Transfere geri sayim

A Aveline canım iğne benm 2 güne bir hastanede vurduruyorum bide günlük alttan jel kullanıyorum alıştım artık bugün 4 gün evden ciktim yatmayi bıraktım is yapmıyorum ama oturuyorum geziniyorum

Ben bir de hergun vurulcakmisim artik oyle yapicam canim ben de hastaneye gidicem umarim alisirim. Jel de var tabi Sabah aksam. Bence de o kadar yatmaya gerek olmuyordur diye dusunuyorum..kendini yormadan oturup gezinebilirsin.8 gun daha sabir... sonra guzel sonucu duyucaz insallah canim senden de.

Aynı gün transfer olmuşuz canım hayırlı olsun inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur senin tek mi ikiz mi? Belirti arama canım dinleme kendini rahat ol. Belirti yaşamadan hamiş olan bir sürü arkadaş var hayırlısı olsun inşallah :)

Canım hayırlı olsun benimde 6.gun bendede belirti yok sendeki gibi hafif kasık ağrısı var

Ikiz insallahhh senin? O gun ikimizde guzel sonuclar alsak keske

inşalla h canımda benim hic bir belirtim yok sadece göğsüm aciyo daha erken diye kendimi avutuyorum

inşalla h canımda benim hic bir belirtim yok sadece göğsüm aciyo daha erken diye kendimi avutuyorum

Belirti olmayadabiliyormus.kafana takma bence simdiden. Henuz erken cok zaten.insanin elinde degildir muhtemelen.Gerci ben de bir transfer olayim da o zaman gorcem kendimi:)) simdi konusmasi bana kolay tabi. Muhtemelen zaman gecmek bilmeyecek bana da. tahmin edebiliyorum. Ama sabredicez mecburen.

sabır önemli ya eşim sen kafayı yemeye başladın diye dalga geçiyor: ) ağrım olduğunda mutlu oluyorum o kadar yani :)

Ikiz insallahhh senin? O gun ikimizde guzel sonuclar alsak keske
Benim tek canım :) rahmimde şekil bozukluğu var o yüzden bitane olsun sağlıklı olsun dedi doktor :) inşallah canım ya dün rüyamda bi arkadaşım sonucun negatif diyordu sabah uyanınca nasıl üzüldüm Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Hepinize coooook tesekkur ederim canlar suan dinlenmedeyim :) uffff bu sikisma olayi cok kotuymus yaaa mahvoldum mesaneyi okadar doldurmusumki islemden once 2kez islemden sonra 3kez gittim hala sikisik hissediyorum :) neyse bakalim artik allah hayirlisini versin herkesin gonlundeki kucaginda olur insallah hepinizi seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…