Transfere geri sayim

Dert etme inş bi şey yoktur. İçin rahat etsin diye demiştim. Yani gelecek adet döneminden bi kaç gün önce de deneye bilirsn. Dayanrm diyorsan

Cemrecim soğan kürünü yapmak da zarar verebiliyor. Hatırlarsan bende rahim inceydi. Böyle durumu olanlar için meğer soğan kürü çok tehlikeliymiş. İyice zarar verebilirmiş. O yüzden kafamıza göre yaptığımız şeyler de çok doğru olmayabilir.

Canımcım operasyondan sonra parça sancı çok normal, histeroskopilerimden sonra benimde öyle olmuştu zaten doktorunda öyle demiş Benim doktorumda normal demişti. Rahimde işlem yapılıyor sonuçta o yüzden sonraki adette rahim normale dönünce çağırıyorlar zaten dert edilecek bişey Yok yani doğal süreç bu. Sen kendine güzel bak İkizler korkmasın diyorlar sana

Slm canım evet transferim hapıldı memorial şişli de kan değerim iyi cıktı yani şuan hamileyim :) darısı sana inşAllah
Oyyyy kuzucuk hamişmi Allaha hamd ve şükür olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada hamişler her istediğinizi yapın çocuk geldikten sonra hayat bitiyor

Merkezine yakın öğretmenevi, otel bulmaya çalış canım Allah işinizi denk getirsin inşallah
Olmadi cnm bahceci isi olmicak yani zor olcak diyor esim.birkac gundur moralim bozuktu istedigim yer olmadi diye nasip degilmis insallah gidecegim yerde bu kez olur

Merhaba doktorla gorustukten sonra sonucu yazar misiniz ben de yasmin kullaniyorum bu ay ama cok az geldi adetim acaba temizlememe durumu var mi yasminin merak ediyorum. Insallah kist yoktur sizin de ve trasnfer hazirliklarinq baslarsinjz
Canım benim kist gitmiş çok şükür ve dün damla damla adet oldum hatta sabah doktora gitmek için lavobaya gittigimdede bi damla gelmişti. Gittim doktora kan verdim .sonucum cıkınca cagırdılar çok iyi çıktı sonucn diyince rahatladım kistin gittigini anladım muaynede de çok şükür heeşey normaldi. Şimdi ilaçlara basladık Allah ım hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün sende hiç takma ben dün kafayı yicektim ama çok şükür Rabbim yükümü hafifletti. Herşeyin bası dua

iyiyim demek adet olmuş babam rahatsız biraz ona canım sıkkın canım.
sen nasılsın test yaptın mı idrardan inşallah senden güzel haberler alırım ve moral olur bana
Geçmiş olsun canım nesi bar babanın Allah mübarek günde Şafi ismiyle şifa versin inşallah babana. Bugün transfer günü hariç altıncı günüm test yapmadım. Bu transferde nedense çok rahatım öncekinde çok zor durmuştum test yapmamak için. Hissettiğim bir belirti Yok. İki gündür sabahları ateş ölçüyorum geçen transferde de ölçmüştüm. Dün 36,6 idi bugün 36,7 inşallah hayra alamettir

babam kolon kanseri canım 2016 ekimde ameliyat oldu kemo aldı iyiydi 3er aylık kontrolde yine bağırsakta iki kitle göründü ve dr kötü huyluya benziyor yeniden ameliyat olmanız gerekecek sonuca göre dedi sonucun çıkmasını bekliyoruz

ateş yükselmesi gebelik göstergesi diye biliyorum inşallah hayra çıkar

Allah şifa versin canım bizde dedemin tedavisi için uğraşıyoruz oda prostat ca ama kemiklerde de var rabbim hepsine şifa versin inşallah. Ateş geçenki pozitifte de bu şekilde gitmiş inşallah yükselir de bana umut olur

Seninde dedene geçmiş olsun bir tanem. yayılması kötü işte. allah şafi adıyla şifa versin cemil cümlesine

inşallah arkadaşım inşallah arkadaşım inan moral olacak güzel haberlerin

Seninde dedene geçmiş olsun bir tanem. yayılması kötü işte. allah şafi adıyla şifa versin cemil cümlesine

inşallah arkadaşım inşallah arkadaşım inan moral olacak güzel haberlerin
İnşallah canım aminn. Zaman yaklaştıkça korkuyorum da testten

İnşallah canım aminn. Zaman yaklaştıkça korkuyorum da testten
korkundan haklısın ben varsa öğrenmek için yapmak isterim ama yoksa çok üzüleceğim için yapmaktan da korkarm
ama korkunun acele faydası yok
test gününden önce idrar testi yapacakmısın 4. gün embriyosunda ne zamana istiyorlar kan testi

Onuncu gün istedi canım belki Pazartesi yaparım idrar testini cesaretim olursa :)

Oyyyy kuzucuk hamişmi Allaha hamd ve şükür olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada hamişler her istediğinizi yapın çocuk geldikten sonra hayat bitiyor
Ayy bitanem cook tşkler dua et nolur bu sefer hayırlısı ile kucağıma da alıyım cocuk bir gelsin hayatın bitmesine razıyım nasılsınız canım bebeğin iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…