- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.481
Doktorunla görüştün mü canım? Dinlen bacaklarını yukarı kaldırıp yat uzan. Kötü bişey yoktur inşallahKızlar nolur dua edin kanamam var kırmızıeski ismim kumru55
allah yardımcın olsun canım duAlarım senınleKızlar nolur dua edin kanamam var kırmızıeski ismim kumru55
Allahın duası üzerine olsun canım inşallahhh bişey olmaz üzüldümKızlar nolur dua edin kanamam var kırmızıeski ismim kumru55
ınsalah canım dinlen bol bolCok sağolun kızlar yeni geldim eve henüz birşey belli değil kese göremediler henüz erken diye inşAllah bebeğim benimledir
İnşallah canım inşallah, Allah hayırlısını versin hakkınızdaCok sağolun kızlar yeni geldim eve henüz birşey belli değil kese göremediler henüz erken diye inşAllah bebeğim benimledir
Cok sağolun kızlar yeni geldim eve henüz birşey belli değil kese göremediler henüz erken diye inşAllah bebeğim benimledir
Yok canım yapmadılar sadece altdan baktılar henüz erken dedilerCanım benim Allah bebeğini korusun, güzel düşünelim, dualarımızı eksik etmeyelim bizler de. Bhcg testİ yapmadılar mı?
Yok canım yapmadılar sadece altdan baktılar henüz erken dedilerAllah razı olsun canım hepinizden dualarınızı eksik etmeyin
Bende öyle düşünmeye calışıyorum canım Allah dan hep hayırlısını istedim o en iyisini bilir..Rabbim ona ömür verdiyse ne kanamalı hamilelikler geçiyor ve sonunda bebek sağlıkla geliyor. Eminim canın sıkkın ama mümkün olduğunca gerilmemeye çalış olur mu?
İnsallah canım benimCok sağolun kızlar yeni geldim eve henüz birşey belli değil kese göremediler henüz erken diye inşAllah bebeğim benimledir
Merhaba kızlar medikal park Bahçelievler ayşet jane özcan hanim da tüp bebek yaptiricam adetimi bekliyorum bu doktorda yaptıran varmı acaba aranızda asilama yaptırdım ama negatif sonuç aldık malesef 15 güne kadar tekrar baslicaz tedaviye bana bi yardimci olun allah rızası için kafam çok karışık acaba doğru tercih olurmu ? rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar nolur dua edin kanamam var kırmızıeski ismim kumru55
Canım benim yeni gördüm Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah. Dönmüş müydün yurt dışınaKızlar nolur dua edin kanamam var kırmızıeski ismim kumru55
Eki Görüntüle 2074954
Kızlar ben bugün test yaptım idrar testi ilk idrar değildi silik ikinci çizgi çıktı inşallah yarın kanda da görürüm pozitifi.
İnşallah canım Allah razı olsun. Çok heyecan yaptım yarın inşallah kanda da pozitifi görürüm çok korkuyorumAyy nasıl sevİndim görünce, hadi inşallah. Yarın da kan testinde görürsün pozitifi ve yazarsın bize mutlu haberi
İnşallah canım Allah razı olsun. Çok heyecan yaptım yarın inşallah kanda da pozitifi görürüm çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?