Transfere geri sayim

Ayy o doğuma kadar mı kullanılacakmış bi deneyeyim bakalım kolonyalı pamuğu teşekkür ederim canım. Eşin falan yapamaz mı kolundan yada bacağından?

Canım ben de adetin ilk gününden doğum kontrol hapı kullandım 22.gün lucrin iğne ve Estrofem ilaca başladım. Sen şimdi adetin Kaçıncı günündesin?

Canım ben de adetin ilk gününden doğum kontrol hapı kullandım 22.gün lucrin iğne ve Estrofem ilaca başladım. Sen şimdi adetin Kaçıncı günündesin?
bugün 15. günündeyim perşembe gidecem bakalım ne diyecekler transferin oldu mu

Kizlarrr tecrubeli arkadaslar hergun ilAn ettigim icin yarin transferim oldugunu bi cogunuz biliyosunuzdur :) sormak istedigim sey suki transfere giderken yanimiza almamiz gereken biseyler varmi mesela ben opuda nolur nolmaz die yedek camasir ped falan almistim bu tarz seylere gerek varmi zaten esofmanimla gidicem rahat olur die

Ayağında kalın çorap olsun yeterli Can'ım hadi al gel bebeklerini,

bugün 15. günündeyim perşembe gidecem bakalım ne diyecekler transferin oldu mu
Tamam işte gittiğin gün benim ilaca başladığım güne denk geliyor büyük ihtimalle sana da verir ilaç. Evet teyzesi biz transfer olduk 4.gündeyiz bugün inşallah güzel haberler veriririz darısı başına inşallah canım :)

Kizlarrr tecrubeli arkadaslar hergun ilAn ettigim icin yarin transferim oldugunu bi cogunuz biliyosunuzdur :) sormak istedigim sey suki transfere giderken yanimiza almamiz gereken biseyler varmi mesela ben opuda nolur nolmaz die yedek camasir ped falan almistim bu tarz seylere gerek varmi zaten esofmanimla gidicem rahat olur die
ayyyyy hadi insallah zaten 8.gnden sonra hcg yukselirmis umarimmm en kotu sekilde 2.cizgiyi gorursun

İnşallah yarın sabah ilk idrarlada bakıcam darısı başına

Kizlarrr biz geldik bebislerimi aldim geldim.kan sulandirici ignemi yaptirdim cok yakti ama onlar icim deger.safak 12 hadi bakalim
Benim tavsiyem 3 gün yat kabak çekirdeği, ananas ye kefir iç. Kabızlık için kuru kayısı kuru incir ye. Stres yapma diyenem onun çaresi yok inşallah olumlu sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…