- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.421
Dert etme inş bi şey yoktur. İçin rahat etsin diye demiştim. Yani gelecek adet döneminden bi kaç gün önce de deneye bilirsn. Dayanrm diyorsanhiç aklıma gelmedi ama daha önce bir kere denemiştim soğan suyunu. hiç içememiştim içtiğim an geri çıkarıyorum. çok ağrı kesici içmek zorunda kaldığım için adetim sökülemedi pek. kader kısmet Allah sonumu hayırlı eylesin.
hiç aklıma gelmedi ama daha önce bir kere denemiştim soğan suyunu. hiç içememiştim içtiğim an geri çıkarıyorum. çok ağrı kesici içmek zorunda kaldığım için adetim sökülemedi pek. kader kısmet Allah sonumu hayırlı eylesin.
Canımcım operasyondan sonra parça sancı çok normal, histeroskopilerimden sonra benimde öyle olmuştu zaten doktorunda öyle demiş Benim doktorumda normal demişti. Rahimde işlem yapılıyor sonuçta o yüzden sonraki adette rahim normale dönünce çağırıyorlar zaten dert edilecek bişey Yok yani doğal süreç bu. Sen kendine güzel bakhiç aklıma gelmedi ama daha önce bir kere denemiştim soğan suyunu. hiç içememiştim içtiğim an geri çıkarıyorum. çok ağrı kesici içmek zorunda kaldığım için adetim sökülemedi pek. kader kısmet Allah sonumu hayırlı eylesin.
Oyyyy kuzucuk hamişmi Allaha hamd ve şükür olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada hamişler her istediğinizi yapın çocuk geldikten sonra hayat bitiyorSlm canım evet transferim hapıldı memorial şişli de kan değerim iyi cıktı yani şuan hamileyim :) darısı sana inşAllah
Olmadi cnm bahceci isi olmicak yani zor olcak diyor esim.birkac gundur moralim bozuktu istedigim yer olmadi diye nasip degilmis insallah gidecegim yerde bu kez olurMerkezine yakın öğretmenevi, otel bulmaya çalış canımAllah işinizi denk getirsin inşallah
Çok şükür gitmiş canım kistim Allah razı olsunİnşallah yoktur kistin hayırlı haberlerini alırız inşallah
Canım benim kist gitmiş çok şükür ve dün damla damla adet oldum hatta sabah doktora gitmek için lavobaya gittigimdede bi damla gelmişti. Gittim doktora kan verdim .sonucum cıkınca cagırdılar çok iyi çıktı sonucn diyince rahatladım kistin gittigini anladım muaynede de çok şükür heeşey normaldi. Şimdi ilaçlara basladık Allah ım hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün sende hiç takma ben dün kafayı yicektim ama çok şükür Rabbim yükümü hafifletti. Herşeyin bası duaMerhaba doktorla gorustukten sonra sonucu yazar misiniz ben de yasmin kullaniyorum bu ay ama cok az geldi adetim acaba temizlememe durumu var mi yasminin merak ediyorum. Insallah kist yoktur sizin de ve trasnfer hazirliklarinq baslarsinjz
Sagol canım benim amin hepinizden Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım inşallahhh bu sefer istediğin olur
Hadi hayırlısı bu tedavin bebeğini getirir inşallahÇok şükür gitmiş canım kistim Allah razı olsun
çok sevindim hayırlısı ile transfere hazırlık başlıyor deseneÇok şükür gitmiş canım kistim Allah razı olsun
Canım sen nasılsınçok sevindim hayırlısı ile transfere hazırlık başlıyor desene
iyiyim demek adet olmuş babam rahatsız biraz ona canım sıkkın canım.Canım sen nasılsın
Geçmiş olsun canım nesi bar babanın Allah mübarek günde Şafi ismiyle şifa versin inşallah babana. Bugün transfer günü hariç altıncı günüm test yapmadım. Bu transferde nedense çok rahatım öncekinde çok zor durmuştum test yapmamak için. Hissettiğim bir belirti Yok. İki gündür sabahları ateş ölçüyorum geçen transferde de ölçmüştüm. Dün 36,6 idi bugün 36,7 inşallah hayra alamettiriyiyim demek adet olmuş babam rahatsız biraz ona canım sıkkın canım.
sen nasılsın test yaptın mı idrardan inşallah senden güzel haberler alırım ve moral olur bana
babam kolon kanseri canım 2016 ekimde ameliyat oldu kemo aldı iyiydi 3er aylık kontrolde yine bağırsakta iki kitle göründü ve dr kötü huyluya benziyor yeniden ameliyat olmanız gerekecek sonuca göre dedi sonucun çıkmasını bekliyoruzGeçmiş olsun canım nesi bar babanın Allah mübarek günde Şafi ismiyle şifa versin inşallah babana. Bugün transfer günü hariç altıncı günüm test yapmadım. Bu transferde nedense çok rahatım öncekinde çok zor durmuştum test yapmamak için. Hissettiğim bir belirti Yok. İki gündür sabahları ateş ölçüyorum geçen transferde de ölçmüştüm. Dün 36,6 idi bugün 36,7 inşallah hayra alamettir
Allah şifa versin canım bizde dedemin tedavisi için uğraşıyoruz oda prostat ca ama kemiklerde de varbabam kolon kanseri canım 2016 ekimde ameliyat oldu kemo aldı iyiydi 3er aylık kontrolde yine bağırsakta iki kitle göründü ve dr kötü huyluya benziyor yeniden ameliyat olmanız gerekecek sonuca göre dedi sonucun çıkmasını bekliyoruz
ateş yükselmesi gebelik göstergesi diye biliyorum inşallah hayra çıkar
Seninde dedene geçmiş olsun bir tanem. yayılması kötü işte. allah şafi adıyla şifa versin cemil cümlesineAllah şifa versin canım bizde dedemin tedavisi için uğraşıyoruz oda prostat ca ama kemiklerde de varrabbim hepsine şifa versin inşallah. Ateş geçenki pozitifte de bu şekilde gitmiş inşallah yükselir de bana umut olur
İnşallah canım aminn. Zaman yaklaştıkça korkuyorum da testtenSeninde dedene geçmiş olsun bir tanem. yayılması kötü işte. allah şafi adıyla şifa versin cemil cümlesine
inşallah arkadaşım inşallah arkadaşım inan moral olacak güzel haberlerin
korkundan haklısın ben varsa öğrenmek için yapmak isterim ama yoksa çok üzüleceğim için yapmaktan da korkarmİnşallah canım aminn. Zaman yaklaştıkça korkuyorum da testten
Onuncu gün istedi canım belki Pazartesi yaparım idrar testini cesaretim olursa :)korkundan haklısın ben varsa öğrenmek için yapmak isterim ama yoksa çok üzüleceğim için yapmaktan da korkarm
ama korkunun acele faydası yok
test gününden önce idrar testi yapacakmısın 4. gün embriyosunda ne zamana istiyorlar kan testi
Ayy bitanem cook tşkler dua et nolur bu sefer hayırlısı ile kucağıma da alıyımOyyyy kuzucuk hamişmi Allaha hamd ve şükür olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada hamişler her istediğinizi yapın çocuk geldikten sonra hayat bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?