Transfere geri sayim

Doktorun sana yasmin vermedi mi canim? Bana direkt yasmin verdi kist olmasin diye onu kullaniyorum.

yok ben tedavilerim sırasında hiç yasmin kullanmadım canım.
doğal akışına bırakıyor sanırım doktorum.
bakalım her şey Allah ın takdiri.
bir adet olalım da ultrasonda bize neler gözükecek bakalım :)

Hadi bakalim ikimiz icin de hayirlisi neyse o olsun

Az önceacık pembe şeklinde yine başladı ben ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum sakin kalmaya calışıyorum
Canım inşallah herşey yolunda gidecek dua edelim elimizden başka bir şey gelmiyor
Benimde transferim bu Rahim kalınlığı yüzünden ertelendi kasım 25 de transfer oldum. Sizinde transferiniz hayırlı olsun inşallah şimdiden

Kızlar ben bugün aile hekimime ilaç yazdırmak için gittim ve maalesef yazmadı. Crinone jel ve duphaston yazdıracaktım. Siz ne yaptınız? Yarın kadın doğum uzmanına gideceğim bakalım o yazacak mı görücez.

çok teşekkür ederim. Siz kaç mm le transfer oldunuz? Benim bugün 14. günüm ve 8,2 mm miş.

Teşekkür ederiz bize Umut oldun. Allah bebeğine uzun sağlıklı ömür versin anne babasıyla beraber:)
BirAsilAnnesi bebişlerimin cinsiyetini yazmamışım canım iki kızım geliyor inşallah
3 kız annesi olacağım nasipse
Maşallah Allah kucağına almak nasip etsin
Neden yazmadı aile hekimi anlamadım. Ben genelde oraya yazdırıyorum
çok teşekkür ederim. Siz kaç mm le transfer oldunuz? Benim bugün 14. günüm ve 8,2 mm miş.
Ben transferden beş gün önce gittiğimde 7,6 mm idi genede kalınlık sınırdaydı. Ama artık o kadar ilaç kullandım iptal olmasını istemedim. Drumda istemedi çünkü kalınlaşması için sınırları zorladık. Transfer günü baktı ve Rahim kalınlığı normal dedi morali düzeldi resmen adamın sağolsun. Kaç olduğunu sormadım. Şimdi yarın kan verip sonucumu öğreneceğim inşallah

aa öyle mi. Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım. Aile hekimim bakanlık bizi denetliyor falan dedi. Geçen ay oysa yazdırmıştım başka bir aile hekimine. Benim dr değişmiş maalesef.

Tamam da bakanlık denetlese bile bu ilaçları o yazabilir hukuksuzluk yok ki. Zaten aile hekiminin yazamayacağı ilaç olsa eczanede ücret çıkar. Herkes yazıyor da o niye yazmıyor kafam basmadı. İnşallah hayırlı haber veririm sizinde transferiniz hayırlısıyla olur Allah nasip eder

Sormayın ya. Çok sinir oldum bugün. Yazmayınca elimden de bir şey gelmiyor. Dr değiştiremiyorum hemen. 3 ay dolması gerekiyormuş.

Sormayın ya. Çok sinir oldum bugün. Yazmayınca elimden de bir şey gelmiyor. Dr değiştiremiyorum hemen. 3 ay dolması gerekiyormuş.
Hayırlısı olsun canım o zamana kadar drun yazsın sonra süre dolunca değiştir olmazsa.

Yok canım almadım üç gün duş almayın diyor benim merkezim. Neden almak istiyorsun. Ben transfere gitmeden önce alıp gitmiştim
Ya ben namaz kılan biriyim içim huzursuz olur almazsam çok ılık bi suda alırım artık

Ilıkla alsam acaba bi sorun olurmu haftaya cumartesi transferim var insallah

Ben de almamıştım, transfere giderken alıp gittim sonra ilk duşumu oldukça kısa ve fazla sıcak olmayan suyla 3.gün almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Anladım canım ılık bi suda alırım da işte bu sefer olumsuz olur basımın etini yerler

Benimde transfer günüm belli oldu canım cumartesi insallah haftaya. Pazartesi doktor benide çagırdı bugun gittigimde 8mmdi bakalım hayırlısı artık. Bende eylülde basladım ama nasip bu aydaymış

Ya ben namaz kılan biriyim içim huzursuz olur almazsam çok ılık bi suda alırım artık
Canım bende namaz kılıyorum transferden sonrada kıldım hala kılıyorum. Transfer senin gusül abdesti almanı gerektirecek bir durum değil ben araştırmıştım aşılama da olsa aynısı. İçin rahat etmezse sen bilirsin ama oturarak duş almakta yasak transferden sonra. En fazla on dk geçmeyecek şekilde çok köpük şampuan vs kullanmadan alman lazım. Benim bildiklerim ve bana söylenenler bunlar genede sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…