- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.521
Amin inşallah cümlemizin canım:)Allah razı olsun canım inşallah yatın kan testiyle sahada rahatlarım hepimizin yüzü güler inşallah
İnşallah o güzel bekleyiş gelsin sizin içinde
Canım benim inşallah tekrar yalayacağız mucizeyi. Arka arkaya kaybettik bebeklerimizi o dönemde nasipleri olsaydı şimdi Doğuma gün sayıyor olacaktık belki de doğurmuşrabbim inşallah onlara kardeşler verir bizleri sevindirir. O tedavimden kalan dondurulmuş embriyo transfer edildi canım iki tane. Sende senin bebeklerine bir an önce kavuş inşallah
Hadi insallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.Merhaba arkadaslar benimde cuma günü dondurulmus embriyo transferim var 5 yaşında bi oglum var kardeşi olmasını çok istiyor. Rabbim hepimize pozitif sonuçlar versin inşallah
Amin canım benim . Senin ne zaman transferin ilk denemen miInşallah hepimiz görelim bu yolda Allah yardımcımız olsun canım:)
Evet ilk denemem olcak büyük bi ihtimal yumurtalar toplancak cumartesi canım heycanlıyım tedirginim korkuyorum Allah yardımcımız olsunAmin canım benim . Senin ne zaman transferin ilk denemen mi
Bence orda minnoş bi bebiş var canımMerhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bisey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?
Silik ikinci çizgi var inşallah kanda da pozitifi görürsün hayırlı olsunMerhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bisey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?
Inşallah pozitif sonuç alırsın bence pozitif canım:)Merhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bisey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?
Hadi gözünaydın canım inşallahhh burdaki herkeste güzel haber verir senin gibi:)Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayanamayıp sabah kan verdim ve sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah
gözünaydın canım inslah hep iyi gider sonucunMerhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bisey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?
Canım tahlil yaptırdım sonuç 20,58 çıktı. Drum erken yaptırmışsın üçüncü gün embriyosu CUMA günü olması lazımdı senin test günün cuma tekrar et şimdiden hayırlı olsun dedi. Cumayı bekliyorumSaye- canım kan tahlili yaptırdınmı müjdeli haberi bekliyorum senden
Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallahCanım tahlil yaptırdım sonuç 20,58 çıktı. Drum erken yaptırmışsın üçüncü gün embriyosu CUMA günü olması lazımdı senin test günün cuma tekrar et şimdiden hayırlı olsun dedi. Cumayı bekliyorum
Hayırlı olsun inşallahhh cuma günü ikikatına çıkar kan değerlerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:)Canım tahlil yaptırdım sonuç 20,58 çıktı. Drum erken yaptırmışsın üçüncü gün embriyosu CUMA günü olması lazımdı senin test günün cuma tekrar et şimdiden hayırlı olsun dedi. Cumayı bekliyorum
Allah razı olsun canım inşallah bu sefer rabbim nasip ederÇok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
İnşallah cuma daha iyi olur inşallah Allah razı olsun canımTesekkurler herkese. Sağlıklı artış için artık dua edicez. Svd_a sana da hayırlı olsun, erken olduğu için düşük göründe de pozitif bir sonuç almışsın. Güzel haberler geldikçe mutlu umutlu oluyorum
Aminnn inşallahTestleri pozitif çıkan herkesi tebrik ediyorummmm.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunHayırlı olsun inşallahhh cuma günü ikikatına çıkar kan değerlerin Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayanamayıp sabah kan verdim ve sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?