- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.601
Doktorun sana yasmin vermedi mi canim? Bana direkt yasmin verdi kist olmasin diye onu kullaniyorum.
BirAsilAnnesi bebişlerimin cinsiyetini yazmamışım canım iki kızım geliyor inşallah
3 kız annesi olacağım nasipse
Hadi bakalim ikimiz icin de hayirlisi neyse o olsunyok ben tedavilerim sırasında hiç yasmin kullanmadım canım.
doğal akışına bırakıyor sanırım doktorum.
bakalım her şey Allah ın takdiri.
bir adet olalım da ultrasonda bize neler gözükecek bakalım :)
aminnnnnnnyüreği güzel arkadaşım benim.
Rabbim seni mucizesiyle müjdeledi çok şükür.
bizleri de o şanslı kullarından kılsın inşallah.
Canım inşallah herşey yolunda gidecek dua edelim elimizden başka bir şey gelmiyorAz önceacık pembe şeklinde yine başladı ben ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum sakin kalmaya calışıyorum
Benimde transferim bu Rahim kalınlığı yüzünden ertelendi kasım 25 de transfer oldum. Sizinde transferiniz hayırlı olsun inşallah şimdidenHerkese merhaba!
Uzun zamandır bu konuya dahil olmak istiyordum sonunda oldu. Temmuzda başlamama rağmen taa bu ayı buldu transfer olmam. Daha transfer olmadım ama transfer günüm belli oldu. Çok çok heyecanlıyım. Bu ayda olmayacak diye gittim kontrolüme ve rahim duvarım sonunda kalınlaştı. Hiç ümidim yoktu giderken. Ama daha tam netlik kazanmadı pazartesi günü kan vereceğim ona göre karar verecek doktorum ama bu badireyi atlattım ya gerisi sorun olmaz diye düşünüyorum. İçim kıpır kıpır yaa
çok teşekkür ederim. Siz kaç mm le transfer oldunuz? Benim bugün 14. günüm ve 8,2 mm miş.Canım inşallah herşey yolunda gidecek dua edelim elimizden başka bir şey gelmiyor
Benimde transferim bu Rahim kalınlığı yüzünden ertelendi kasım 25 de transfer oldum. Sizinde transferiniz hayırlı olsun inşallah şimdiden
Teşekkür ederiz bize Umut oldun. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömür versin anne babasıyla beraber:)selamlar canlarim simdiii bilmiyorum beni eskilerden taniyan varmi umarim ben bu sayfayi actigimda benimle yoldaslik eden tum arkadaslarim guzel haberler alip evlatlarina kavusmustur. canim arkadasimBirAsilAnnesi kendisini tanimasamda ilk gunden beridir bana yoldaslik yapan ve insalah en kisa surede uykusuz gecelere merhaba diyecek guzel insanlar bu sayfayi ilk actigimda acaba bi kisi yazarmida dertlesirim diye dusunurken suan bebegim yanimda 5 aylik oldu bile uzun uzadiya yazmayi cok isterim neler oldu neler bitti diye hepiniz gibi birsuru badireler atlattim kaynana lafi ydim psikolojim bozuldu moraller sifirdi belki zaman zaman herkesi karsima alip taa turkiyeden londraya pesine taklip geldigim sevdamdan bile vazgecmekten ama rabbime binlewrce kez sukurler olsunki allaahim bana minik ayaklar minik eller nasil etti size soylemek istedigim tek sey ne olursa olsun vazgecmeyin hani size bakarken bir gulusu varya kucaginizda uyurken kucuk hemde o bile kucuk o minik nefesi teninizde dolasirken heerseye degiyor diyorsunuz suanki tum sikintilar bitiyo bi kere es daha ilgili oluyo tam bir aile oluyorsunuz esinin ailesi sana tapiyo :) yani anlayacaginiz kavgalar evliligin tuzu biberiyse evlatta evliligin bali kaymagidir vazgecmeyin sabredin rabbimden dileyin rabbimin isiklari sizlerle olsun hepinizin karni ikiz ucuzle dolsun insallah :)
Maşallah Allah kucağına almak nasip etsinBirAsilAnnesi bebişlerimin cinsiyetini yazmamışım canım iki kızım geliyor inşallah
3 kız annesi olacağım nasipse
Neden yazmadı aile hekimi anlamadım. Ben genelde oraya yazdırıyorumKızlar ben bugün aile hekimime ilaç yazdırmak için gittim ve maalesef yazmadı. Crinone jel ve duphaston yazdıracaktım. Siz ne yaptınız? Yarın kadın doğum uzmanına gideceğim bakalım o yazacak mı görücez.
Ben transferden beş gün önce gittiğimde 7,6 mm idi genede kalınlık sınırdaydı. Ama artık o kadar ilaç kullandım iptal olmasını istemedim. Drumda istemedi çünkü kalınlaşması için sınırları zorladık. Transfer günü baktı ve Rahim kalınlığı normal dedi morali düzeldi resmen adamın sağolsun. Kaç olduğunu sormadım. Şimdi yarın kan verip sonucumu öğreneceğim inşallahçok teşekkür ederim. Siz kaç mm le transfer oldunuz? Benim bugün 14. günüm ve 8,2 mm miş.
aa öyle mi. Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım. Aile hekimim bakanlık bizi denetliyor falan dedi. Geçen ay oysa yazdırmıştım başka bir aile hekimine. Benim dr değişmiş maalesef.Teşekkür ederiz bize Umut oldun. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömür versin anne babasıyla beraber:)
Maşallah Allah kucağına almak nasip etsin
Neden yazmadı aile hekimi anlamadım. Ben genelde oraya yazdırıyorum
Ben transferden beş gün önce gittiğimde 7,6 mm idi genede kalınlık sınırdaydı. Ama artık o kadar ilaç kullandım iptal olmasını istemedim. Drumda istemedi çünkü kalınlaşması için sınırları zorladık. Transfer günü baktı ve Rahim kalınlığı normal dedi morali düzeldi resmen adamın sağolsun. Kaç olduğunu sormadım. Şimdi yarın kan verip sonucumu öğreneceğim inşallah
Tamam da bakanlık denetlese bile bu ilaçları o yazabilir hukuksuzluk yok ki. Zaten aile hekiminin yazamayacağı ilaç olsa eczanede ücret çıkar. Herkes yazıyor da o niye yazmıyor kafam basmadı. İnşallah hayırlı haber veririm sizinde transferiniz hayırlısıyla olur Allah nasip ederaa öyle mi. Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım. Aile hekimim bakanlık bizi denetliyor falan dedi. Geçen ay oysa yazdırmıştım başka bir aile hekimine. Benim dr değişmiş maalesef.
Sormayın ya. Çok sinir oldum bugün. Yazmayınca elimden de bir şey gelmiyor. Dr değiştiremiyorum hemen. 3 ay dolması gerekiyormuş.Tamam da bakanlık denetlese bile bu ilaçları o yazabilir hukuksuzluk yok ki. Zaten aile hekiminin yazamayacağı ilaç olsa eczanede ücret çıkar. Herkes yazıyor da o niye yazmıyor kafam basmadı. İnşallah hayırlı haber veririm sizinde transferiniz hayırlısıyla olur Allah nasip eder
Hayırlısı olsun canım o zamana kadar drun yazsın sonra süre dolunca değiştir olmazsa.Sormayın ya. Çok sinir oldum bugün. Yazmayınca elimden de bir şey gelmiyor. Dr değiştiremiyorum hemen. 3 ay dolması gerekiyormuş.
yarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum belki onlar yazarlar. Haftaya tekrar alınacak ilaçlarım var. Artık onlar da yazmazsa napalım özel ödeyeceğizHayırlısı olsun canım o zamana kadar drun yazsın sonra süre dolunca değiştir olmazsa.
Yazar canım. Senin tüp bebek merkezinin ssk anlaşması varsa telefon et yazıversinleryarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum belki onlar yazarlar. Haftaya tekrar alınacak ilaçlarım var. Artık onlar da yazmazsa napalım özel ödeyeceğiz
Ya ben namaz kılan biriyim içim huzursuz olur almazsam çok ılık bi suda alırım artıkYok canım almadım üç gün duş almayın diyor benim merkezim. Neden almak istiyorsun. Ben transfere gitmeden önce alıp gitmiştim
Anladım canım ılık bi suda alırım da işte bu sefer olumsuz olur basımın etini yerlerBen de almamıştım, transfere giderken alıp gittim sonra ilk duşumu oldukça kısa ve fazla sıcak olmayan suyla 3.gün almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Benimde transfer günüm belli oldu canım cumartesi insallah haftaya. Pazartesi doktor benide çagırdı bugun gittigimde 8mmdi bakalım hayırlısı artık. Bende eylülde basladım ama nasip bu aydaymışHerkese merhaba!
Uzun zamandır bu konuya dahil olmak istiyordum sonunda oldu. Temmuzda başlamama rağmen taa bu ayı buldu transfer olmam. Daha transfer olmadım ama transfer günüm belli oldu. Çok çok heyecanlıyım. Bu ayda olmayacak diye gittim kontrolüme ve rahim duvarım sonunda kalınlaştı. Hiç ümidim yoktu giderken. Ama daha tam netlik kazanmadı pazartesi günü kan vereceğim ona göre karar verecek doktorum ama bu badireyi atlattım ya gerisi sorun olmaz diye düşünüyorum. İçim kıpır kıpır yaa
Canım bende namaz kılıyorum transferden sonrada kıldım hala kılıyorum. Transfer senin gusül abdesti almanı gerektirecek bir durum değil ben araştırmıştım aşılama da olsa aynısı. İçin rahat etmezse sen bilirsin ama oturarak duş almakta yasak transferden sonra. En fazla on dk geçmeyecek şekilde çok köpük şampuan vs kullanmadan alman lazım. Benim bildiklerim ve bana söylenenler bunlar genede sen bilirsin canımYa ben namaz kılan biriyim içim huzursuz olur almazsam çok ılık bi suda alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?