Transfere geri sayim

Transfere yaklaştım canım 29 und adet oldum estrofem e başaladık canım 7 sinde kontrolum var

Kızlar kırmızı lekelenme başladı bana dua edermisiniz
Ben artık lekelenme ve kanama Uzmanı oldum,dişersen istediğin soruyu sorabilirsin bana ama lütfen aşırı endişelenme
büyüdüler vallahi ama hala beni hop oturtup hop kaldırıyorlar
Oğlunun odasındaki aydınlatmalar hakkında bilgi verebilir misin bana,nereden temin edebilirim canım?

merhaba kızlar ben ikinci transferim icin bekliyorum doktorum ikinci adetimi beklememi söyledi ilkini oldum. bugün 21.günüm iki gündür kahverengi bir sekilde az az oluyorum ama hemsire bekleyin, tam adet olmanız gerekir dedi benimle benzer sorunu yasayan var mi?

onlar embriyodan yaramaz minik adamlar :)
duvardaki aydınlatmaları soruyorsun değil mi canım? ağaç ve bulutlar. onları oda takımı ile birlikte sipariş etmiştim, istersen firmanın adını da veririm, sahibin telefonunu da konuşabilirsin.

merhaba canım.
tedavin inşallah hayırlı olur.
medical park bahçelievlerde tedavi gören arkadaşım sanırım yok.
ben bahçelievler medicana da tedavi görüyorum.
bilgim olsa paylaşırdım inan.
Çok sağol cnm allah razı olsun yine de rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ins

Herkese merhaba!
Uzun zamandır bu konuya dahil olmak istiyordum sonunda oldu. Temmuzda başlamama rağmen taa bu ayı buldu transfer olmam. Daha transfer olmadım ama transfer günüm belli oldu. Çok çok heyecanlıyım. Bu ayda olmayacak diye gittim kontrolüme ve rahim duvarım sonunda kalınlaştı. Hiç ümidim yoktu giderken. Ama daha tam netlik kazanmadı pazartesi günü kan vereceğim ona göre karar verecek doktorum ama bu badireyi atlattım ya gerisi sorun olmaz diye düşünüyorum. İçim kıpır kıpır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…