Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kıslar Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimise..
inşallah tez zamanda güsel sonuçlar alırsınıs da bize de umut olursunuz..

Arkadaşlar merhaba, çok faydalı bir topic olmuş.

Kısmette Şubat başı ilk tüp tedavisine başlıyorum. Şöyle bir genele baktığımda çoğu arkadaşımız ilk 3-5 gün wc ve yemek dışında kalkmadım diyor.

Sorum şu, bunu size doktorunuz mu önerdi yoksa birşey olmasın endişesiyle siz mi yattınız ?

Çünkü genelde tıbbi sitelerde doktor bilgilerinde ilk gün istirahat 2. gün yavaş olmak kaydıyla normal hayat diyor.

Teşekkürler

canım drumuz önerdi, aslında 2 gün yatmak da yeterli diyen drlar da var dr duruma göre öneride bulunuyor, bana 5 gün yat dedi mesela, tedavin hayırlı olsun canım inşallah senden de müjdeli haberler alırız

serapcım saçmalama canım ya, 8.gün idrarda çıkmaması çok çok normal sakın moralii bozma bence 10. gün gelmeden test yapmamak lazım sakın umutsuzluğa falan düşme dur bakalım daha çok erken

umarım öyledir...
Bu bekleyiş ne kadarda zormuş hiç böyle tahmin etmemiştim
Bu gün test günü olan varmı arkadaşlar

Ben de paylaşmak istiyorum.
Herkesde durumlar farklı oluyor ama

ben ilk 5 gün dinlendim.Sadece wc. ye kalktım
Nete hiç girmedim çünkü okudukça sinirlerim bozuluyordu.
Çok sakin ,bir dönem geçirdim.
Kitap okudum ,dua ettim ,tv.izledim yani düşünmemeye çalıştım.
bol proteinli beslendim.
Balık ,et ve yumurta 12 gün içerisinde düzenli yedim.
Sağıma yattım ,rahime kan akışı hızlı olsun diye.

Ve pozitif sonucu aldım çok şükür.

çok şükür kucağıma aldım
ikizlerim 3 yaşında
Kaymaklım ben de senin gibi ,bu duyguyu tekrardan yaşamak için yola çıkıyorum...

umarım öyledir...
Bu bekleyiş ne kadarda zormuş hiç böyle tahmin etmemiştim
Bu gün test günü olan varmı arkadaşlar
bugü test günü olanlar varmı bilmiyorum canım, sakın karamsarlığa düşme bak ben dün çok kötüydüm aslında hala iyi değilim ama böyle olmanın ne bize ne de bebeklere yararı var tam tersi negatiflik negatif sonuç getirir, evet beklemek zor gerçektende
canım Allah bağışlasın pretycim sen kaç embriyo koydurmuştun?
çok şükür kucağıma aldım
ikizlerim 3 yaşında
Kaymaklım ben de senin gibi ,bu duyguyu tekrardan yaşamak için yola çıkıyorum...

hadi kıslar ttransferi olanlar nerdesiniz?
ben sürekli yatıyorum arkadaşlar dr bana 5 gün yat dedi rapor aldım bende bu hafta, zaten cuma tatile giriyoduk böylece baya istirahat edebilcem, annem bakıyor bana sağolsun eşim yurtdışına göreve gitti, bol bol ananas yiyorum kabak çekirdeği, badem ceviz fındık yiyorum kaysı hoşafı içiyorum kabızlık olmaması için, eeeeeeee sizler neler yapıyosunuz

slm arkadaşlarr benim 6. günüm evde istirahat ediyorum doktoum sürekli yatmamı söylemedi ama ben yine de yatmaya ve fazla hareket etmemeye özen gösteriyorum

slm arkadaşlarr benim 6. günüm evde istirahat ediyorum doktoum sürekli yatmamı söylemedi ama ben yine de yatmaya ve fazla hareket etmemeye özen gösteriyorum

iyi yapıyosun canım . ben de evde 6 gün geçirdim. çok iyi geldi dinlenmek.gerçi zaman evde çok yavaş geçiyor ama olsun. aklımda tereddüt kalmasın istiyorum.cumartesi inşallah hayırlı haberi alacağım.

Arkadaşlar inşallahh pozitif sonuç alacaksınız..:lepi:

Ben ilk 5 gün yatar pozisyonda dinlenmiştim.
sonrasında ağır hareketler yapmadan ayaktaydım.

2 si.8 ve 6 hücreli
3 çü 2. kalite 5 embriyo kondu

turkıyede 3 ten fazla koymuıyorlar dıye bılıyorum yanılıyormuyum acaba ...buarada benım yarın test gunum ıcımden hıc olumlu bırsey ecmnıyor gun yaklastıkca umudum azalıyo normalmıdır boyle hıssetmemm acaba

aynene senin gibiyim bende cuma benimde test günüm ama dayanamıyorum yarın yaptırcam galibaZaman geçmek bilmiyor ümitler tükeniyor aynen bu durumdayım işte ....

iyi etmişsin canım tedbiri elden bırakmamak lazım inşallah müjdeli haberini alırız
deryacım demek cumartesi öğreneceğiz, daha öncesinde test yapmayı düşünüyomusun 10.günü falan
2 si.8 ve 6 hücreli
3 çü 2. kalite 5 embriyo kondu
ay ne güzel 5 yumurta konulmuş 2 si tutmuş, inşallah benimde öyle olur çok korkuyorum 3ü de tutar diye
valla drlar duruma göre koyuyolar, benle birlikte transferi olan bayanlarla aynı odadaydık birine 4 tane koydular , demet heyecanla sonucunu bekliyorum gerçekten, ve çok inanıyorum tuttuğuna canım güzel haberler alcaz sendende inşallah
aynene senin gibiyim bende cuma benimde test günüm ama dayanamıyorum yarın yaptırcam galibaZaman geçmek bilmiyor ümitler tükeniyor aynen bu durumdayım işte ....

serapcım inşallah Rabbim emeklerimiz boşa çıkartmayacak hiç belirtin varmı ne hissediyosun?

bişey hissetmiyorum cnm bu zaten beni umutsuzlandırıyo normal adet belirtilerim var bide göğsüm ağrıyo normalde bukadar ağrımazdı bilemiyorum işte yarın yaptırıcam ama test

bişey hissetmiyorum cnm bu zaten beni umutsuzlandırıyo normal adet belirtilerim var bide göğsüm ağrıyo normalde bukadar ağrımazdı bilemiyorum işte yarın yaptırıcam ama test

canım bişey hissetmeden pozitif sonuç alan çok var, aslına bakarsan hissedilen belirtilerin gerçeği yansıttığına da inanmıyorum ben, çünkü bizimki doğal hamilelik değil ve dünya kadar ilaç aldık yani bu kadar hormon yüklenince kasık ağrıları göğüs ağrıları falan olması normal aslında, canım çok sabırlısın bugün yaptırmayı düşündünmü test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…