Transfere geri sayim

Valla cok sevindim ben de kendim icin endiseliyim. Insallah benim de sikinti olmaz. Zaten yasmin de kullaniyorun. Hayirli olsun tedavin canim arkandan geliyorum ayagini sürü

iyiyim demek adet olmuş babam rahatsız biraz ona canım sıkkın canım.
sen nasılsın test yaptın mı idrardan inşallah senden güzel haberler alırım ve moral olur bana
Tatlim cok gecmis olsun insallah babacigin da iyilesir tekrar ve torunuyla bol bol vakit gecirir

Tatlim cok gecmis olsun insallah babacigin da iyilesir tekrar ve torunuyla bol bol vakit gecirir
allah razı olsun arkadaşım çok duygulandım şubatta transfer olacak ekimde doğar tutarsa inşallah babam ikinci torunu görür sağlıkla tüm duam bu

senen adet ne zaman olmalı inşallah sende de herşey güzel gidecek canım
Yani hesaplamalarima gore 19 aralik. Ocak 5 gibi transfer olur diyoruz. Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum ilk defa bu sefer heyecanlandim oncekiler cok umrunda degilmis demek ki diyorum. Insallah hayra alamettir

ayy kurban olsunlar verene
yok ben ağrı kesicilerden dolayı adetim hep kesildi doğru düzgün olamadım o bir sıkıntı yapar mı diye endişe ediyorum sadece.
kist falan çıkmasın da bir sonraki ay.
ne bileyim aklıma gelen başıma gelmesin inşallah.
ne desek de Allah ın dediği olur kısmet artık.

valla bal desen de içemiyorum ki canım benim :)
hiç soğan kürü yapamadım o yüzden bu güne kadar.
bir kere denemiştim bir yıl önce onda da kusmuştum.

Dert etme inş bi şey yoktur. İçin rahat etsin diye demiştim. Yani gelecek adet döneminden bi kaç gün önce de deneye bilirsn. Dayanrm diyorsan

yok kuzum ya hiç içemiyorum
sağ ol önerin için.
sonunu Allah a bıraktım o ne eylerse güzel eyler.
hayırlısı artık.

Yani hesaplamalarima gore 19 aralik. Ocak 5 gibi transfer olur diyoruz. Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum ilk defa bu sefer heyecanlandim oncekiler cok umrunda degilmis demek ki diyorum. Insallah hayra alamettir

arka arkaya transfer olacağız öyleyse.
haydi ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah.

yok canım ben laparoskopi ve histereskopi oldum ilk adetimi oldum ikinci adetimde çağırdı doktorum tedaviye başlamak için. dondurulmuşlarımla transfer olacağım inşallah.
Aaa anladim canim. Adet gunun tahmini ne zaman?

Slm... size bişey sorabilirmiyim bu prednol ilacı neden kullanıyo yani ne için doktro banada verdi de siz neden kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…