Transfere geri sayim

Yok canım yapmadılar sadece altdan baktılar henüz erken dediler Allah razı olsun canım hepinizden dualarınızı eksik etmeyin

Rabbim ona ömür verdiyse ne kanamalı hamilelikler geçiyor ve sonunda bebek sağlıkla geliyor. Eminim canın sıkkın ama mümkün olduğunca gerilmemeye çalış olur mu?

Rabbim ona ömür verdiyse ne kanamalı hamilelikler geçiyor ve sonunda bebek sağlıkla geliyor. Eminim canın sıkkın ama mümkün olduğunca gerilmemeye çalış olur mu?
Bende öyle düşünmeye calışıyorum canım Allah dan hep hayırlısını istedim o en iyisini bilir..

Merhaba kızlar medikal park Bahçelievler ayşet jane özcan hanim da tüp bebek yaptiricam adetimi bekliyorum bu doktorda yaptıran varmı acaba aranızda asilama yaptırdım ama negatif sonuç aldık malesef 15 güne kadar tekrar baslicaz tedaviye bana bi yardimci olun allah rızası için kafam çok karışık acaba doğru tercih olurmu ? rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba canım.
tedavin inşallah hayırlı olur.
medical park bahçelievlerde tedavi gören arkadaşım sanırım yok.
ben bahçelievler medicana da tedavi görüyorum.
bilgim olsa paylaşırdım inan.

Kızlar nolur dua edin kanamam var kırmızı eski ismim kumru55

son durumun ne?
kanama devam mı?
kızlar haklı ayaklarını kaldırıp dinlen.
şunu unutma eğer yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun o bebek bu dünyaya gelir ha yoksa sen ne yaparsan yap Allah ın dediği olur.
o yüzden pozitif ol kötü düşünme.
beklemediğimiz bir şey olursa da üzülmek yok.
seviyorum seni.
dualarımdasın.

Burda net değil ama genede ekledim inşallah hayırlısıyla pozitiftir

Ayy nasıl sevİndim görünce, hadi inşallah. Yarın da kan testinde görürsün pozitifi ve yazarsın bize mutlu haberi
İnşallah canım Allah razı olsun. Çok heyecan yaptım yarın inşallah kanda da pozitifi görürüm çok korkuyorum

İnşallah canım Allah razı olsun. Çok heyecan yaptım yarın inşallah kanda da pozitifi görürüm çok korkuyorum

İlk idrar değilken bile silik çizgi var, üstelik test çubuğuna göre kalitesiz bir test değil gibi anladım. O yüzden ben de heyecan yaptım ve mutlu oldum ki yarın pozitif test gelecekmiş gibi düşündüğüm için :)

Yerinde olsam duramaz bugün verirdim herhalde kanı, sen tam test gününde mi olsun istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…