- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.081
SaolHayırlı olsun canım Hemencecik kavuş inşallah bebişine sımsıkı tutunsunlar
Amin canimAmin canım inşallahRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Kacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icinGünaydın kızlar bugün güne iyi baslamadım rüyamda adet oluyordum rüyası bile kotuydu simdide tutmadı mi acaba diye düsünüyorum ya
Canim benim yaptigim hatayi yapma bende dün kendime zehir ettim agladim zirladim.. senin icin önemli olan ;bu ilk günlerde moralini yüksek tutman.. Herşey güzel olacakKacinci gun canim senin bu gun.benimde dundu transfer ama aksam esimle tartistik butun moralim motivasyonum dustu,umutsuzluk coktu ustume daha ilk gunden ama kendimi zorluyorum olumlu olmak icin
Allahım ne güzel bende o aşamaya bi gelebilsem :) bebisini yada bebislerini almaya gitmek ne güzel olsa gerek
Erken gebelik testi canım kasette çıkmaz benim kızımda kan sonucum 260 iken kasette çok silikti.Kaset test mi erken test mi canm merak ettim
Aynen canim moralimi yuksek tutmaya calisiyorum zaten daha 1.gun bugun 11 gun. VAr onumdeCanim benim yaptigim hatayi yapma bende dün kendime zehir ettim agladim zirladim.. senin icin önemli olan ;bu ilk günlerde moralini yüksek tutman.. Herşey güzel olacak
Canım mümkünse doktorundan aynı ilacın fitilini iste. Fitil çok rahat oluyor. Ben tüp bebekten önceki bi tedavimde birkez oldum iğneyi ama çok kötü olmuştu bacağım seyridi kaç günEvet canim ya tahmin edebiliyorum simdi bile heyecanlaniyorsam herhalde bekleme olayini dusunemiyorum transfer sonrasi. bir de birsey sorular simdi sizler den duyuyordum da hep bu progestan igneyi. Ben de basliycam simdi kalcadan. Stress gitmis durumdayim sabahtan beri. simdi nasil olucam Ben bu igneyi saglikocagina mi gitcem hergun. Nasil olcak simdi karindan yapiyordum Ben simdiye kadar hep igneleri. O zaman Iyiydi.siz napiyorsunuz.
Canım mümkünse doktorundan aynı ilacın fitilini iste. Fitil çok rahat oluyor. Ben tüp bebekten önceki bi tedavimde birkez oldum iğneyi ama çok kötü olmuştu bacağım seyridi kaç günhoş tabi herkes de aynı etkiyi yapacak diye bişey yok ama bi şansını dene derim fitil isteyerek olmadı illa iğne olacak derse bi jel varmış masaj yapılınca kötü olmuyormuş onu sorarsın doktoruna. Allah denk getirsin inşallah canım
Inşallah canım çok sağol walla 31 ekimde yumurta bastirici igneye baslicam o bile heyevanlandirio ama 4 negatif asilamadan sonra umutlu mu olmalıyım yoksa fazla kaptirmamali miyim çözemedim :) tuhaf hislerdeyimGelicek canim senin de o gun cabucak. Benim hic umudum bile yoktu sundan bir ay once. Cok cabuk gelisti Hersey biranda gelisti..transfer olayina karar verdik hazirliklarim basladi, ki daha doktorum senin transfere cook yolun var deyip duruyordu bana.Her seferinde moral bozukluguyla odasindan cikiyordum. Cok sukur Geride kaldi o gunler. Yoksa daha Ben gidip gelicem yumurtalar toplanicak embriyo biriktiricez diye kendimi baya bir hazirlamistim. o yuzden hemen inamadim transfer tarihini bile ogrendigime:)). burdan alicaz guzel haberleriniBebekimsin canim senin de Ben inaniyorum.
O jeli bir araştır o zaman canım adını bilmiyorum ama iyi geldiğini duymuştum:)Igneyi duyunca aslinda biraz tendirgin de olunca soyledim gibi oldu nasil olcak Ben igneyi nasil yaptircam.cok zor gibi geldi bana dedim yaptircaksin gibi biraz kesin konusunca yerine baska birsey varmi diye soramadim da. Ama baktim ki kotu oluyorum israr ederim sonrasinda. hergun nasil dayancam yoksa bilmiyorum,gozum korktu cok.Amin canim insallah iyi olur sonu katlanirim artik napiyim.
Canım bence her defasında umutlu olmalıyızInşallah canım çok sağol walla 31 ekimde yumurta bastirici igneye baslicam o bile heyevanlandirio ama 4 negatif asilamadan sonra umutlu mu olmalıyım yoksa fazla kaptirmamali miyim çözemedim :) tuhaf hislerdeyim
Inşallah canım çok sağol walla 31 ekimde yumurta bastirici igneye baslicam o bile heyevanlandirio ama 4 negatif asilamadan sonra umutlu mu olmalıyım yoksa fazla kaptirmamali miyim çözemedim :) tuhaf hislerdeyim
O jeli bir araştır o zaman canım adını bilmiyorum ama iyi geldiğini duymuştum:)
Canım iyi günlen ben de dün gittim kontrol için herşeyin iyi olduğunu söyledi, kaç yumurta olduğunu söylemedi, perşembe gel dedi aynı durumda gibiyiz, cumartesi opu olur mu diyosun :)) hakkında hayırlısı olsun şimdidenKızlar canlar iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Yirmi civarı yumurta varmış. Perşembe yine geleceğim. Cumartesi opu olacak galiba. Heyecanlı günler ♡♡♡ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?