- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.021
Pit pıtları gördüysen büyucektir annesi üzme kendini canım rabbim güc versin melegineEvet canim kalp atisini gorduk ama doktorum zorlamak istemedigi icin dinlemeye ugrasmadi. Ekranda gorduk minik bisey pit pit atiyordu. Rabbim guc nasip etsin bebegime
hayırlısı alırsın inşallah canım inşallah tutunurlar sanaCanlarimmmm dua edin olurmu yarin gidip alicam allahin izniyle bebisimi bekleme surecine bende dahil olucam evde sadece 1tane digital testim var ve 10.gun yapicam allah herseyin hayirlisini versin cumlemize
Canım benden önce giren bayanlara hep dondurunca tutma ihtimali çok demişti. Bana da öyle yapar heralde diye hiç sormadım aslında.Ben hemen yapilacak diye dusunmustum transferin
Canım transferin iyi gecer insCanlarimmmm dua edin olurmu yarin gidip alicam allahin izniyle bebisimi bekleme surecine bende dahil olucam evde sadece 1tane digital testim var ve 10.gun yapicam allah herseyin hayirlisini versin cumlemize
Canım Allah gönlündekini versin inşallah :)Canlarimmmm dua edin olurmu yarin gidip alicam allahin izniyle bebisimi bekleme surecine bende dahil olucam evde sadece 1tane digital testim var ve 10.gun yapicam allah herseyin hayirlisini versin cumlemize
Amin canım inşallah. Yumurtaların döllenip kaliteli kaliteli embriyo olsun inşallahSlm kızlar sizi takip ediyorum burdan bende yazmak istedim bende bugün yumurta geliştiren iğneler im bitti yarın yarın çatlama iğnesi olucam sanırım ALLAH im cabalarımızın boş çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah. Yumurtaların döllenip kaliteli kaliteli embriyo olsun inşallah
Canin yeni gordum bence test icin cok erken cunku 8.gunden sonra hcg yukseliyormis bence bekle en dogrusu kan tedti bence gununu bekle canim uzme kendini hemen10. Gun test yptırsam çıkarmı kanda ne dıosunuz
Test erken gebelik miydi ben bugün yaptım erken gebelik olandan çok silik çıktı 8. günüm. Bekle 2 gün sonra yap canını sıkma.6. Gün bugün dayanamadım arkadaşın gazına test yaptım negatif tabi moral bozuldu hemen cıkması imkansızdı bılıorum ama işte ...kan testini illede 12. Günmü yaptırmak gerek erken yaptırıp sonuç alan yokmu mesela cumartesi yaptırsam kan testini çıkmazmı acaba
Strese yer yok 6. Gün çıkmamış olabilir, ama bu olmadı anlamına gelmez.. dr boş yere demiyorlar 12. Gün kan testi yapılcak diye.. ben idrar testi yap diyen dr duymadım.. heyecan ve meraktan dayanamayıp ve bazen birbirimizden gaza gelip yapıyoruz. Ben 5.gün başladım yapmaya.. kötü bir bireyim beni örnek almayın.. canım 5. Gün embrıyosunda 9.-10.-11. Günde kan tahlili yaptıranlar var. Sonuç bazen olumlu bazen olumsuz oluyor.. payımıza düşen "nasibimiz"Benım yazdıklarım gitmiyor az önce 6. Gunum be test yaptım negatif çıktı yazmıştım okuyan varmı moral sıfır bende
Hayirdir canim noldu sorun ne?Kayınvalidem ve onun kız kardeşiyle birbirimize girdik 3 saat ağladım. Yenice kendimi toparladım.. artık insanların iki yüzlülüğünden tiksiniyorum.. bu kadar stresle bu transfer nasıl sonlancak çok merak ediyorum..insanların huzurunuzu bozmaları için yanınızda olmalarına gerek yok aranızda ülkelerde olsa bir tlf sizin moralinizi yerle bir ediyorlar.. bende dayanamadım ikisinede kul hakkı yapıyorsunuz ne bu dünyada ne de rabbimin huzuruna çıkında hakkım helal değildir sizlere dedim kapattım tlfnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?