Transfere geri sayim

Zor olacak diye cnm mesafe cok uzak yani masrafli olacak diye
canım maddi manevi cok zor 5 tüp bebek deneyen birisi olarak seni cok iyi anlıyorum ama ümidini yitirme bu transferde okadar durumumuz yokdu ki neredeyse iptal olucakdı ama Allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı acar Allahım sana hayırlı bir kapı acsın, yüzünü güldürsün ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin inşAllah

Canım ben çankırıda oturuyordum ankaraya gelip gittik tedavi için. Doktorun gitmeyin kalın dediği zamanlarda da öğretmenevinde kaldık. Tek kaldığım zamanlarda oldu sıkıntı olmaz yani
Canm bende İstanbul bahcecide yaptırdım iğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim bn bu ay transfer oldum ve suan cok şükür hamileyim

Evt cnm oyle bizim sifirdan 2.deneme olcak insallahbson olur bubda olmazsa cok uzun bi zman deneyemeyiz sanirim.ben istedim ki su an azda olsa imkanimiz varken en iyi yerde yapalim ama iste mesafeler esimin isi falan zor yani keske istanbulda olsydim diyorum seninde saglikli bi sekilde devam eder ınsallah ccnm

bu çizgiyi herkese atıyırlar mı isteğe mi bağlı

Anladım canım, İyi düşün iyi olsun

Valla cok sevindim ben de kendim icin endiseliyim. Insallah benim de sikinti olmaz. Zaten yasmin de kullaniyorun. Hayirli olsun tedavin canim arkandan geliyorum ayagini sürü
Ayyy insallah canim benim hayirlisiyla seninde gider ama forumlara baktigimda genelde herkesin gitmis oluyordu . sen benden bi kademe daha geriden geliyosun insallah kirklarmiz karisir :))

Yumurta toplama sonrası sizde yorgun düşüyor musunuz? Ben yorgun düşüyorum boğaz ağrısı grip bu şekilde oluyor. Hiç bi tkisel bi şey kullanmak istemiyorum.buna çözüm nedir acaba

Yumurta toplama sonrası sizde yorgun düşüyor musunuz? Ben yorgun düşüyorum boğaz ağrısı grip bu şekilde oluyor. Hiç bi tkisel bi şey kullanmak istemiyorum.buna çözüm nedir acaba
Yum toplama sonra karnimda cok kotu agrilar oluyor ve zitromax cok kotu etkiliyor onun disinda kotu bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…