinde sadece bir gün progestron ignesi yaptırdım.ve 1 . gün babamla gittim hasteneye içimden hep olumlu bir ses oldu diyordu zaten, allahım kabul etti..degerim 186.9 çıktı doktorum tek gebelik olma ihitimali yüksek dedi.inş iki gün sonra kan degerlerim yine yükselirse keseyi görücezzz..belirti olarakkk arada saniyelik kasıklarıma ve belime agrı giriyordu 5,10 sn sürüp geçiyordu ama devamlı degil.oda rahim genişliyormuş ondan dolayı.ve çokkk fazla akıntım vardı birde transferimin 2.günü 2,3 damla açık renkli kan geldi.sanırım yerleşme kanamasııı..çok dua edin arkadaşlarım allah büyüktür bizden bi bebegi esirgiyecek degil.bol bol kuran okuyunn her yerin kapısını açan o.hepiiniz duacımsınız..

canım hayırlısı olsun...... allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.. allah isteyen bütün arkadaşla nasip etsin..

Caniiim masaallah cok sevindim. Insallah tamamina erdirsin Rabbim sihhatle. Bizede dua et insallah. Pazar gunu testim varrr

Simmay canim benim de 27 test gunum. Dua edelim birbirimize. Insallah mujdeler veririz haftaya....

Caniiim bende tulin hocadayim. Pazar testim var. Cok sevindim sonucuna. Balki karsilasiriz orda. Bi dahakine haberleselim insallah caniiim. Be cok sevdim dr.umu cok tatli hepside....

canım hayırlı olsun...çok sevindim...kalp atışını ve kucağına almayı da RABBİM nasip etsin...belirtileri ve nelere dikkat ettiğini yazarmısın lütfen...dondurulmuşmuydu bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…