- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.441
Niye olmadı canım sorun neymiş tam anlayamadım ama eğer iyi bir merkez arıyorsan memorial şişli de cook iyi bir merkezOlmadi cnm bahceci isi olmicak yani zor olcak diyor esim.birkac gundur moralim bozuktu istedigim yer olmadi diye nasip degilmis insallah gidecegim yerde bu kez olur
Valla cok sevindim ben de kendim icin endiseliyim. Insallah benim de sikinti olmaz. Zaten yasmin de kullaniyorun. Hayirli olsun tedavin canim arkandan geliyorum ayagini sürüCanım benim kist gitmiş çok şükür ve dün damla damla adet oldum hatta sabah doktora gitmek için lavobaya gittigimdede bi damla gelmişti. Gittim doktora kan verdim .sonucum cıkınca cagırdılar çok iyi çıktı sonucn diyince rahatladım kistin gittigini anladım muaynede de çok şükür heeşey normaldi. Şimdi ilaçlara basladık Allah ım hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün sende hiç takma ben dün kafayı yicektim ama çok şükür Rabbim yükümü hafifletti. Herşeyin bası dua
Tatlim cok gecmis olsun insallah babacigin da iyilesir tekrar ve torunuyla bol bol vakit geciririyiyim demek adet olmuş babam rahatsız biraz ona canım sıkkın canım.
sen nasılsın test yaptın mı idrardan inşallah senden güzel haberler alırım ve moral olur bana
allah razı olsun arkadaşım çok duygulandım şubatta transfer olacak ekimde doğar tutarsa inşallah babam ikinci torunu görür sağlıkla tüm duam buTatlim cok gecmis olsun insallah babacigin da iyilesir tekrar ve torunuyla bol bol vakit gecirir
senen adet ne zaman olmalı inşallah sende de herşey güzel gidecek canımValla cok sevindim ben de kendim icin endiseliyim. Insallah benim de sikinti olmaz. Zaten yasmin de kullaniyorun. Hayirli olsun tedavin canim arkandan geliyorum ayagini sürü
Yani hesaplamalarima gore 19 aralik. Ocak 5 gibi transfer olur diyoruz. Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum ilk defa bu sefer heyecanlandim oncekiler cok umrunda degilmis demek ki diyorum. Insallah hayra alamettirsenen adet ne zaman olmalı inşallah sende de herşey güzel gidecek canım
Canım Rabbim yeterki ol desin. Olacaksa emin ol her yerde olurOlmadi cnm bahceci isi olmicak yani zor olcak diyor esim.birkac gundur moralim bozuktu istedigim yer olmadi diye nasip degilmis insallah gidecegim yerde bu kez olur
Canımcım operasyondan sonra parça sancı çok normal, histeroskopilerimden sonra benimde öyle olmuştu zaten doktorunda öyle demiş Benim doktorumda normal demişti. Rahimde işlem yapılıyor sonuçta o yüzden sonraki adette rahim normale dönünce çağırıyorlar zaten dert edilecek bişey Yok yani doğal süreç bu. Sen kendine güzel bakİkizler korkmasın diyorlar sana
Cemrecim soğan kürünü yapmak da zarar verebiliyor. Hatırlarsan bende rahim inceydi. Böyle durumu olanlar için meğer soğan kürü çok tehlikeliymiş. İyice zarar verebilirmiş. O yüzden kafamıza göre yaptığımız şeyler de çok doğru olmayabilir.
Dert etme inş bi şey yoktur. İçin rahat etsin diye demiştim. Yani gelecek adet döneminden bi kaç gün önce de deneye bilirsn. Dayanrm diyorsan
Yani hesaplamalarima gore 19 aralik. Ocak 5 gibi transfer olur diyoruz. Cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum ilk defa bu sefer heyecanlandim oncekiler cok umrunda degilmis demek ki diyorum. Insallah hayra alamettir
Aa oyle mi? Senin de rahim dinlendirme mi yapiliyor canim su anda?arka arkaya transfer olacağız öyleyse.
haydi ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah.
Aa oyle mi? Senin de rahim dinlendirme mi yapiliyor canim su anda?
Aaa anladim canim. Adet gunun tahmini ne zaman?yok canım ben laparoskopi ve histereskopi oldum ilk adetimi oldum ikinci adetimde çağırdı doktorum tedaviye başlamak için. dondurulmuşlarımla transfer olacağım inşallah.
Aaa anladim canim. Adet gunun tahmini ne zaman?
rabbim yüzünüzü güldürsün arkadaşımaralık 20 gibi olur diye düşünüyorum canım.
rabbim yüzünüzü güldürsün arkadaşım
O zaman birlikte gun sayifazaralık 20 gibi olur diye düşünüyorum canım.
O zaman birlikte gun sayifaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?