- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.941
Hayırlı olsun canım ins pozitifi görursünGunaydin herkese,kacgundur okuyorum bende katilmak istedim enerjiniz cok guzel maşallah.Allah hepimize hayirli hamilelik ve bebeklerimizi saglikla kucagimiza alicagimiz gunleri nasip eder insallah.benim 3 denemem cuma günü test günüm hayirlisi Allah'tan
InşallahHayırlı olsun canım ins pozitifi görursün
Benimde 3.günüm bende bugun kahvaltı hazırladım yavas yavas hareket etmeye baslasak iyi olur artik canım sen clexane igne kullanıyormusunGünaydın yoldaşlarımben üç gündür pek ayağa kalkmayaya çalışıyordum ama bugün ayaklandım zorlamadan kahvaltı hazırladım :) 4.günüm bugün geçsin zaman gelsin bebişler inşallah :) S Serapdmr inşallah hayırlısıyla al gel meleklerini Curcumania çoooook heyecanlı bi gün hadi pıt pıtlarla koşsun için :) hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah Rabbim transfer bekleyenlere hayırlı tedaviler nasip etsin biz gibi sonuç bekleyenlerin bebişleri sımsıkı tutunsun ve pozitif sonuçlar olsun hamile olan arkadaşlarımın da bebişleri sağlıcakla büyüsün inşallah
Evet canım kullanıyorum ama göbeğim fena oldu senin de öyle mi?Benimde 3.günüm bende bugun kahvaltı hazırladım yavas yavas hareket etmeye baslasak iyi olur artik canım sen clexane igne kullanıyormusun
Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.
Evet benim gobeginde ve göğüslerime kadar çikan kızarıklar var sırtımda da cıkmiş dr normal olabilir kolundan vur dedi ama nasil yapcamEvet canım kullanıyorum ama göbeğim fena oldu senin de öyle mi?
Hadi yaa insallah boyle devam eder canım gözün aydınKızlar çok silik ikinci çizgi cıktıııııııııı
Bana dogum kontrol hapı ve adetin 21.günü lucrin igne vermisti kontrola gittigimde estrofem vermisti büyük bir ihtimalle sanada verir canımarkadaşlar günaydın bende perşembe kontrolüm var adetin birinci gününden bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım ne diyecek hemen transfer mi edecek yoksa iğne mi başlayacak bana hiç esrofem hap verilmedi işin aslı tedirginim
Ben de şimdilik kızarıklık yok ama morardı benimki de. Koldan kendin yaparken zorlanabilirsin. Bacağından yapsan olur mu ki?Evet benim gobeginde ve göğüslerime kadar çikan kızarıklar var sırtımda da cıkmiş dr normal olabilir kolundan vur dedi ama nasil yapcam
İnşallah yarın da ilk idrarla yapıcam darısı herkesin başınaHadi yaa insallah boyle devam eder canım gözün aydın
Göbege zor alıstım bacaktan nasıl yaparım bilmem hem daha cok acıyormuş birde dogum yapana kadar kullanıcam igneyi canım morarmayada kolonyalı pamuk iyi geliyormus mor kısmın üzerine koyup kurumasıni bekleyince geciyormus oyle duymustum belki iyi gelirBen de şimdilik kızarıklık yok ama morardı benimki de. Koldan kendin yaparken zorlanabilirsin. Bacağından yapsan olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?