canım bişey hissetmeden pozitif sonuç alan çok var, aslına bakarsan hissedilen belirtilerin gerçeği yansıttığına da inanmıyorum ben, çünkü bizimki doğal hamilelik değil ve dünya kadar ilaç aldık yani bu kadar hormon yüklenince kasık ağrıları göğüs ağrıları falan olması normal aslında, canım çok sabırlısın bugün yaptırmayı düşündünmü test?
tatlım bugun 9.gunum ve qazonce ıdrar tsstı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı yarın 10.gunumkan tahlılı yaptırcam
arkadaşlar ben bu gün kan tahlili yaptırdım sonuç hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkesin duasını kabul etsin herkesi yavrusuna kavuştursun ammminnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar ben bu gün kan tahlili yaptırdım sonuç hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkesin duasını kabul etsin herkesi yavrusuna kavuştursun ammminnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar benşm yumurta toplama işleminden beri göğüs uçlarım çok tuhaf bir şekilde acıyo, yani bu adet öncesi ağrı gibi değil farklı bir acı, işlemdendir dedim ama hala geçmedi, sizinde varmı arkadaşlar?
selam merseraycım benimde bugün 7. günüm aynen senin dediğin gibi bir acı vardı düne kadar bugün biraz hafifledi gibi ama ben araştırdım o ağrı çatlama iğnesinden dolayı imiş.
çatlama iğnesinin etkiside 7 gün sürüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?