- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.621
Yani alınmasını gerektirmiyorsa bende almam tabi kılarım öyle namazlarım sende oturarak mı kıldın herkes otur diyordaCanım bende namaz kılıyorum transferden sonrada kıldım hala kılıyorum. Transfer senin gusül abdesti almanı gerektirecek bir durum değil ben araştırmıştım aşılama da olsa aynısı. İçin rahat etmezse sen bilirsin ama oturarak duş almakta yasak transferden sonra. En fazla on dk geçmeyecek şekilde çok köpük şampuan vs kullanmadan alman lazım. Benim bildiklerim ve bana söylenenler bunlar genede sen bilirsin canım
Canım bana embriyolog transfer sonrası eğilip doğrulmak yok uterusu kasacak hareketler yapma dediği için oturarak kılıyorum hala sadece sabah namazı kısa olduğu için normal kılıyorum oda daha üç dört gündürYani alınmasını gerektirmiyorsa bende almam tabi kılarım öyle namazlarım sende oturarak mı kıldın herkes otur diyorda
Anladım canım benim çok sagol Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin. Senin kaçıncı gününCanım bana embriyolog transfer sonrası eğilip doğrulmak yok uterusu kasacak hareketler yapma dediği için oturarak kılıyorum hala sadece sabah namazı kısa olduğu için normal kılıyorum oda daha üç dört gündür
Aminn inşallah canım rabbim tedavilerimizi hayra çıkarsın. Benim bugün 13. Günüm kan vereceğim birazdan inşallah hayırlı sonuçlar alırımAnladım canım benim çok sagol Rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin. Senin kaçıncı günün
Transferin şimdiden hayırlı olsun canımKızlar bugün transferim var 1 buçukta bana dua edin
Sağol cnm 2 tane transfer edilecek inşallah tutunurlarTransferin şimdiden hayırlı olsun canım
Inşaallah cnm rabbim hayirli sonuçlar almani nasıp etsin. Idrar resti falan baktınmi cnmAminn inşallah canım rabbim tedavilerimizi hayra çıkarsın. Benim bugün 13. Günüm kan vereceğim birazdan inşallah hayırlı sonuçlar alırım
canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecekInşaallah cnm rabbim hayirli sonuçlar almani nasıp etsin. Idrar resti falan baktınmi cnm
Kızlar bugün transferim var 1 buçukta bana dua edin
Ohooo degerin cok iyi canim hic dertlenme hadigozun aydin kucagina almak da kismet olsun insallahcanim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
Hayırlı olsun canımcanim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
sagol canim aminn insallah. Allah kucagimiza almakta nasip etsin sagliklaOhooo degerin cok iyi canim hic dertlenme hadigozun aydin kucagina almak da kismet olsun insallah
sagol canim insallah hayirlisi olurHayırlı olsun canım
Amin canım cümlemizin inşallah:)sagol canim insallah hayirlisi olur
Ilıkla alsam acaba bi sorun olurmu haftaya cumartesi transferim var insallah
canim benim testim pozitif cikti sali tekrar istedi drum bilgin olsunbence en azından ilk 3 gün duş alma canım.
belki safsatadır evhamdır ama riske atmaya da gerek yok.
sonuçta çok emek veriyoruz.
transfer işlemi gusül almayı gerektirmiyor.
Nihat Hatipoğlu da öyle diyorken denk geldim.
namazlarını da mutlaka oturarak kıl.
Rabbim hayırlı transferler, hayırlı sonuçlar nasip etsin.
sgk anlaşması yok maalesef. Bugün gidemedim artık pazartesi gideceğim. Bu arada sonucunu okudum. Çok iyi artmış maşallah. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Darısı başıma :))Yazar canım. Senin tüp bebek merkezinin ssk anlaşması varsa telefon et yazıversinler
Transferin şimdiden hayırlı olsun. Senin kalınlığın gayet iyi canım. Transfer gününe kadar daha da kalınlaşır. Buradan durumumuzu paylaşırız artık.Benimde transfer günüm belli oldu canım cumartesi insallah haftaya. Pazartesi doktor benide çagırdı bugun gittigimde 8mmdi bakalım hayırlısı artık. Bende eylülde basladım ama nasip bu aydaymış
aminn canim sagolasin insallah saglikla devam eder seninde transferin hayirlisiyla gerceklesir pozitf haberlerini aliriz insallahsgk anlaşması yok maalesef. Bugün gidemedim artık pazartesi gideceğim. Bu arada sonucunu okudum. Çok iyi artmış maşallah. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Darısı başıma :))
canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?