dün transfer oldum 1 tanecik rabbim herkese nasip etsin kandiliniz mübarek olsun
selam arkadaslar transferim sali günü yapildi simdi dinlenmedeyim cok heyecanliyim bu sürec nasil gececek bilmiyorum benim icin dua edin bebesim annesinden ayrilmasin.... bide henüz büyük tuvaleteime cikmadim nezamana kadar cikmam lazim acaba korkudan yapamiyorum bebisime bisey olursa diye :) bi de bu süreci nasil gecirelim ya yatmaktan sirtim ayaklarim mahfoldu valla :)
canım hayırlı olsun...çok sevindim...kalp atışını ve kucağına almayı da RABBİM nasip etsin...belirtileri ve nelere dikkat ettiğini yazarmısın lütfen...dondurulmuşmuydu bebişin...
Caniiim bende tulin hocadayim. Pazar testim var. Cok sevindim sonucuna. Balki karsilasiriz orda. Bi dahakine haberleselim insallah caniiim. Be cok sevdim dr.umu cok tatli hepside....
ayyy çok sevindim şimdi hastane arkadaşım oldu:)senn isim ne cnm belki duymuşumdur ben derya bu arada..tülin hocam çok tatlı evet bende çoook seviyorum onu ısırasım geliyo:)bu arada ben yarın gidicem kan testi tekrarlanıcak inş. degerlerimde bi düşme yoktur korkuyorum..sana kaç tane embriyo verildi bide kaçıncı gün kaçıncı kalite?
selam arkadaslar transferim sali günü yapildi simdi dinlenmedeyim cok heyecanliyim bu sürec nasil gececek bilmiyorum benim icin dua edin bebesim annesinden ayrilmasin.... bide henüz büyük tuvaleteime cikmadim nezamana kadar cikmam lazim acaba korkudan yapamiyorum bebisime bisey olursa diye :) bi de bu süreci nasil gecirelim ya yatmaktan sirtim ayaklarim mahfoldu valla :)
Deryacim canim beniiimbugun senden bahseytim sordum tulin hocaya adini bilmiyorum ama daha yeni sinuc almis dedim. Babasiyla gelmis teste dedim deryadir o zaman dedi oda. Yarin sor bak, cinlsttik bugun kulaklarini. Evet ben de cok seviyorum tulin hocayi. Bi baska rahatlik veriyor insana. Hep mutlu ve huzurlu cikiyorum onun yanindan. Ilk gunden beri ayni hissediyorum. Isinin de ehli masaallah. Ravbim her isini rast getirsin onunda.
Tatlim gelelim sorularina
Birinci kalite 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi. Korkma sakin dusmenistim artmistir insallah. Sana ozelden mail adresimi ve telefonumu gonderiyorum. Yazarim birazdan. Bundan sonra gorusuruz insallah canim. Cumartedi test yspacagiz biz de insallah. Hayirli neticeler akirsak kontrollerde gorusuruz insallah...
Su mubarek gunun hatirina mahzun etmesin Yuce Rabbimiz tum isteyenlerle birlikte bizlere de hayirli imanli saglikli evlatlar nasib etsin insallah.... Amiiiin
Amiiin canim insallah. Tesekkur ederim tatlim. Bakarsin p.tesi yeniden cagirir dr. O zaman karsilasiriz. Insallah keseyi de sorunsuz gorursunuz canim. Sonra sira kalp atislaridadoktorumuz çok iyi cnmm evett:)inşallahh nasip etcek cnm sen hiç merak etme bugün bol bol dua et rabbim hepimizin yarımcısı olsunn pazartesi keseyi görcez inş..allahım sanada nasip etsin bu duyguyu güzel güzel bebişlerin olsun inş kuzucum..
canım öncelikle transferin hayırlısı olsun. insallah bebegin sonuna kadar seninle olur ve seni hic bırakmaz. bana göre, cok yatma derim. vücudunun kan dolasımı cok önemli, hele ki böyle bir sürecte. ben ilk 3 gün evden cıkmamıstım, sonra yavas tempolu yürüyüsler yapmıstım. tabii evdeki 3 günde de evin icinde az az dolasmıstım. agır kesinlikle kaldırma., kendini hamile gibi hisset ki bedenin onu benimsesin ve karınını sürekli oksa. kabızlıga gelince de en kısa sürede insallah tuvalete cıkarsın, cünkü daha beklersen daha da zorlanırsın. eger kabız olursan bir surup var(adını vermemem daha uygun olur, merkez sana söylemistir ya da ararsan mutlaka bilgilendirirler) onu kullanabilirsinve bol bol meyve yiyip su icmelisin, ayrıca corba ic tavuk suyuna corba mesela. cok fazla da düsünmemeye calıs.. bol sans
oh iyi.. sorunu halletmene sevindim. yoksa sıkıntı olurdu senin icin. ben hamdolsun hamileyim.5 haftalık ama daha cok yeni. hani hamileyim demekle bitmiyor. kalp atısını görmeden, 3 ayı doldurmadan hatta kucagıma almadan rahat edemiycem herhaldecok tesekkür ederim canim.. bu mübarek gecede Allahim insallah bebislerimizi bize bagislar tek duam bu.. tuvalet olayini bu aksam hallettim sükür kurtuldum.. esim armut görüp almis isten gelirken onu yemistim galiba etkili oldu :) bol corbali meyveli sebzeli besleniyorum ama esim suan yürümeme cok izin vermiyo erken daha diyo bakalim haftasonunu atlatalim bir dahaki hafta dolasirim biraz..
senin durumun nedir? nerdensin ? biraz kendinden bahsedermisin tanismak isterim tabi istersen :)
oh iyi.. sorunu halletmene sevindim. yoksa sıkıntı olurdu senin icin. ben hamdolsun hamileyim.5 haftalık ama daha cok yeni. hani hamileyim demekle bitmiyor. kalp atısını görmeden, 3 ayı doldurmadan hatta kucagıma almadan rahat edemiycem herhaldealmanyada yasıyorum ama tedavi icin türkiyeye geldim. bu haftasonuda kısmetse dönüyorum almanyaya. anlıycan, esim bebegimizle henüz tanısamadı (
senin de hamileligin hayyirli olsun canim umarim saglikla kucagina alirsin. Almanyada nerdesin benim esimde almanyadan gelme mannheim deydi kesin dönüs yapti evlenince. senin tedaviyle mi oldu bebisin? transfer sonrasi nelere dikkat ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?