Transfere geri sayim

Ohhh ben de sana bakmaya gelmiştim, çok çok sevindim. Cuma günü de güzelce katlanmış olacak inşallah. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla gelsin minik kuzu :)

Canım tekrar gözün aydın Allahım keseyi görmeyide nasib etsin inşAllah
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Kızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
Allah inşallah kucağına almak nasip etsin. Teyzem de gebeliklerini hep kanamalı geçirdi şimdi iki çocuğu var maşallah sağ Salim sende bol dua et rabbim yüzünü güldürsün

Kendisini hatırlıyorum ama kanama yaşadığını bilmiyordum inan böyle durumda olubda sağlıkla alan var mı diye araştırıyodum bende. Almanya da iğne ğretilmiyor yasak canım o yüzden aynı ilaclarımı kullanıyorum crinone jel ve estrofem. Allah razı oldun inan dua ya cok ihtiyacım var

Allah yardımcın olsun yat uzan dinlen inşallahhh bişey olmaz canım
İnşAllah benimle kalır

MaşAllah teyzene bende inşAllah onun gibi kucağıma alırım

Allah yardımcın olsun sana bağışlasın inşallah, kanamalı gebelikler ben de duydum. Herşey Allahtan canım. progestan yani progesteron hormonu ilacı kullanmıyor musun? Bir de gebelik kan tahlilinde çıktıktan itibaren estrofem kesiliyor diye biliyorum ben. İşlemi yaptırdığın merkezden doktor ile görüşebildin mi? İnternet herzaman doğru yönlendirmiyor bak çok okuyup forumlarda takılma doktor makaleleri okumaya çalış.

5+4 daha cok yeni birde ramazanda 5+1 de düşük yapmıştım o yüzden cok korkuyorum Allah razı olsun canım inan dualarınıza cok ihtiyacım var
Canım elini karnına koy ayetel kürsi oku yedi defa en az, Meryem süresi oku bizde elimizden geldiğince dua edelim inşallah Allah Şafi ismiyle şifa versin. Kanaman devam etmiyor değil mi

Amiin canım inşAllah, Crinone jel kullanıyorum canım ve eatrofem günde 3 tane benim doktorum devam etmemi söyledi merkezi de aradım canım yapabiliceğimiz birşey yok dediler

Amiin canım inşAllah, Crinone jel kullanıyorum canım ve eatrofem günde 3 tane benim doktorum devam etmemi söyledi merkezi de aradım canım yapabiliceğimiz birşey yok dediler
Sen elinden geleni yapmaya devam et canım, dua et rabbim herşeyi görüp bilendir, tüm kalbimle dua ediyorum sana dilerim bebeğin sana tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…