benim bu gün 6.günüm ama dünden itibaren hiç bir şey hissetmemeye başladım kuş gibi hafifim tedaviye başlamadan önce nasılsam aynen öleyim hiç bir ağrım hiç bir hassasiyetim kalmadı arkadaşlar bu da beni inananılmaz demorilize etti.sanki kocaman bi balon sönmüş gibi.sıkıntıdanmıdır ilaçlardanmıdır bilmem boynumdan gösüme kadar isilik gibi kırmızı kırmızı oldu heryerim.bi türlü toparlayamıyorumda kendimi bugün anneme gidicem yarında arkadaşlarıma biraz dağıtmaya çalışıcam kafamı ama oralardada hep bu konu konuşulacağı için içimi sıkıntı basıyor.ne olur dua edin herşey yolunda olsun(
benim bu gün 6.günüm ama dünden itibaren hiç bir şey hissetmemeye başladım kuş gibi hafifim tedaviye başlamadan önce nasılsam aynen öleyim hiç bir ağrım hiç bir hassasiyetim kalmadı arkadaşlar bu da beni inananılmaz demorilize etti.sanki kocaman bi balon sönmüş gibi.sıkıntıdanmıdır ilaçlardanmıdır bilmem boynumdan gösüme kadar isilik gibi kırmızı kırmızı oldu heryerim.bi türlü toparlayamıyorumda kendimi bugün anneme gidicem yarında arkadaşlarıma biraz dağıtmaya çalışıcam kafamı ama oralardada hep bu konu konuşulacağı için içimi sıkıntı basıyor.ne olur dua edin herşey yolunda olsun(
cook guzel bı topik olmus sagolun kızlar.ben dıyarbakırdan ankaraya gıdecem ve esımın cok az ıznı var .nasıl yapacam bılmıyorum su an benı sıkan tek mevzu bu.bı gun dınlenıp donerız heralde gerci daha lucrının 6.gunundeyım ama takılıyor kafama
mersera tatlım umarım bebıslerın sana sıkı sıkı tutunurlar ve umarım bızımkılerde tutunurlar....hayırlısı hersey ben ımde 23 deydı suleyman beyle gorustumde bana 23 bekleme 20 de yap cıkar dedı bende 20 de yapacam testı hayırlısı artık
Canim moralini bozma herseyin hayirlisi dr sadece vesile onlara cani veren Yüce Rabbim on tanede birakilsa kactane yavrun olacak onu Allah bilir onun icin 3 tane biraktirdigin icin üzülme Rabbim ol derse olur üzülme ve sadece dua et saglikli olsunda kac tane olacagini düsünme unutma belki 2 tane biraktirsan tutmasa diye düsünecektin en azinda simdi sansin daha fazla bende Subat ayinda basliyacam tedaviye insallah bendede hersey yolunda giderse olursa 3 tane biraktirmak istiyorum sansim artsin diye zaten onlara ol diyen Allahim hepsine saglik verir insalah üzülüp bebisleri üzme onlara istenmiyorlar hissi verme vereliniortak
evet hafta sonu biraz daha kafamı rahatlattım sanırım en azından kendimi dinleyecek vaktim olmadı yalnız olmadığım için.Benim test günüm 22 si ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım ve bu ilk denemem.ama benim dünden beri adet sancısına benziyen ağrılarım var.Bir de arkadaşlar merak ettiğim eğer tutmamış olsa vücudun bunu dışarı atması anlamadan olurmu yani bi kanama bi renk değişikliği olmadanda olurmu acaba yani hiç farketmeden?seninle transferimiz aynı cnm bende hiç brşey hissetmiyorum belirti felan da aramıyorum hiç sende öyle akışına bırak herşey daha rahat geçiyo o zaman zaman.çünkü ben ilk ikisinde kendimi çok fazla dinledim acaba varmı ya olmassa diye bu insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyo inş.hepimizde hayırlı haberler alırız hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur.senin test günün ne zaman nerde yaptırdın benim 23.de umut da yaptırdım bugün 7.günüm.rahat olmaya ve olumsuz düşünmemeye çalış cnm kendine dikkat et.
serapcım negatif olman için hiçbir neden yok, bak ben aylardır tüp bebek topiclerinde geziniyorum 2 yıl önceki yazılanları bile okudum böyle belirtisiz bi şekilde pozitif sonuç alan o kadar çok kişi var ki inanamazsın, gerçekten seni teselli etmek için söylemiyorum lütfen stres yapıpta bebişlerini sıkıntıya sokma bakalım Allah ne gösterecek duayla beklemeye devam et tatlımolumunekankayizsmile
test günü bekleyen kızlar nerdesiniiiiiiiiiiz. arkadaşlar ben şimdi yatıyorum ama arada bir kalkıyorum ya da laptopu kendim alıyorum bunların sakıncaları varmı sizce?
canım hayırlı olsun transferin.inşallah seninle birlikte hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
benim bugün 6. günümdü. 4 gün hemen hemen sadece wc ihtiyacım için kalktım.
laptopu alıp deli gibi tüp bebek sayfalarını gezdim. zaman hiç geçmiyor. yarın işe başlayacağım artık. belki zaman daha çabuk geçer. ne idrar testi ne de kan testi yapmayı düşünmüyorum 23 ocak'a kadar. moralimi bozmak istemiyorum.tabi bu düşüncem şimdilik. :)
sana tavsiyem sen de en az 3 gün kalkma derim yerinden.
tatlım sana koyulan embryolar kac hucrelıydı yanı transferden sonra elıne bı kagıt vermıslerdır herhalde ..bıde hıcbırsekılde ısyan etme bızler sınavdayız sabrımızla sınavımızı verecegız onla kalıtelı embryo olmasada canı allah vercek dr degl o arkadasında da dedıgı gıbı sadece vesıle
benim bugün 8.günüm idrar testi yaptım dayanamayıp negetif çıktı artık hiç umudum kalmadı olsaydı mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum ama bende çıkmadı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?