Transfere geri sayim

Kizlarrr biz geldik bebislerimi aldim geldim.kan sulandirici ignemi yaptirdim cok yakti ama onlar icim deger.safak 12 hadi bakalim
hayırlısi olsun canım sıkı sıkı tutunurlar sana ins

canım hiç karamsar olma tamam mı büyüyücek ins peki kalp atışı varmiydi peki dualarim seninle

S Serapdmr canım musmutlu 12 gün gecirmeni diliyorum.. Curcumania canım moralini bozma tüp bebekte bazı bebeklerin gelişimi haftasına göre yavaş olabiliyor. 4-5 gün geriden gelebilir sıkıntı değil ilerki dönemlerde haftasını yakalıyor.. rabbim hayırlısını versin

Canım belli olmaz ya degerin guzel cikar bence bariz görünüyor ikinci çizgi

Bence seninki pozitif cunku ben bugun yaptim yok hicbisey normal testte yoksa seninki gibi cizgi cikabilirdi silikte olsa 6.gunde catlatma ignesinin etkisi ile bence silik cizgi cikmisti

Bence seninki pozitif cunku ben bugun yaptim yok hicbisey normal testte yoksa seninki gibi cizgi cikabilirdi silikte olsa 6.gunde catlatma ignesinin etkisi ile bence silik cizgi cikmisti
Canım sıkma canını kimilerinin idrarında geç çıkabiliyor bhcg. Önemli olan kanda cıkması ve sonrasındada sağlıklı bir şekilde devam etmesi.. burda ne mucizeler duyuyoruz hem daha 8. Günümüz dur bakalım yarına neler olcak.. bazıları kan testinden bi kaçgün sonra idrarda görüyorlar ikinci çizgiyi..

Ins dedigin gibi olur canm

Canim benim cok sagol.sende pozitifi gormussun testte hadi bakalim.tek embriyomuydu senin

7.gunum dun 6.gunumde sabah ilk idrarda silik cizgi vardi bugun sabah ilk idrar degil ama 11 de yaptim yok olmus
Canim brnim daha cok erken ama zaten bak bi liste paylasilmisti 8.ginden sonra hcg hormonu yukseliyormus ve ayrica dunki yaptigin test ilk idrarsa belki daha degerin dusuk oldugu icin sonraki idrarda gorunmemistir bence bi iki gun bekle ve yine ilk idrarinla yap ki dogru sonuc alabilrsin zaten onemli olan kan testinin sonuclari yani idrar testine bakipta bosuna kendini uzme ya bebisin icindeyse oda uzulucek yazik degilmi ona bu topicde bi arkadasimiz 10.gunun de idrar testinde negative gordu sabha yapmisti testini mahvoldu sonra ayni gun kan verdi positive cikti :) suan hamile eminim okur kendide yazar uzme tatli canini doktorun dedigi gunu bekle :)

Canim benim cok sagol.sende pozitifi gormussun testte hadi bakalim.tek embriyomuydu senin
2 tane canım.. en iyisi ,en güzeli , en hayırlısı senin başına olsun... tüp bebek süreci herzaman stresli.. oh beee deyip rahatlayamıyor insan hep bi diken üstünde.. şuan benim durumumda öyle.. pzt ye kadar neler olcak bakalım..

Tabikide canim tuttumu sonra kese sonra kalp ayisi boyle gidiyo Rabbim utandirmasin hepimizin gonlune gore versin

Kızlar meraba bugun moralim bozuldu giremedim pek sabah ilk idrarda degilde saat 11 gibi idrar testi yaptim bir onceki gunle ayni testten silik cizgi yok oldu varmi yasayan daha once bugub 7.gunum 18 inde transferim olmustu 2 tane
Canım erken daha test için zamanını bekle üzme kendini de bebişini de

Canım benim moralini bozma sakın daha önce okumuştum normalden bi hafta küçük olabiliyormuş tüp bebek tedavisinde hamilelik oluşmuşsa. Duâ edelim inşallah bebişin güzel bir şekilde gelişsin

Kurban olurum dualarımız senınle Can'ım merak etme içini ferah tut olabilir böyle durumlar erken gebelık olduğu gibi geç gebelikte olabiliyor canım benım büyük oğlumda geç gebelık olmuş tu geç geldi kalp atışları merak etme... Dualarım seninle ve bebeğinle...

hayırlısi olsun canım sıkı sıkı tutunurlar sana ins

canım hiç karamsar olma tamam mı büyüyücek ins peki kalp atışı varmiydi peki dualarim seninle
Evet canim kalp atisini gorduk ama doktorum zorlamak istemedigi icin dinlemeye ugrasmadi. Ekranda gorduk minik bisey pit pit atiyordu. Rabbim guc nasip etsin bebegime

Ay insallah oyledir doktorum da endise etme ama yine de hazirlikli ol diyor. İnsallah geriden geliyordur ve arayi kapatir bebegim.

Canım benim moralini bozma sakın daha önce okumuştum normalden bi hafta küçük olabiliyormuş tüp bebek tedavisinde hamilelik oluşmuşsa. Duâ edelim inşallah bebişin güzel bir şekilde gelişsin

Kizlar hepiniz iyiki varsiniz. Bana nasil destek oldugunuzu anlatamam. Esimde diyor bu kesin kiz olacak simdiden naz yapiyor senin gibi:) İnsallah dualarimizi karsiliksiz birakmaz Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…