- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.061
Hayır yaptırma kanda 12. Günü bekle.. emin ol yaptırınca başın göğe çıkmıyor.. kendine durdur yere stres çıkartıyosun..Kızlar bgun yedıncı gün gdip kan testi yaptırımmı szce braz oynama cıkarmı belkı yuksek cıkar az da olsa ne dıosunuz gidimmi akşam
Bağımlılık yapıyor hep yapmak istiyorsun..kendimeze garezimiz var galiba.. strese girmek için resmen can atıyoruzz..Ben idrar testi yaptim erken tarihte sora arkasi gelmedi hep yapmak istoyosun bence yapma bende cok merak ediyorum 8.gunum dun idrar testinde negatifti onceki gun pozitifti
6. Günüm canım. Test 1 kasımda ama belki bi gün önceden yaparımInsallah canim ya.senin simdi kacinci gunun ne kadar var teste?
Hadi hayırlı olsun inşallah senin adına çok sevindim :)Kizlar gunaydin az once geldim kontrolden. Daha beklemiyordum o yuzden acayip bir heyecanliyim suanda. Icim icine sigmiyor. Hemen sizlerle paylasmak istedim. transfer tarihim belli oldu haftaya carsamba yani 2 kasim da insalla ben de mucizelerime kavusurum.
Hayırlı olsun canım Hemencecik kavuş inşallah bebişine sımsıkı tutunsunlarKizlar gunaydin az once geldim kontrolden. Daha beklemiyordum o yuzden acayip bir heyecanliyim suanda. Icim icine sigmiyor. Hemen sizlerle paylasmak istedim. transfer tarihim belli oldu haftaya carsamba yani 2 kasim da insalla ben de mucizelerime kavusurum.
Inşallah değildir artık ve mutlu haberini kan testiyle tescillersin :)Ben bugün ilk idrarla yine yaptım silik çizgi çıktı yine şükür. Bugün transfer günümü sayarsam 9. Gün çatlatma iğnesi değildir dimi artık.
Allahım ne güzel bende o aşamaya bi gelebilsem :) bebisini yada bebislerini almaya gitmek ne güzel olsa gerek
Transferin guzel gecsin ins canim Rabbim gonlunden geceni nasip etsin mutlu haberlerle karsilastirsin♡Cok tesekkur ederim destekleriniz icin hazir bi sekilde yarini bekliyorum hemen sabah olsa bari :)
Ayy maşallahBen bugün ilk idrarla yine yaptım silik çizgi çıktı yine şükür. Bugün transfer günümü sayarsam 9. Gün çatlatma iğnesi değildir dimi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?