Transfere geri sayim

Biraz sabır kızlar
Benım yazdıklarım gitmiyor az önce 6. Gunum be test yaptım negatif çıktı yazmıştım okuyan varmı moral sıfır bende
Canım çok acele etmişsin moralini bozup bebişini üzme. Daha 8.gün de hcg salgılanmaya başlıyor. Biraz sabır günü gelsin kan testi yaptır en garantisi kan tahlili gününe kadar da hep olumlu düşün

Biraz sabır kızlar
Benım yazdıklarım gitmiyor az önce 6. Gunum be test yaptım negatif çıktı yazmıştım okuyan varmı moral sıfır bende
Canım çok acele etmişsin moralini bozup bebişini üzme. Daha 8.gün de hcg salgılanmaya başlıyor. Biraz sabır günü gelsin kan testi yaptır en garantisi kan tahlili gününe kadar da hep olumlu düşün

Hayirdir canim noldu sorun ne?
Eylülün 20 de türkiyedeydik canım kayınbabam alzeimer hastası ve son aşaması ve bunun üstüne zatürre olmuş. Tlf geldi apar topar gittik. Yogun bakıma alındı 12 gün kaldık ve geri geldik..şimdi şükür eve çıkmış ve zatürresi geçti.. benim türkiyede kalıp kayınbabama bakmam gerekiyormuştu ben nasıl geri gidermişim..2 tane kızı 1 tanede oğlu var.. eşimde neden gülsüm kalcak kızlardan biri kalsaydı diyince.. onların çocukları varmış kalamazlarmış.. benim çocuk olmadığı için bana münasipmil.. ve daha bir sürü dedikodu.. Allah razı olsun eşim destek oldu ama çok kötü oldum. Yenice toparlandım..

Kıyamam canım ya ne demek onun çocuğu yok. Zaten zor durumdayız çocuğun olmaması psikolojik olarak etkiliyor bi de bunları duymak... Nolur takma canım sadece bebişini düşün hiç bişey senden bebişinden değerli değil. Bak çok şanslısın eşin de seni desteklemiş. Hasbinallah veniğmel vekil çek bol bol ayetelkürsi oku takma kafana...

Sağol canım.. Rabbime sığınıyorum onun adaletine güveniyorum..

Hay Allahim ya bilmiyolarmi snein tedavi oldugunu?sen yurtdisindami yasiyosun bu arada

Hay Allahim ya bilmiyolarmi snein tedavi oldugunu?sen yurtdisindami yasiyosun bu arada
Evet canım yurtdışındayım.. hayır bu tedavimi sadece kendi anneme söyledim duasını almak için.. ilkinde söylemiştik , herkes biliyordu sonra kaybedince tekrar söylemesi zor ve yıpratıcı oldu ve 2. Tedaviyi söylememe kararı almıştık eşimle..

Günaydın kızlar bugün güne iyi baslamadım rüyamda adet oluyordum rüyası bile kotuydu simdide tutmadı mi acaba diye düsünüyorum ya

Günaydın kızlar kaç gündür takip edemedim toplu okudum bende Curcumania inşallah bebeğin aradaki farkı kapatacak gönülden dua ediyorum ve inanıyorum sananesanane sonunda transfer günü geldi çattı hadi al gel mucizeni :) kızlar inşallah hepimizin dilekleri yerine gelir hepiniz dualarindasiniz

Kizlar gunaydin az once geldim kontrolden. Daha beklemiyordum o yuzden acayip bir heyecanliyim suanda. Icim icine sigmiyor. Hemen sizlerle paylasmak istedim. transfer tarihim belli oldu haftaya carsamba yani 2 kasim da insalla ben de mucizelerime kavusurum.

Ayy hadi bakalım hayırlısı canım. Zaman bi şekilde geçiyor sende kavuşacaksın inşallah bebisine

Kızlar bgun yedıncı gün gdip kan testi yaptırımmı szce braz oynama cıkarmı belkı yuksek cıkar az da olsa ne dıosunuz gidimmi akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…