- 10 Şubat 2017
- 564
- 671
- 53
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.461
Zor olacak diye cnm mesafe cok uzak yani masrafli olacak diyeNiye olmadı canım sorun neymiş tam anlayamadım ama eğer iyi bir merkez arıyorsan memorial şişli de cook iyi bir merkez
Insallah cnm aminnCanım Rabbim yeterki ol desin. Olacaksa emin ol her yerde olurbu güzel günün hürmetine Rabbim ol desin
canım maddi manevi cok zor 5 tüp bebek deneyen birisi olarak seni cok iyi anlıyorum ama ümidini yitirme bu transferde okadar durumumuz yokdu ki neredeyse iptal olucakdı ama Allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı acar Allahım sana hayırlı bir kapı acsın, yüzünü güldürsün ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin inşAllahZor olacak diye cnm mesafe cok uzak yani masrafli olacak diye
Canm bende İstanbul bahcecide yaptırdım iğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim bn bu ay transfer oldum ve suan cok şükür hamileyimCanım ben çankırıda oturuyordum ankaraya gelip gittik tedavi için. Doktorun gitmeyin kalın dediği zamanlarda da öğretmenevinde kaldık. Tek kaldığım zamanlarda oldu sıkıntı olmaz yani
Evt cnm oyle bizim sifirdan 2.deneme olcak insallahbson olur bubda olmazsa cok uzun bi zman deneyemeyiz sanirim.ben istedim ki su an azda olsa imkanimiz varken en iyi yerde yapalim ama iste mesafeler esimin isi falan zor yani keske istanbulda olsydim diyorumcanım maddi manevi cok zor 5 tüp bebek deneyen birisi olarak seni cok iyi anlıyorum ama ümidini yitirme bu transferde okadar durumumuz yokdu ki neredeyse iptal olucakdı ama Allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapıyı acar Allahım sana hayırlı bir kapı acsın, yüzünü güldürsün ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasib etsin inşAllah
Cnm bahceci dusunen bendim @Emelcixx su an hamile zaten.bana bahceci deme gidemicem zatenCanm bende İstanbul bahcecide yaptırdım iğrenmek istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim bn bu ay transfer oldum ve suan cok şükür hamileyim
bu çizgiyi herkese atıyırlar mı isteğe mi bağlıEşime ve bana testler yapıldı ( dna hasar testi ve bir sürü hormon testi birde kan pıhtılaşma testi) tüp bebek ücreti 6800 tl ödedik 2000-3000 tl ortalama ilac masrafları ve testlere 2000 tl ödedik dondurma işlemi icin para istemediler ben kalan embriyolarımı aynı sene icerisinde koydurduğum icin. Birde bize imsi yöntemi uygulandı yani spermler özel secildi ama ücret istemediler bunun icin. Canım down sendromu icin özel pgt yapıyorlar embriyolardan parca alıb teste yolluyorlar embriyo tanesine 250 dolar diye hatırlıyorum. Bana rahim filmi de cektiler rahim kalb şeklindeydi onu düzeltiler birde cizik atılar tutunmayı artırıyor diye (bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil ama bir coğunda işe yaradı) sormak istediğin sorular olursa yazabilirsin inşAllah tez zamanda anne olursun
Anladım canım, İyi düşün iyi olsunayy kurban olsunlar verene
yok ben ağrı kesicilerden dolayı adetim hep kesildi doğru düzgün olamadım o bir sıkıntı yapar mı diye endişe ediyorum sadece.
kist falan çıkmasın da bir sonraki ay.
ne bileyim aklıma gelen başıma gelmesin inşallah.
ne desek de Allah ın dediği olur kısmet artık.
Yok canım herkese yapmıyorlar eğer histereskopi olucaksan o arada cizik de atıyorlar yada ücret ödüyorsun özel cizik atıyorlar. Ben histereskopi oldum o arada cizik de atılarbu çizgiyi herkese atıyırlar mı isteğe mi bağlı
Ayyy insallah canim benim hayirlisiyla seninde gider ama forumlara baktigimda genelde herkesin gitmis oluyordu . sen benden bi kademe daha geriden geliyosun insallah kirklarmiz karisir :))Valla cok sevindim ben de kendim icin endiseliyim. Insallah benim de sikinti olmaz. Zaten yasmin de kullaniyorun. Hayirli olsun tedavin canim arkandan geliyorum ayagini sürü
Ay ne guzel bir temenni insallah canimAyyy insallah canim benim hayirlisiyla seninde gider ama forumlara baktigimda genelde herkesin gitmis oluyordu . sen benden bi kademe daha geriden geliyosun insallah kirklarmiz karisir :))
Insallah canim benim sen kac yasindasin hangi hastanede tedavi goruyosunAy ne guzel bir temenni insallah canim
Aynen canim cok sukur . herkes bant kullaniyor ama doktor bana vermediçok sevindim hayırlısı ile transfere hazırlık başlıyor desene
Insallah canim benim hepimizeHadi hayırlısı bu tedavin bebeğini getirir inşallah
Yum toplama sonra karnimda cok kotu agrilar oluyor ve zitromax cok kotu etkiliyor onun disinda kotu bisey yok.Yumurta toplama sonrası sizde yorgun düşüyor musunuz? Ben yorgun düşüyorum boğaz ağrısı grip bu şekilde oluyor. Hiç bi tkisel bi şey kullanmak istemiyorum.buna çözüm nedir acaba
Insallah canim benim sen kac yasindasin hangi hastanede tedavi goruyosun
Banami yazdin acaba canimfatoceren8888 tedavin hayirli olsun bende transfer icin gun sayiyorum 2 defa yum toplandi.doktorumu degistirdim bahceciye gitmiyorum artik.sen nerde tedavi oluyosun kac yum toplandi ?
Havuz yontemi mi yapildi sizefatoceren8888 tedavin hayirli olsun bende transfer icin gun sayiyorum 2 defa yum toplandi.doktorumu degistirdim bahceciye gitmiyorum artik.sen nerde tedavi oluyosun kac yum toplandi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?