- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.501
Canım test predüktör marja kaliteli evet ilk idrar değildi. Ben değilde drum beni kovalar kapıdan test vermeye gitsemİlk idrar değilken bile silik çizgi var, üstelik test çubuğuna göre kalitesiz bir test değil gibi anladım. O yüzden ben de heyecan yaptım ve mutlu oldum ki yarın pozitif test gelecekmiş gibi düşündüğüm için :)
Yerinde olsam duramaz bugün verirdim herhalde kanı, sen tam test gününde mi olsun istiyorsun?
Şuan durum belirsiz ama kanamam kendiliğinden durdu. Elimden geldiğince yatmaya calışıyorumson durumun ne?
kanama devam mı?
kızlar haklı ayaklarını kaldırıp dinlen.
şunu unutma eğer yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun o bebek bu dünyaya gelir ha yoksa sen ne yaparsan yap Allah ın dediği olur.
o yüzden pozitif ol kötü düşünme.
beklemediğimiz bir şey olursa da üzülmek yok.
seviyorum seni.
dualarımdasın.
Canım gözün aydın inşAllah kan değerinde güzel cıkar Allahım keseyi görmeyi de nasib etsin inan cok mutlu oldumEki Görüntüle 2074954
Kızlar ben bugün test yaptım idrar testi ilk idrar değildi silik ikinci çizgi çıktı inşallah yarın kanda da görürüm pozitifi.
Canım bol dua et dinlen inşallah seninle bebeğin. Allah yardımcın olsun inşallah sana bağışlasınŞuan durum belirsiz ama kanamam kendiliğinden durdu. Elimden geldiğince yatmaya calışıyoruminşAllah yiyecek ekmeği vardır cünkü düşük yapmak cok kötü.. bende seni seviyorum iyiki varsın arkadaşım
Sağol canım inşallah sağlıklı bir gebeliktirCanım gözün aydın inşAllah kan değerinde güzel cıkar Allahım keseyi görmeyi de nasib etsin inan cok mutlu oldum
Canım test predüktör marja kaliteli evet ilk idrar değildi. Ben değilde drum beni kovalar kapıdan test vermeye gitsemeşimde sabah birlikte gideriz diye izin ayarlardı o yüzden artık yarını bekleyeceğim
Şuan durum belirsiz ama kanamam kendiliğinden durdu. Elimden geldiğince yatmaya calışıyoruminşAllah yiyecek ekmeği vardır cünkü düşük yapmak cok kötü.. bende seni seviyorum iyiki varsın arkadaşım
Sağol canım inşallah:)Hayırlısı olsun diyor, yarın senden gelecek haberi bekliyorum :)
İnşAllah öyledir canım..Kendiliğinden durması iyi bir gelişmedir diye tahmin ediyorum, inşallah her şey yolunda gidecek.
Inşallah pozitif sonuç alırsın canım Allah yardımcın olsun:)Eki Görüntüle 2074954
Kızlar ben bugün test yaptım idrar testi ilk idrar değildi silik ikinci çizgi çıktı inşallah yarın kanda da görürüm pozitifi.
Allah razı olsun canım aminnn inşallahInşallah pozitif sonuç alırsın canım Allah yardımcın olsun:)
Canım bol bol su iç ayağının altına yastık koyup dinlen. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallahİnşAllah öyledir canım..
Canımmm hayırlı olsun inşallah yarın kanda da pızitifi görür ve inşallah bu defa sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınEki Görüntüle 2074954
Allah razı olsun canım inşallah:)Canımmm hayırlı olsun inşallah yarın kanda da pızitifi görür ve inşallah bu defa sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Amiin inşAllah canım sürekli yatıyorum inşAllah birşey olmazCanım bol bol su iç ayağının altına yastık koyup dinlen. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah
Hamilesin canım benim Allah tamamına erdirsin insallahEki Görüntüle 2074954
Eki Görüntüle 2074954
Inşallah hepimiz görelim bu yolda Allah yardımcımız olsun canım:)Artık transfer günüm gelsin kızlarr bizde pozitifi görelim insallah
Allah razı olsun canım inşallah yatın kan testiyle sahada rahatlarım hepimizin yüzü güler inşallahHamilesin canım benim Allah tamamına erdirsin insallah
İnşallah o güzel bekleyiş gelsin sizin içindeArtık transfer günüm gelsin kızlarr bizde pozitifi görelim insallah
Canım benim inşallah tekrar yalayacağız mucizeyi. Arka arkaya kaybettik bebeklerimizi o dönemde nasipleri olsaydı şimdi Doğuma gün sayıyor olacaktık belki de doğurmuşUsul usul takip ediyordum görünce hemen yazmak istedim. Aynı dönemlerde kaybettik meleklerimizi
Ne kadar sevindim yarın da güzel haberlerini bekliyoruz.
Aynı tedaviden kalan embriyoyu mu kullandın canım?
Ben de uzun zaman sonra bugün merkezime gittim ayak basar basmaz ağlama krizine girdim ama güçlü olup beni orda bekleyen iki yavruma kavuşmak için heyecanla bekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?