Transfere geri sayim

Kizlar hepinize selam. Simdi doktordan ciktim. Haberler pek guzel degil gibi ama umudumu yitirmeyecegim. Kese gayet belirgin sekilde buyumus fakat bebegim icinde olmasi gerektigi kadar buyuk degil. Yani 7+1'de olmasi gereken buyuklukte degil. cumartesi tekrar gidecegim. O zaman bakacak. Lutfen bebegim icin dua edin

Hiç korkma buyur annesi olumsuz düşünme sakın.

değerlerin güzel gidiyordu diye biliyorum merak etme gelişimi artacaktır ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallah

ama moral bozmak yok allah herseyin hayirlisini versin buyur daha kucukki zaten o hic uzme cnini allah gonlune gore vericek ben buna eminim

Benim tavsiyem 3 gün yat kabak çekirdeği, ananas ye kefir iç. Kabızlık için kuru kayısı kuru incir ye. Stres yapma diyenem onun çaresi yok inşallah olumlu sonuç alırsın.
Aynen canim yatiyorum zaten.avakado aldim ben her gun bi tane yiyecem ananasi pek tavsiye etmiyolar kabak cekirdegi badem onlari yiyorim bide bol su tabi

Kızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu

Kızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu varmi yasayan daha once bugub 7.gunum 18 inde transferim olmustu 2 tane

Kızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu varmi yasayan daha once bugub 7.gunum 18 inde transferim olmustu 2 tane
Canım erken daha kan testini bekkle umutsuzluğa kapılma.

Hic bisey hissedemiyorun zaten basindan beri mutlu da degilim mutsuzda degilim 1.kalite degillerdi belki ama hep umudum var azcik bi problemmizde kalmadi ben labaroskobi ameliyati gecirdim 3 ay once doktorun cok iyi rahmin hic bir engel yok demisti esiminde asilmycak bi problemi yok ama cuma gunu 10.gun test gunum anlasilcak idrar testi yapmicam artik

Bilmiyorum 7.gunde cikanlar var ama onceki gun silik cikmisti goguslerim hala sis ama dokulunmaz bi agri vardi oda yok oldu baskada belirtim yoktu zaten ben hic agri sizi hissetmiyorum aci esigin yuksek galiba
Canım belirtilere bakma benim 5. Gün bugün hiç belirtim yok. Varla yok arası kasiklarim ağrıyor o kadar

Ayy o doğuma kadar mı kullanılacakmış bi deneyeyim bakalım kolonyalı pamuğu teşekkür ederim canım. Eşin falan yapamaz mı kolundan yada bacağından?
Bende pıhtılasma cıktıgı için kullanıcam canım esim benden tirsık yapamaz

Kızlar dün erken gebelik testi yapmıştım ve pızitifti.. az önce normal gebelik testi yaptım.. silik cizgi çıktı.. ama sanirim ilk denememe göre değerim düşük.. çünkü ilk denememde 6. Gün nolmal teste ikinci cizgi belliydi. Bugün 8. Gün.. pzt de bi gelemedi stresten ölcem artık. Ne olcak ne bitcek diye..

Eklentiler

• IMG_9383.webp
    2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…