- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.561
Herzaman canım benim. Bende arrık transfer heyecanı yaşamak istiyorum:)İnşaAllah canım Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin lütfen...
Herzaman canım benim. Bende arrık transfer heyecanı yaşamak istiyorum:)
Ben artık lekelenme ve kanama Uzmanı oldum,dişersen istediğin soruyu sorabilirsin bana ama lütfen aşırı endişelenmeKızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
büyüdüler vallahi ama hala beni hop oturtup hop kaldırıyorlarCanım iğne ya da ilaç vermişler miydi sana?
Dualarım seninle, inşallah iyiye gidecek. BuradaAvrenim vardı hatırlarsın, o da çok kanamalı günler yaşadı, çok şükür şimdi büyüdü afacanları :)
İnşAllah canım sağol Allah razı olsun:)Hiç tedirgin olma canım rahat ol iyi geçer umarım
Hayılısı olsun canım inşallahhh güzel haberini alırız:)Hayırlı geceler arkadaslar. Bende sabah transfer olcam. Heyecandan uyuyamıyorum. İlk denememiz
Ben artık lekelenme ve kanama Uzmanı oldum,dişersen istediğin soruyu sorabilirsin bana ama lütfen aşırı endişelenme
büyüdüler vallahi ama hala beni hop oturtup hop kaldırıyorlar
Oğlunun odasındaki aydınlatmalar hakkında bilgi verebilir misin bana,nereden temin edebilirim canım?
Evet canım mesajla gönderirsen sevinirimonlar embriyodan yaramaz minik adamlar :)
duvardaki aydınlatmaları soruyorsun değil mi canım? ağaç ve bulutlar. onları oda takımı ile birlikte sipariş etmiştim, istersen firmanın adını da veririm, sahibin telefonunu da konuşabilirsin.
Yok canım almadım üç gün duş almayın diyor benim merkezim. Neden almak istiyorsun. Ben transfere gitmeden önce alıp gitmiştimKızlar transferden sonra gusül aldınızmı ?
Kızlar transferden sonra gusül aldınızmı ?[/QUOTE ]canım ben 6 gün sonra almıştım biliyosun ki sıcak embriyo için tehlikeli
Kızlar transferden sonra gusül aldınızmı ?
Az önceacık pembe şeklinde yine başladı ben ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum sakin kalmaya calışıyorumMavera3 canım son durumun nasıl
Çok sağol cnm allah razı olsun yine de rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insmerhaba canım.
tedavin inşallah hayırlı olur.
medical park bahçelievlerde tedavi gören arkadaşım sanırım yok.
ben bahçelievler medicana da tedavi görüyorum.
bilgim olsa paylaşırdım inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?