Transfere geri sayim

Amin inşallah cümlemizin canım:)

Merhaba arkadaslar benimde cuma günü dondurulmus embriyo transferim var 5 yaşında bi oglum var kardeşi olmasını çok istiyor. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar versin inşallah
Hadi insallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

Merhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bi sey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?

B
Bence orda minnoş bi bebiş var canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah

Silik ikinci çizgi var inşallah kanda da pozitifi görürsün hayırlı olsun

Inşallah pozitif sonuç alırsın bence pozitif canım:)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayanamayıp sabah kan verdim ve sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah
Hadi gözünaydın canım inşallahhh burdaki herkeste güzel haber verir senin gibi:)

gözünaydın canım inslah hep iyi gider sonucun

Saye- canım kan tahlili yaptırdınmı müjdeli haberi bekliyorum senden
Canım tahlil yaptırdım sonuç 20,58 çıktı. Drum erken yaptırmışsın üçüncü gün embriyosu CUMA günü olması lazımdı senin test günün cuma tekrar et şimdiden hayırlı olsun dedi. Cumayı bekliyorum

Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

Tesekkurler herkese. Sağlıklı artış için artık dua edicez. Svd_a sana da hayırlı olsun, erken olduğu için düşük göründe de pozitif bir sonuç almışsın. Güzel haberler geldikçe mutlu umutlu oluyorum

Hayırlı olsun inşallahhh cuma günü ikikatına çıkar kan değerlerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:)

Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah bu sefer rabbim nasip eder
İnşallah cuma daha iyi olur inşallah Allah razı olsun canım
Testleri pozitif çıkan herkesi tebrik ediyorummmm.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Aminnn inşallah
Hayırlı olsun inşallahhh cuma günü ikikatına çıkar kan değerlerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Amin canım inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…