- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.541
Canım tahlil yaptırdım sonuç 20,58 çıktı. Drum erken yaptırmışsın üçüncü gün embriyosu CUMA günü olması lazımdı senin test günün cuma tekrar et şimdiden hayırlı olsun dedi. Cumayı bekliyorum
Allah razı olsun canım inşallah artar cumayaOhhh ben de sana bakmaya gelmiştim, çok çok sevindim. Cuma günü de güzelce katlanmış olacak inşallah. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla gelsin minik kuzu :)
Canım tekrar gözün aydın Allahım keseyi görmeyide nasib etsin inşAllahAllah razı olsun canım inşallah artar cumaya
Kızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
Allah yardımcın olsun yat uzan dinlen inşallahhh bişey olmaz canımKızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
Amin inşallah canım Allah razı olsunCanım tekrar gözün aydın Allahım keseyi görmeyide nasib etsin inşAllah
Allah inşallah kucağına almak nasip etsin. Teyzem de gebeliklerini hep kanamalı geçirdi şimdi iki çocuğu var maşallah sağ Salim sende bol dua et rabbim yüzünü güldürsünKızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
Kendisini hatırlıyorum ama kanama yaşadığını bilmiyordum inan böyle durumda olubda sağlıkla alan var mı diye araştırıyodum bende. Almanya da iğne ğretilmiyor yasak canım o yüzden aynı ilaclarımı kullanıyorum crinone jel ve estrofem. Allah razı oldun inan dua ya cok ihtiyacım varCanım iğne ya da ilaç vermişler miydi sana?
Dualarım seninle, inşallah iyiye gidecek. BuradaAvrenim vardı hatırlarsın, o da çok kanamalı günler yaşadı, çok şükür şimdi büyüdü afacanları :)
İnşAllah benimle kalırAllah yardımcın olsun yat uzan dinlen inşallahhh bişey olmaz canım
MaşAllah teyzene bende inşAllah onun gibi kucağıma alırımAmin inşallah canım Allah razı olsun
Allah inşallah kucağına almak nasip etsin. Teyzem de gebeliklerini hep kanamalı geçirdi şimdi iki çocuğu var maşallah sağ Salim sende bol dua et rabbim yüzünü güldürsün
Inşallah kalır canım duaet elimizden duadan başka bişey gelmez Allah gönlüne göre versin canımİnşAllah benimle kalır
MaşAllah teyzene bende inşAllah onun gibi kucağıma alırım
İnşallah canım dua edelim Allah sana bağışlasın kaç haftalık şimdiİnşAllah benimle kalır
MaşAllah teyzene bende inşAllah onun gibi kucağıma alırım
5+4 daha cok yeni birde ramazanda 5+1 de düşük yapmıştım o yüzden cok korkuyorum Allah razı olsun canım inan dualarınıza cok ihtiyacım varİnşallah canım dua edelim Allah sana bağışlasın kaç haftalık şimdi
Allah yardımcın olsun sana bağışlasın inşallah, kanamalı gebelikler ben de duydum. Herşey Allahtan canım. progestan yani progesteron hormonu ilacı kullanmıyor musun? Bir de gebelik kan tahlilinde çıktıktan itibaren estrofem kesiliyor diye biliyorum ben. İşlemi yaptırdığın merkezden doktor ile görüşebildin mi? İnternet herzaman doğru yönlendirmiyor bak çok okuyup forumlarda takılma doktor makaleleri okumaya çalış.Kendisini hatırlıyorum ama kanama yaşadığını bilmiyordum inan böyle durumda olubda sağlıkla alan var mı diye araştırıyodum bende. Almanya da iğne ğretilmiyor yasak canım o yüzden aynı ilaclarımı kullanıyorum crinone jel ve estrofem. Allah razı oldun inan dua ya cok ihtiyacım var
Canım elini karnına koy ayetel kürsi oku yedi defa en az, Meryem süresi oku bizde elimizden geldiğince dua edelim inşallah Allah Şafi ismiyle şifa versin. Kanaman devam etmiyor değil mi5+4 daha cok yeni birde ramazanda 5+1 de düşük yapmıştım o yüzden cok korkuyorum Allah razı olsun canım inan dualarınıza cok ihtiyacım var
Amiin canım inşAllah, Crinone jel kullanıyorum canım ve eatrofem günde 3 tane benim doktorum devam etmemi söyledi merkezi de aradım canım yapabiliceğimiz birşey yok dedilerAllah yardımcın olsun sana bağışlasın inşallah, kanamalı gebelikler ben de duydum. Herşey Allahtan canım. progestan yani progesteron hormonu ilacı kullanmıyor musun? Bir de gebelik kan tahlilinde çıktıktan itibaren estrofem kesiliyor diye biliyorum ben. İşlemi yaptırdığın merkezden doktor ile görüşebildin mi? İnternet herzaman doğru yönlendirmiyor bak çok okuyup forumlarda takılma doktor makaleleri okumaya çalış.
Sen elinden geleni yapmaya devam et canım, dua et rabbim herşeyi görüp bilendir, tüm kalbimle dua ediyorum sana dilerim bebeğin sana tutunsun.Amiin canım inşAllah, Crinone jel kullanıyorum canım ve eatrofem günde 3 tane benim doktorum devam etmemi söyledi merkezi de aradım canım yapabiliceğimiz birşey yok dediler
Hiç tedirgin olma canım rahat ol iyi geçer umarımEvet ilk denemem olcak büyük bi ihtimal yumurtalar toplancak cumartesi canım heycanlıyım tedirginim korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Hadi gözün aydın olsun insallah canım iyi haberlerini bekliyoruz .Hayırlı geceler arkadaslar. Bende sabah transfer olcam. Heyecandan uyuyamıyorum. İlk denememiz
İnşaAllah canım Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin lütfen...Hadi gözün aydın olsun insallah canım iyi haberlerini bekliyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?