Arkadaşlar teste 1 gün kala adet oldum doktoru aradım bugün dinlenin yarın test yaptırın ona göre değerlendiririz dedi çok üzgünüm
mrb arkadaşlar benimde 7. günüm transferimin biraz gerginlik var karnımda okadar fazla belirti yok bndede umarım hepimiz pozitif sonucları alırız inşallah :)
Iyi Günler arkadaslar
Benim Tramsferimde dün oldu Rabbima dua ediYorum bana ve tüm isteyen müslüman arkadaslarima yasat diye.
Benim kaygilandim soru var . Transfer oncesi 2 litreye yakin su icdim o karar sismisdim ki kasiklarima ve bellime agri girdi . Transsferden sora 5 dk bekledim sora sürgü verdiler hemen . Acaba bu tuunmasini onlermi biraz endiseliyim kizlar bilisi olan varmi :
????
Cok tesekur ederim cevaplariniz icin .
canım hayırlısı olsun... allahım isteyen herkese hayırlısını versin.. bende transferimden 5-10 dk sonra kalkıp tuvalete gittim. bence hiç böyle şeylere takılma.. alllahın izniyle benim tuttu ama kafama takmadım. sizde öyle yapın üstüne fazla düşmeyim.. arkadaşın dediği gibi rabbim ol deyince oluyo. sen neyaparsan yap:)
canımm bende idarara çok sıkışıktım ve 2 sürgü yaptım ya 1 saat arayla.. Allah ol derse olur.. kafaya çok takma derim. benim bugün 8. gün
Aminnn isallah canimmm
Su son 3 gecedir kasik agriinl uyaniyorum cok fenaa sanki igne atiriyorlrmis gibi sendede boyle bisey oldumu ?????
Cok sanciliydi Umarim iyiye yönelik bir duumdur hayirlisi Rabbim .
evet canım oluyordu.hele hele adet olcakmış gibi sancılar çok fazla.. hep acaba adet oldunmu diye uyanıyordum. Rabbim hayırlısını versin canım nezaman belli ocak..
Aminn canimm . bir hafta sora kan test yapmaya gidicem Doktorum belli olur dedi 26 yani .
Sen kacinci haftadasin agrilarin sancilarin varmi ? Rabbim sanada Bebeginisag sagoim kucagina almak nasip etsinisallah kim bilirsin babasida ne kadar seviniyordur dimi
kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm:)transferimin 12.günü test yapıldı 186,9 çıktıı alllahım hepimizin yardımcısı olsun ben çokkkk dua ettim hepiniz içinnn.şuan 4+4günlükkk hala inandıramıyorum kendimii :) :)
ayyyyy canım hayırlı uğurlu olsunnnn inşallah kucağına almak ta nasip olurrr değerin çok güzel biraz anlatır mısın hiç belirti oldu mu benim de bugün 6. Günüm nerde yaptırdın sorun neydi bide kaç tana koydular çok sevindim birazcık uzun oldu sorularım ama :26:
kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm:)transferimin 12.günü test yapıldı 186,9 çıktıı alllahım hepimizin yardımcısı olsun ben çokkkk dua ettim hepiniz içinnn.şuan 4+4günlükkk hala inandıramıyorum kendimii :) :)
Aminn canimm . bir hafta sora kan test yapmaya gidicem Doktorum belli olur dedi 26 yani .
Sen kacinci haftadasin agrilarin sancilarin varmi ? Rabbim sanada Bebeginisag sagoim kucagina almak nasip etsinisallah kim bilirsin babasida ne kadar seviniyordur dimi
cnmm her zaman yardımcı olurummm istedigin soruyu sorbilirsin rahatsız olma..Ben ankara medicana tüp bebek merkezinde yaptırdım dr tülin dabakoğlu..müthiş ilgili bi doktor ve ekip.2 tane 1.kalite,5.gün blostakist embriyosuydu.11 gün boyunca sadece ilk 2 gün sadece tuvalete ve yemek yemege kalktım annem sagolsun ilgiliydi.ondan sonra hafif hafif işlerimi yapıp günlük hayatıma döndüm çok du ettim ve çok inandımmm..hergün yasin okudummm tesbih çektim allah kabul etsin.dışarı fazla çıkmadım.crinone jel verdi doktorum düzenli kullandım.11 günün içerisinde sadece bir gün progestron ignesi yaptırdım.ve 1 . gün babamla gittim hasteneye içimden hep olumlu bir ses oldu diyordu zaten, allahım kabul etti..degerim 186.9 çıktı doktorum tek gebelik olma ihitimali yüksek dedi.inş iki gün sonra kan degerlerim yine yükselirse keseyi görücezzz..belirti olarakkk arada saniyelik kasıklarıma ve belime agrı giriyordu 5,10 sn sürüp geçiyordu ama devamlı degil.oda rahim genişliyormuş ondan dolayı.ve çokkk fazla akıntım vardı birde transferimin 2.günü 2,3 damla açık renkli kan geldi.sanırım yerleşme kanamasııı..çok dua edin arkadaşlarım allah büyüktür bizden bi bebegi esirgiyecek degil.bol bol kuran okuyunn her yerin kapısını açan o.hepiiniz duacımsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?