Transfere geri sayim

Hayırlı olsun canım ins pozitifi görursün

Günaydınnn güzel bir gün olsun hepimiz için. sananesanane canım sıkma canını bak yarın kavuscaksin bebisine güzel şeyler düşün şu an ki psikolojin çok önemli .
S Serapdmr canım dualarimiz seninle haberini bekliyoruz. Curcumania Canımmmm cok heyecan verici bişey pit pitlarri duyacaksın gelince anlat bize.
hazellesare ya coj merak ediyorum ikizmi acaba ikiz doğuyor içime. Banada 2 tane 5.gun embriyosu konmuştu bende ikisinide istiyoruum. Haftaya bugün test tarihim. Sabirsizlikla bekliyorum

Kizlar bugün midem cok kötü ağlıcam nerdeyse.. 15 yıldır gastrit problemim var asit seviyesi yine arttı galiba.. nexıum 40mg kullanıyordum transferden önce ama şimdi kullanmıyorum gebelik oluşması halinde bebeğin gelişiminde anormalliklere neden olabiliyormuş.. önereceğiniz doğal bişeyler var mı??

Günaydın yoldaşlarım ben üç gündür pek ayağa kalkmayaya çalışıyordum ama bugün ayaklandım zorlamadan kahvaltı hazırladım :) 4.günüm bugün geçsin zaman gelsin bebişler inşallah :) S Serapdmr inşallah hayırlısıyla al gel meleklerini Curcumania çoooook heyecanlı bi gün hadi pıt pıtlarla koşsun için :) hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah Rabbim transfer bekleyenlere hayırlı tedaviler nasip etsin biz gibi sonuç bekleyenlerin bebişleri sımsıkı tutunsun ve pozitif sonuçlar olsun hamile olan arkadaşlarımın da bebişleri sağlıcakla büyüsün inşallah

Benimde 3.günüm bende bugun kahvaltı hazırladım yavas yavas hareket etmeye baslasak iyi olur artik canım sen clexane igne kullanıyormusun

Günaydın canlArım S Serapdmr kalbimiz seninle cnn bebeklerini al ve gel hakkımızda herşey hayırlısı olsun 3 gün oldu bnm sende bizim gibi gün saymaya basla

Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.

çok yumurtan çıkacağını zaten ben biliyorum canım.
ama bu senin büyük şansın olacak.
şu an ve opu dan sonra da çok ama çok su içeceksin kuralın bu.
ohss olmayacaksın korkma zaten embriyolarını donduracaktır doktor.
kendini toparladığında da transfer olacaksın.
herşey yolunda giidecek merak etme.
her aşamanın tadını çıkar.

Canlar gunaydin ilac saati yine hepinize kucak dolusu sevgiler yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz transfere giden arkadasima allah kolaylik versin veee pit pit ci cabuk duy gel bebisinim kalp atislarini :) allah herkesin gonlune gore versin dun gece uyumadan meditation muzigi dinleyip uyudum bugun rahatim :) tavsiye ederim kizlar rahat uyumanizi sagliyo ruya gormuyorsunuz bebisle alakali rahat bir uyku cekiyorsunuz :)

Evet canım kullanıyorum ama göbeğim fena oldu senin de öyle mi?
Evet benim gobeginde ve göğüslerime kadar çikan kızarıklar var sırtımda da cıkmiş dr normal olabilir kolundan vur dedi ama nasil yapcam

Kızlar benim testler kuryedeymiş. Ay çok heyecanlandım geçen salı olmuştu transferim 8. gün bakalım ne olacak çok ta korkuyorum.

arkadaşlar günaydın bende perşembe kontrolüm var adetin birinci gününden bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım ne diyecek hemen transfer mi edecek yoksa iğne mi başlayacak bana hiç esrofem hap verilmedi işin aslı tedirginim

Bana dogum kontrol hapı ve adetin 21.günü lucrin igne vermisti kontrola gittigimde estrofem vermisti büyük bir ihtimalle sanada verir canım

Evet benim gobeginde ve göğüslerime kadar çikan kızarıklar var sırtımda da cıkmiş dr normal olabilir kolundan vur dedi ama nasil yapcam
Ben de şimdilik kızarıklık yok ama morardı benimki de. Koldan kendin yaparken zorlanabilirsin. Bacağından yapsan olur mu ki?

Ben de şimdilik kızarıklık yok ama morardı benimki de. Koldan kendin yaparken zorlanabilirsin. Bacağından yapsan olur mu ki?
Göbege zor alıstım bacaktan nasıl yaparım bilmem hem daha cok acıyormuş birde dogum yapana kadar kullanıcam igneyi canım morarmayada kolonyalı pamuk iyi geliyormus mor kısmın üzerine koyup kurumasıni bekleyince geciyormus oyle duymustum belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…