- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.961
Güzel haberler bekliyoruz insallahİnşallah yarın da ilk idrarla yapıcam darısı herkesin başına
Hadi inşallah resmini atabiliyorsan atsan yaaKızlar çok silik ikinci çizgi cıktıııııııııı
Ayy o doğuma kadar mı kullanılacakmışGöbege zor alıstım bacaktan nasıl yaparım bilmem hem daha cok acıyormuş birde dogum yapana kadar kullanıcam igneyi canım morarmayada kolonyalı pamuk iyi geliyormus mor kısmın üzerine koyup kurumasıni bekleyince geciyormus oyle duymustum belki iyi gelir
Canım ben de adetin ilk gününden doğum kontrol hapı kullandım 22.gün lucrin iğne ve Estrofem ilaca başladım. Sen şimdi adetin Kaçıncı günündesin?arkadaşlar günaydın bende perşembe kontrolüm var adetin birinci gününden bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım ne diyecek hemen transfer mi edecek yoksa iğne mi başlayacak bana hiç esrofem hap verilmedi işin aslı tedirginim
Ayyy çok heycanlııı inşallah artarak koyulaşsın canım :)Kızlar çok silik ikinci çizgi cıktıııııııııı
Kacunci gun bugun allahhh beee hadi insallah :)Kızlar çok silik ikinci çizgi cıktıııııııııı
bugün 15. günündeyim perşembe gidecem bakalım ne diyecekler transferin oldu muCanım ben de adetin ilk gününden doğum kontrol hapı kullandım 22.gün lucrin iğne ve Estrofem ilaca başladım. Sen şimdi adetin Kaçıncı günündesin?
Resüimde çok net çıkmıyor yarın inşallahHadi inşallah resmini atabiliyorsan atsan yaa
8. Gün canımKacunci gun bugun allahhh beee hadi insallah :)
Ayağında kalın çorap olsun yeterli Can'ım hadi al gel bebeklerini,Kizlarrr tecrubeli arkadaslar hergun ilAn ettigim icin yarin transferim oldugunu bi cogunuz biliyosunuzdur :) sormak istedigim sey suki transfere giderken yanimiza almamiz gereken biseyler varmi mesela ben opuda nolur nolmaz die yedek camasir ped falan almistim bu tarz seylere gerek varmi zaten esofmanimla gidicem rahat olur die
Tamam işte gittiğin gün benim ilaca başladığım güne denk geliyor büyük ihtimalle sana da verir ilaç. Evet teyzesi biz transfer olduk 4.gündeyiz bugün inşallah güzel haberler veriririzbugün 15. günündeyim perşembe gidecem bakalım ne diyecekler transferin oldu mu
Neyse sen gorde cift çizgiyi insallah yarin daha net çıkar 18 demi transfer olduResüimde çok net çıkmıyor yarın inşallah
ayyyyy hadi insallah zaten 8.gnden sonra hcg yukselirmis umarimmm en kotu sekilde 2.cizgiyi gorursun8. Gün canım
Saol canim :)Ayağında kalın çorap olsun yeterli Can'ım hadi al gel bebeklerini,
İnşallah yarın sabah ilk idrarlada bakıcam darısı başınaKizlarrr tecrubeli arkadaslar hergun ilAn ettigim icin yarin transferim oldugunu bi cogunuz biliyosunuzdur :) sormak istedigim sey suki transfere giderken yanimiza almamiz gereken biseyler varmi mesela ben opuda nolur nolmaz die yedek camasir ped falan almistim bu tarz seylere gerek varmi zaten esofmanimla gidicem rahat olur die
ayyyyy hadi insallah zaten 8.gnden sonra hcg yukselirmis umarimmm en kotu sekilde 2.cizgiyi gorursun
Evet 18 ekim salı saat 11'de iki embriyo canımNeyse sen gorde cift çizgiyi insallah yarin daha net çıkar 18 demi transfer oldu
Evet evet yap ayy cok heyecanli insallah canim benim allah herseyin hahirlisini versin :)İnşallah yarın sabah ilk idrarlada bakıcam darısı başına
Benim tavsiyem 3 gün yat kabak çekirdeği, ananas ye kefir iç. Kabızlık için kuru kayısı kuru incir ye. Stres yapma diyenem onun çaresi yokKizlarrr biz geldikbebislerimi aldim geldim.kan sulandirici ignemi yaptirdim cok yakti ama onlar icim deger.safak 12 hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?