- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 46
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.981
Gidip gelip bakıyorum teste Allahtan annem yanımda o da gördü. Hala acaba mı diyorumEvet evet yap ayy cok heyecanli insallah canim benim allah herseyin hahirlisini versin :)
Hiç korkma buyur annesi olumsuz düşünme sakın.Kizlar hepinize selam. Simdi doktordan ciktim. Haberler pek guzel degil gibi ama umudumu yitirmeyecegim. Kese gayet belirgin sekilde buyumus fakat bebegim icinde olmasi gerektigi kadar buyuk degil. Yani 7+1'de olmasi gereken buyuklukte degil. cumartesi tekrar gidecegim. O zaman bakacak. Lutfen bebegim icin dua edin
değerlerin güzel gidiyordu diye biliyorum merak etme gelişimi artacaktır ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallahKizlar hepinize selam. Simdi doktordan ciktim. Haberler pek guzel degil gibi ama umudumu yitirmeyecegim. Kese gayet belirgin sekilde buyumus fakat bebegim icinde olmasi gerektigi kadar buyuk degil. Yani 7+1'de olmasi gereken buyuklukte degil. cumartesi tekrar gidecegim. O zaman bakacak. Lutfen bebegim icin dua edin
Kizlar hepinize selam. Simdi doktordan ciktim. Haberler pek guzel degil gibi ama umudumu yitirmeyecegim. Kese gayet belirgin sekilde buyumus fakat bebegim icinde olmasi gerektigi kadar buyuk degil. Yani 7+1'de olmasi gereken buyuklukte degil. cumartesi tekrar gidecegim. O zaman bakacak. Lutfen bebegim icin dua edin
Hayirli olsun canim insallah positve yide gorursun :)Kizlarrr biz geldikbebislerimi aldim geldim.kan sulandirici ignemi yaptirdim cok yakti ama onlar icim deger.safak 12 hadi bakalim
Aynen canim yatiyorum zaten.avakado aldim ben her gun bi tane yiyecem ananasi pek tavsiye etmiyolar kabak cekirdegi badem onlari yiyorim bide bol su tabiBenim tavsiyem 3 gün yat kabak çekirdeği, ananas ye kefir iç. Kabızlık için kuru kayısı kuru incir ye. Stres yapma diyenem onun çaresi yokinşallah olumlu sonuç alırsın.
Daha cok yeni canm duzelicektir ins. Skma canini pozitif dusunve hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Canım erken daha kan testini bekkle umutsuzluğa kapılma.Kızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu varmi yasayan daha once bugub 7.gunum 18 inde transferim olmustu 2 tane
Bilmiyorum 7.gunde cikanlar var ama onceki gun silik cikmisti goguslerim hala sis ama dokulunmaz bi agri vardi oda yok oldu baskada belirtim yoktu zaten ben hic agri sizi hissetmiyorum aci esigin yuksek galibaCanım erken daha kan testini bekkle umutsuzluğa kapılma.
Kacinci gunun bugun canimKızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu
Canım belirtilere bakma benim 5. Gün bugün hiç belirtim yok. Varla yok arası kasiklarim ağrıyor o kadarBilmiyorum 7.gunde cikanlar var ama onceki gun silik cikmisti goguslerim hala sis ama dokulunmaz bi agri vardi oda yok oldu baskada belirtim yoktu zaten ben hic agri sizi hissetmiyorum aci esigin yuksek galiba
Bende pıhtılasma cıktıgı için kullanıcam canım esim benden tirsık yapamazAyy o doğuma kadar mı kullanılacakmışbi deneyeyim bakalım kolonyalı pamuğu teşekkür ederim canım. Eşin falan yapamaz mı kolundan yada bacağından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?