Transfere geri sayim

Hayırlı olsun canım Hemencecik kavuş inşallah bebişine sımsıkı tutunsunlar
Saol EmlHll guzel dileklerinin icin.insallah hepimiz kavusalim mutlu sona hayirlisiyla.@sananesanane canim seni cok iyi anliyorum bugun. acayip heyecanliydin transfer gununu ogrendiginde bugun buyuk gun geldi bile senin icin de. Insallah haftaya hayirlisiyla Ben de kavusurum

Günaydın kızlar bugün güne iyi baslamadım rüyamda adet oluyordum rüyası bile kotuydu simdide tutmadı mi acaba diye düsünüyorum ya
Kacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icin

Kacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icin
Canim benim yaptigim hatayi yapma bende dün kendime zehir ettim agladim zirladim.. senin icin önemli olan ;bu ilk günlerde moralini yüksek tutman.. Herşey güzel olacak

Allahım ne güzel bende o aşamaya bi gelebilsem :) bebisini yada bebislerini almaya gitmek ne güzel olsa gerek

Gelicek canim senin de o gun cabucak. Benim hic umudum bile yoktu sundan bir ay once. Cok cabuk gelisti Hersey biranda gelisti..transfer olayina karar verdik hazirliklarim basladi, ki daha doktorum senin transfere cook yolun var deyip duruyordu bana.Her seferinde moral bozukluguyla odasindan cikiyordum. Cok sukur Geride kaldi o gunler. Yoksa daha Ben gidip gelicem yumurtalar toplanicak embriyo biriktiricez diye kendimi baya bir hazirlamistim. o yuzden hemen inamadim transfer tarihini bile ogrendigime:)). burdan alicaz guzel haberlerini Bebekimsin canim senin de Ben inaniyorum.

Ben 5.gun erken testte cizgi goremedim 6.gun normal kaset testte silik cizgi gordum 7.gun ilk idrar degilde ara idrarda silik cizgide ckmadi benmde 8.gunum elimde 1 tane erken test var ama tutuyorum krndimi cok moralim bozldu dun ckmaynca o yuzden merak ettim

Canım mümkünse doktorundan aynı ilacın fitilini iste. Fitil çok rahat oluyor. Ben tüp bebekten önceki bi tedavimde birkez oldum iğneyi ama çok kötü olmuştu bacağım seyridi kaç gün hoş tabi herkes de aynı etkiyi yapacak diye bişey yok ama bi şansını dene derim fitil isteyerek olmadı illa iğne olacak derse bi jel varmış masaj yapılınca kötü olmuyormuş onu sorarsın doktoruna. Allah denk getirsin inşallah canım

Igneyi duyunca aslinda biraz tendirgin de olunca soyledim gibi oldu nasil olcak Ben igneyi nasil yaptircam.cok zor gibi geldi bana dedim yaptircaksin gibi biraz kesin konusunca yerine baska birsey varmi diye soramadim da. Ama baktim ki kotu oluyorum israr ederim sonrasinda. hergun nasil dayancam yoksa bilmiyorum,gozum korktu cok.Amin canim insallah iyi olur sonu katlanirim artik napiyim.

Inşallah canım çok sağol walla 31 ekimde yumurta bastirici igneye baslicam o bile heyevanlandirio ama 4 negatif asilamadan sonra umutlu mu olmalıyım yoksa fazla kaptirmamali miyim çözemedim :) tuhaf hislerdeyim

O jeli bir araştır o zaman canım adını bilmiyorum ama iyi geldiğini duymuştum:)

Inşallah canım çok sağol walla 31 ekimde yumurta bastirici igneye baslicam o bile heyevanlandirio ama 4 negatif asilamadan sonra umutlu mu olmalıyım yoksa fazla kaptirmamali miyim çözemedim :) tuhaf hislerdeyim
Canım bence her defasında umutlu olmalıyız verirse Rabbimin ikramı olur vermezse de biz inançlı insanlarız sabredip bekleyeceğiz inşallah

Insan olumsuzluklar karsisinda oyle dusunuyor ister istemez ama umudunu hic kaybetmiyceksin. Moral cok onemli bizler icin arkadasim. Hep birlikte birbirimize destek olucaz ve hep en iyisini dusuncez. Gerisi Olur Allah'in izniyle canim.

Evet kızlar haklısınız rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah ve bu sinavida hayırlısıyla geçeriz umutlu olucaz ve o günler gelince dahada güç ve umut ali cam sizlerden inşallah

Allah hepimize guc kuvvet versin evlat nasip etsin insallah. Bugun transfersen sonra 4. Gunum valla vakit gecmiyo. 2 kasimda kan tahlili yaptiricam insallah yavrularimizi kucagimiza aliriz. Transfersen sonra pek belirti yasamayip hamile kalan var mi aranizda? Cok cok cok az kasik agrilarim oluyor bazen o kadar

Kızlar canlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Yirmi civarı yumurta varmış. Perşembe yine geleceğim. Cumartesi opu olacak galiba. Heyecanlı günler ♡♡♡ :)
Canım iyi günlen ben de dün gittim kontrol için herşeyin iyi olduğunu söyledi, kaç yumurta olduğunu söylemedi, perşembe gel dedi aynı durumda gibiyiz, cumartesi opu olur mu diyosun :)) hakkında hayırlısı olsun şimdiden

A Aveline canım iğne benm 2 güne bir hastanede vurduruyorum bide günlük alttan jel kullanıyorum alıştım artık bugün 4 gün evden ciktim yatmayi bıraktım is yapmıyorum ama oturuyorum geziniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…