- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #2.101
Aynı gün transfer olmuşuz canım hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunmuşturAllah hepimize guc kuvvet versin evlat nasip etsin insallah. Bugun transfersen sonra 4. Gunum valla vakit gecmiyo. 2 kasimda kan tahlili yaptiricam insallah yavrularimizi kucagimiza aliriz. Transfersen sonra pek belirti yasamayip hamile kalan var mi aranizda? Cok cok cok az kasik agrilarim oluyor bazen o kadar
Canım hayırlı olsun benimde 6.gun bendede belirti yok sendeki gibi hafif kasık ağrısı varAllah hepimize guc kuvvet versin evlat nasip etsin insallah. Bugun transfersen sonra 4. Gunum valla vakit gecmiyo. 2 kasimda kan tahlili yaptiricam insallah yavrularimizi kucagimiza aliriz. Transfersen sonra pek belirti yasamayip hamile kalan var mi aranizda? Cok cok cok az kasik agrilarim oluyor bazen o kadar
Ikiz insallahhhAynı gün transfer olmuşuz canım hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştursenin tek mi ikiz mi? Belirti arama canım dinleme kendini rahat ol. Belirti yaşamadan hamiş olan bir sürü arkadaş var hayırlısı olsun inşallah :)
Gunler gecmiyo cidden surekli bir seylerle oyalaniyorum ama bos durdugum an burdayim:) kac embriyo transfer edildi size?Canım hayırlı olsun benimde 6.gun bendede belirti yok sendeki gibi hafif kasık ağrısı var
Ben bir de hergun vurulcakmisim artik oyle yapicam canim ben de hastaneye gidicem umarim alisirim. Jel de var tabi Sabah aksam. Bence de o kadar yatmaya gerek olmuyordur diye dusunuyorum..kendini yormadan oturup gezinebilirsin.8 gun daha sabir... sonra guzel sonucu duyucaz insallah canim senden de.
inşalla h canımda benim hic bir belirtim yok sadece göğsüm aciyo daha erken diye kendimi avutuyorum
Insallah insallahhhh insalah tutunur saglikla kucagina alirsinCanlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
hoşgeldin canımmm sende get sayıma başla artık: )Canlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
Canlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
Belirti olmayadabiliyormus.kafana takma bence simdiden. Henuz erken cok zaten.insanin elinde degildir muhtemelen.Gerci ben de bir transfer olayim da o zaman gorcem kendimi:)) simdi konusmasi bana kolay tabi. Muhtemelen zaman gecmek bilmeyecek bana da. tahmin edebiliyorum. Ama sabredicez mecburen.
Inşallah 12 gün sonra senin de sevinç haberini alicaz canım inşallah :)Canlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
sabır önemli ya eşim sen kafayı yemeye başladın diye dalga geçiyor: ) ağrım olduğunda mutlu oluyorum o kadar yani :)
2 tane 5.gun embriyosu kondu canım. İnşallah güzel sonuçlar alcaz hep birlikte. Allahım dualarimizi ve emeklerimizi boşa çıkarmasınGunler gecmiyo cidden surekli bir seylerle oyalaniyorum ama bos durdugum an burdayim:) kac embriyo transfer edildi size?
Benim tek canım :) rahmimde şekil bozukluğu var o yüzden bitane olsun sağlıklı olsun dedi doktor :) inşallah canım ya dün rüyamda bi arkadaşım sonucun negatif diyordu sabah uyanınca nasıl üzüldümIkiz insallahhhsenin? O gun ikimizde guzel sonuclar alsak keske
Hadi hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun yavrucuklarCanlarrrrr benim is tamam :) baslasin gun saymayalar:) bebisim icimde allahin izniyle tutunursa yasadik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?