Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum

serapcım negatif olman için hiçbir neden yok, bak ben aylardır tüp bebek topiclerinde geziniyorum 2 yıl önceki yazılanları bile okudum böyle belirtisiz bi şekilde pozitif sonuç alan o kadar çok kişi var ki inanamazsın, gerçekten seni teselli etmek için söylemiyorum lütfen stres yapıpta bebişlerini sıkıntıya sokma bakalım Allah ne gösterecek duayla beklemeye devam et tatlımolumunekankayizsmile

cook guzel bı topik olmus sagolun kızlar.ben dıyarbakırdan ankaraya gıdecem ve esımın cok az ıznı var .nasıl yapacam bılmıyorum su an benı sıkan tek mevzu bu.bı gun dınlenıp donerız heralde gerci daha lucrının 6.gunundeyım ama takılıyor kafama

seninle transferimiz aynı cnm bende hiç brşey hissetmiyorum belirti felan da aramıyorum hiç sende öyle akışına bırak herşey daha rahat geçiyo o zaman zaman.çünkü ben ilk ikisinde kendimi çok fazla dinledim acaba varmı ya olmassa diye bu insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyo inş.hepimizde hayırlı haberler alırız hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur.senin test günün ne zaman nerde yaptırdın benim 23.de umut da yaptırdım bugün 7.günüm.rahat olmaya ve olumsuz düşünmemeye çalış cnm kendine dikkat et.

inşallah her şey güzel gider canım bende senin gibi başka yere gidenlerdenim artvinden trabzona gidiyordum tedavi için 2 kere tüp bebek yaptırdım ve benim içinde ayarlamak zor oluyordu benim iznim vardı ama eşimin azdı ve çok strese girmiştim seninde eşinin izni azmış yumurtalar toplanacağı zaman beraber gidin çünkü eşindende aynı gün sperm alınıyor transfere kadar 3 gün geçiyor transfer günü eşinin yanında olması rahatlatıyor insanı sonra geri gelebilir
allah her konuda yardımcın olsun bebeklerine kavuştursun

mersera tatlım umarım bebıslerın sana sıkı sıkı tutunurlar ve umarım bızımkılerde tutunurlar....hayırlısı hersey ben ımde 23 deydı suleyman beyle gorustumde bana 23 bekleme 20 de yap cıkar dedı bende 20 de yapacam testı hayırlısı artık

sağol canım inşallah hepimizinki tutar, bugün 3 yumurta transfer edildi ben 2 tane koydurmak istiyodum çünkü 3 ü de tutarsa çok riskli olduğunuu biliyorum ama dr embriyo kaliteleri iyi değil dedi ve tutma ihtimali %45 dedi, çok moralim bozuldumafoldumbensenağlama, benim görümcemde kadın doğum uzmanı kesinlikle 2 den fazla koydurma dedi şimdi böyle olunca da çok kızdı bana ablam gibidir iyiliğim için söyledi tabi ama zaten moralim bozuktu birde o öyle konuşunca çok ağladım 2 saat falan ağladım tutmasını istemiyorum hiçbirinin dedimsenağlamasenağlama, şimdi hala kötüyüm, dr hiç kalkmadan 5 gün yat dedi, bilmiyorum ne olcak yani bu safhaya hiç pozitif başlayamadımsenağlama

Canim moralini bozma herseyin hayirlisi dr sadece vesile onlara cani veren Yüce Rabbim on tanede birakilsa kactane yavrun olacak onu Allah bilir onun icin 3 tane biraktirdigin icin üzülme Rabbim ol derse olur üzülme ve sadece dua et saglikli olsunda kac tane olacagini düsünme unutma belki 2 tane biraktirsan tutmasa diye düsünecektin en azinda simdi sansin daha fazla bende Subat ayinda basliyacam tedaviye insallah bendede hersey yolunda giderse olursa 3 tane biraktirmak istiyorum sansim artsin diye zaten onlara ol diyen Allahim hepsine saglik verir insalah üzülüp bebisleri üzme onlara istenmiyorlar hissi verme vereliniortak

tatlım sana koyulan embryolar kac hucrelıydı yanı transferden sonra elıne bı kagıt vermıslerdır herhalde ..bıde hıcbırsekılde ısyan etme bızler sınavdayız sabrımızla sınavımızı verecegız onla kalıtelı embryo olmasada canı allah vercek dr degl o arkadasında da dedıgı gıbı sadece vesıle

çok teşekkür ederim canım, dualarını benden eksik etme, Allah tedavini hakkında hayırlı kılsın inşallah sağlıklı bebeişlerin olur, gerçekten çok üzüldüm önce şimdi biraz daha iyiyim ama hala karmakarışığım, hakkımızda hayırlısı artık

evet hafta sonu biraz daha kafamı rahatlattım sanırım en azından kendimi dinleyecek vaktim olmadı yalnız olmadığım için.Benim test günüm 22 si ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım ve bu ilk denemem.ama benim dünden beri adet sancısına benziyen ağrılarım var.Bir de arkadaşlar merak ettiğim eğer tutmamış olsa vücudun bunu dışarı atması anlamadan olurmu yani bi kanama bi renk değişikliği olmadanda olurmu acaba yani hiç farketmeden?

sağol cnm zaten dua etmekten başka bir şey gelmiyo elden.Allah büyüktür...

slm ben dün yani transferimin 9. günü idrar testi yapmıştım. negatif çıkmıştı. uzun süre bakmama rağmen sonuç değişmemişti. bugün sabah tekrar yaptım testi. başlangıçta negatif çıktı. ancak yarım saat sonra baktımtıığmda hafif çizgi çıkmıştı. bu test geçerlimidir. benim normalde test günüm salı. ümitlendim birden

slm arkadaşlar bende 2sefer tüp bebk denemesi yaptım ama malesef tutmadılar salı günü tekrar başlayacagım süleymaniye dogum evinde yaptırmayı düşünüyorum ilk tüp bebegimi alman hastanesinde 2cisinide metropolipan hastanesinde yaptım ama kötü sonuçlar aldım şu an kendimi çok iyi hissediyorum hem beyinsel hem bedensel dua edin benim için lütfen tek yumurta rezervi yapmışlardı oda tutunamadı allahım sen büyüksün açılan ellerimizi geri çevirme hayırlı evlatlar nasip eyle yüce rabbim

test günü bekleyen kızlar nerdesiniiiiiiiiiiz. arkadaşlar ben şimdi yatıyorum ama arada bir kalkıyorum ya da laptopu kendim alıyorum bunların sakıncaları varmı sizce?

test günü bekleyen kızlar nerdesiniiiiiiiiiiz. arkadaşlar ben şimdi yatıyorum ama arada bir kalkıyorum ya da laptopu kendim alıyorum bunların sakıncaları varmı sizce?

canım hayırlı olsun transferin.inşallah seninle birlikte hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
benim bugün 6. günümdü. 4 gün hemen hemen sadece wc ihtiyacım için kalktım.
laptopu alıp deli gibi tüp bebek sayfalarını gezdim. zaman hiç geçmiyor. yarın işe başlayacağım artık. belki zaman daha çabuk geçer. ne idrar testi ne de kan testi yapmayı düşünmüyorum 23 ocak'a kadar. moralimi bozmak istemiyorum.tabi bu düşüncem şimdilik. :)
sana tavsiyem sen de en az 3 gün kalkma derim yerinden.

canım zaten dr 5 gün yat dedi bende bu hafta rapor alcam artık, zaten bu hafta taile giriyorduk bol bol istirahat edicem inşallah, benimde 28 ocak test günüm ama sanırım ben günüm gelmeden yaparım test, canım duana amin diyor Allah kucağımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah diyorum:Saruboceq:

bu hücreler hakkında benim pek bi bilgim yok diğerlerinde hiç böyle bir bilgi vermediler bize sadece herşey çok güzel dediler o kadar senin bilgin var sanırım bende hücre olayını 3.transferimde öğrendim benim 2 embriyo tarnsfer edildi ikiside 8 hücreli hemşire çok güzel olduğunu söyledi seninkiler kaç hücreliydi sanadamı 2 tane transfer edildi.bu arada çoğu bitti azı kaldı inş.hayırlı sonuçlar alırız hepimizde.

benim bugün 8.günüm idrar testi yaptım dayanamayıp negetif çıktı artık hiç umudum kalmadı olsaydı mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum ama bende çıkmadı ((

benim bugün 8.günüm idrar testi yaptım dayanamayıp negetif çıktı artık hiç umudum kalmadı olsaydı mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum ama bende çıkmadı ((

serapcım saçmalama canım ya, 8.gün idrarda çıkmaması çok çok normal sakın moralii bozma bence 10. gün gelmeden test yapmamak lazım sakın umutsuzluğa falan düşme dur bakalım daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…