- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.581
Canim mesajini yeni gordum kusura bakma. Bahcecidey yine guvenc beydeyim. Esim tedavi oldu simdi tekrar deniyoruz. 24 yumurta toplandi ama 5.gune gelen 9 blast embriyomuz donduruldu canim. 12 sonra adet olucam kismetse transfer icin tedaviye basliycax. Sen erbil beyde degil miydin?fatoceren8888 tedavin hayirli olsun bende transfer icin gun sayiyorum 2 defa yum toplandi.doktorumu degistirdim bahceciye gitmiyorum artik.sen nerde tedavi oluyosun kac yum toplandi ?
Herkese merhaba!
Uzun zamandır bu konuya dahil olmak istiyordum sonunda oldu. Temmuzda başlamama rağmen taa bu ayı buldu transfer olmam. Daha transfer olmadım ama transfer günüm belli oldu. Çok çok heyecanlıyım. Bu ayda olmayacak diye gittim kontrolüme ve rahim duvarım sonunda kalınlaştı. Hiç ümidim yoktu giderken. Ama daha tam netlik kazanmadı pazartesi günü kan vereceğim ona göre karar verecek doktorum ama bu badireyi atlattım ya gerisi sorun olmaz diye düşünüyorum. İçim kıpır kıpır yaa
Merhaba blast embriyonuzun kaliteleri nasıl acaba?Canim mesajini yeni gordum kusura bakma. Bahcecidey yine guvenc beydeyim. Esim tedavi oldu simdi tekrar deniyoruz. 24 yumurta toplandi ama 5.gune gelen 9 blast embriyomuz donduruldu canim. 12 sonra adet olucam kismetse transfer icin tedaviye basliycax. Sen erbil beyde degil miydin?
Canim mesajini yeni gordum kusura bakma. Bahcecidey yine guvenc beydeyim. Esim tedavi oldu simdi tekrar deniyoruz. 24 yumurta toplandi ama 5.gune gelen 9 blast embriyomuz donduruldu canim. 12 sonra adet olucam kismetse transfer icin tedaviye basliycax. Sen erbil beyde degil miydin?
Hayirli ugurlu olsun umarim kucaginiza alirsiniz sagliklaHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dayanamayıp sabah kan verdim ve sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah
En iyinin bi dusugu canim. Yani doktorumuz ve emrbiyolog oyle soyledi. Doktorumuz 4 u iyi olarak degerlendieiyor 4 de var 3 de dedi aralarinda. Onlara biraktik artik gerisi de allaha kalmis kismet. Bu derecelendirme baska yerlerde nasil oluyor bilemiyorum zaten.Merhaba blast embriyonuzun kaliteleri nasıl acaba?
Az çok böyledir . Merak ettim.bn de en iyiyim bi düşüşü transfer edildi. Doktor orta kaliteleri dondurmuyorum ddi. Merak ettim Tr de Bedir nsldir. D3digin gibi artık hayırlısı kismetEn iyinin bi dusugu canim. Yani doktorumuz ve emrbiyolog oyle soyledi. Doktorumuz 4 u iyi olarak degerlendieiyor 4 de var 3 de dedi aralarinda. Onlara biraktik artik gerisi de allaha kalmis kismet. Bu derecelendirme baska yerlerde nasil oluyor bilemiyorum zaten.
Ya uff sorma bu sefer beklemek cok zor geldi. Ben bi aksilik olmasin bari bu sefer transfer olsun diye dua ediyorum ama iste bazi seyler elimizde degil insallah ayni gun transferimiz olur da birlikte bekleriz canimbenim de adet 12 gün sonra heyecanlı bekleyiş dın dın dın dın
Transferin kacinci gunundesiniz. Insallah pozitifi gorursunuz siz deAz çok böyledir . Merak ettim.bn de en iyiyim bi düşüşü transfer edildi. Doktor orta kaliteleri dondurmuyorum ddi. Merak ettim Tr de Bedir nsldir. D3digin gibi artık hayırlısı kismet
Ya uff sorma bu sefer beklemek cok zor geldi. Ben bi aksilik olmasin bari bu sefer transfer olsun diye dua ediyorum ama iste bazi seyler elimizde degil insallah ayni gun transferimiz olur da birlikte bekleriz canimsenin embriyolarin nasil?
Hic korkma canim narkozu alinca misil misil uyurken her sey olup bitiyorSlm arkadaşlar benimde cumartesi opum var hecanlıyım korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Ne ameliyati ne zaman? Ee adetle transfer olmayacak mi?bende ameliyattan sonra kist olmasa bari diye endişeleniyorum.
yoksa başlayacağız inşallah.
benim embriyoları inan unuttum çünkü toplanalı çok zaman oldu.
ama 5 tane çözülecek kalitelisini ya da kalitelilerini transfer olacağım inşallah.
Ya ondan degil ilk denemem ya tutmasa diye 11 yılık hasretim bitsin artık negatif görmekten ağlamaktan yoruldumHic korkma canim narkozu alinca misil misil uyurken her sey olup bitiyor
Ne ameliyati ne zaman? Ee adetle transfer olmayacak mi?
Amin inş. Transferde sonra 3. GünTransferin kacinci gunundesiniz. Insallah pozitifi gorursunuz siz de
selamlar canlarim simdiii bilmiyorum beni eskilerden taniyan varmi umarim ben bu sayfayi actigimda benimle yoldaslik eden tum arkadaslarim guzel haberler alip evlatlarina kavusmustur. canim arkadasimBirAsilAnnesi kendisini tanimasamda ilk gunden beridir bana yoldaslik yapan ve insalah en kisa surede uykusuz gecelere merhaba diyecek guzel insanlar bu sayfayi ilk actigimda acaba bi kisi yazarmida dertlesirim diye dusunurken suan bebegim yanimda 5 aylik oldu bile uzun uzadiya yazmayi cok isterim neler oldu neler bitti diye hepiniz gibi birsuru badireler atlattim kaynana lafi ydim psikolojim bozuldu moraller sifirdi belki zaman zaman herkesi karsima alip taa turkiyeden londraya pesine taklip geldigim sevdamdan bile vazgecmekten ama rabbime binlewrce kez sukurler olsunki allaahim bana minik ayaklar minik eller nasil etti size soylemek istedigim tek sey ne olursa olsun vazgecmeyin hani size bakarken bir gulusu varya kucaginizda uyurken kucuk hemde o bile kucuk o minik nefesi teninizde dolasirken heerseye degiyor diyorsunuz suanki tum sikintilar bitiyo bi kere es daha ilgili oluyo tam bir aile oluyorsunuz esinin ailesi sana tapiyo :) yani anlayacaginiz kavgalar evliligin tuzu biberiyse evlatta evliligin bali kaymagidir vazgecmeyin sabredin rabbimden dileyin rabbimin isiklari sizlerle olsun hepinizin karni ikiz ucuzle dolsun insallah :)
Doktorun sana yasmin vermedi mi canim? Bana direkt yasmin verdi kist olmasin diye onu kullaniyorum.1 kasımda laparoskopiyle histereskopi oldum ya.
bir adet gördüm ameliyattan sonra şimdi 12 gün sonra 2.adetle transfere başlayacağız.
kist falan çıkmazsa yani Allah ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?