Transfere geri sayim

Canım test predüktör marja kaliteli evet ilk idrar değildi. Ben değilde drum beni kovalar kapıdan test vermeye gitsem eşimde sabah birlikte gideriz diye izin ayarlardı o yüzden artık yarını bekleyeceğim

Şuan durum belirsiz ama kanamam kendiliğinden durdu. Elimden geldiğince yatmaya calışıyorum inşAllah yiyecek ekmeği vardır cünkü düşük yapmak cok kötü.. bende seni seviyorum iyiki varsın arkadaşım

Canım bol dua et dinlen inşallah seninle bebeğin. Allah yardımcın olsun inşallah sana bağışlasın

Canım gözün aydın inşAllah kan değerinde güzel cıkar Allahım keseyi görmeyi de nasib etsin inan cok mutlu oldum
Sağol canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Canım test predüktör marja kaliteli evet ilk idrar değildi. Ben değilde drum beni kovalar kapıdan test vermeye gitsem eşimde sabah birlikte gideriz diye izin ayarlardı o yüzden artık yarını bekleyeceğim

Hayırlısı olsun diyor, yarın senden gelecek haberi bekliyorum :)

Kendiliğinden durması iyi bir gelişmedir diye tahmin ediyorum, inşallah her şey yolunda gidecek.

Eki Görüntüle 2074954
Kızlar ben bugün test yaptım idrar testi ilk idrar değildi silik ikinci çizgi çıktı inşallah yarın kanda da görürüm pozitifi.

Usul usul takip ediyordum görünce hemen yazmak istedim. Aynı dönemlerde kaybettik meleklerimizi
Ne kadar sevindim yarın da güzel haberlerini bekliyoruz.
Aynı tedaviden kalan embriyoyu mu kullandın canım?
Ben de uzun zaman sonra bugün merkezime gittim ayak basar basmaz ağlama krizine girdim ama güçlü olup beni orda bekleyen iki yavruma kavuşmak için heyecanla bekleyecegim

Merhabalar arkadaşlar, ikiz anne ve adaylarına sorum var; ikili test yaptırdınız mı? Tüp bebek doktorumu değiştirdim çok yoğun olduğu için ulaşamıyordum onun dediklerini asker gibi yapıyordum. Yeni doktorum bu test tabiiki %100 sonuç vermiyor ister yaptırın ister yaptırmayın dedi çok deşemedim. internette de bu konuda değişik görüşler var. Siz ne yaptınız? Henüz karar veremedim..

Hamilesin canım benim Allah tamamına erdirsin insallah
Allah razı olsun canım inşallah yatın kan testiyle sahada rahatlarım hepimizin yüzü güler inşallah
Artık transfer günüm gelsin kızlarr bizde pozitifi görelim insallah
İnşallah o güzel bekleyiş gelsin sizin içinde
Canım benim inşallah tekrar yalayacağız mucizeyi. Arka arkaya kaybettik bebeklerimizi o dönemde nasipleri olsaydı şimdi Doğuma gün sayıyor olacaktık belki de doğurmuş rabbim inşallah onlara kardeşler verir bizleri sevindirir. O tedavimden kalan dondurulmuş embriyo transfer edildi canım iki tane. Sende senin bebeklerine bir an önce kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…