Transfere geri sayim

Ben idrar testi yaptim erken tarihte sora arkasi gelmedi hep yapmak istoyosun bence yapma bende cok merak ediyorum 8.gunum dun idrar testinde negatifti onceki gun pozitifti

Ben idrar testi yaptim erken tarihte sora arkasi gelmedi hep yapmak istoyosun bence yapma bende cok merak ediyorum 8.gunum dun idrar testinde negatifti onceki gun pozitifti
Bağımlılık yapıyor hep yapmak istiyorsun..kendimeze garezimiz var galiba.. strese girmek için resmen can atıyoruzz..

Curcumania canım hani 3. Ve 5. Gun embriyo gelişimini gösteren bi tablo vardı ya ben onu bulamadim site linkini yada o tabloyu tekrar paylaşır mısın

Ben bugün ilk idrarla yine yaptım silik çizgi çıktı yine şükür. Bugün transfer günümü sayarsam 9. Gün çatlatma iğnesi değildir dimi artık.

Hadi hayırlı olsun inşallah senin adına çok sevindim :)

Hayırlı olsun canım Hemencecik kavuş inşallah bebişine sımsıkı tutunsunlar

A Aveline canimm com sevindim senin adina umarim hersey gonlunce olur ve diger butun can dostlara kader arkadaslarima sonsuz tesekkurler suan ilaclarimi aldim saatimi bekliyorum yola cikmak icin cok heyecanliyim donuk halde bekliyorum :)
Allahım ne güzel bende o aşamaya bi gelebilsem :) bebisini yada bebislerini almaya gitmek ne güzel olsa gerek

A Aveline tatlım hayırli olsunn transfer zamanı çabuk geliyor sonrası geçmiyor

Evet canim ya tahmin edebiliyorum simdi bile heyecanlaniyorsam herhalde bekleme olayini dusunemiyorum transfer sonrasi. bir de birsey sorular simdi sizler den duyuyordum da hep bu progestan igneyi. Ben de basliycam simdi kalcadan. Stress gitmis durumdayim sabahtan beri. simdi nasil olucam Ben bu igneyi saglikocagina mi gitcem hergun. Nasil olcak simdi karindan yapiyordum Ben simdiye kadar hep igneleri. O zaman Iyiydi.siz napiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…