Transfere geri sayim

Allah razi olsun canim insallah rabbim saglikla ilerlemesini nasip eder.sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur

Amin canım inşallah bir dahaki adette başlayacağız her şey iyi giderse iki tane üçüncü gün embriyom var onlari alacağım. Senin kaçıncı gün embriyosydu?

Amin canım inşallah bir dahaki adette başlayacağız her şey iyi giderse iki tane üçüncü gün embriyom var onlari alacağım. Senin kaçıncı gün embriyosydu?
benimde 3. gün embriyosu canim iki taneydi. Allah ol desin olsun insalllah hepimiz icin

benimde 3. gün embriyosu canim iki taneydi. Allah ol desin olsun insalllah hepimiz icin
Amin canım aminnn. Bende kan pıhtılaşması çıktı şimdiden aspirin kullanıyorum. Aynı şeyleri tekrar yasamaktan korkuyorum. Rabbim bebeklerimizi kucağımiza alıp mamasindan gazından bahsettiğimiz günleri göstersin inşallahhh

bende kullaniyorum canim coraspin ve clexan igne yapiyorum. kan pihtilasmasi bende de var. ilk gebeligimde transfer gününde baslamistim clexana simdi adetle basladim aspirin kullanmaya adet bitiminde clexana hemen basladim. insallah bu sefer hayirli saglikli gebelik yasariz bu sefer

canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek

Kaç olması gerekiyor bu kalınlığın?

Saye- Hayırlısı olsun Allah kucağına almak nasip etsin bize ve bu yolda diğer yoldaşlarınada dua edermisin?
Kaçıncı gün embriyosuydu
İlk 20.58 dediğin sonucu kaçıncı gün baktırmıştın

sagol canim insallah rabbim isteyen dileyen herkese icinde de bana nasip etsin insallah. her daim duamdasiniz.3. gün embriyosuydu iki taneydi. ilk degerim 10. gün bakildi 20.58 di ikincisi bugün 13. gün bakildi 73.27 cikti. drum artis iyi hayirli olsun dedi sali ekrar edecegim. sizde bana dua ederseniz sevinirim

Çok güzel bi sonuç gerçekten
Bu uğurdaki herkes dualarımda
İnş sağlıkla kucağına alırsın .

Çok güzel bi sonuç gerçekten
Bu uğurdaki herkes dualarımda
İnş sağlıkla kucağına alırsın .
aminn insallah yükselmeye devam eder bende bu stresli günleri unuturm. Allah razi olsun seninde hayirli sonuclarin olsun insallah
ilk sonucunu gördüm 2.yi bekliyordum canım.
çok şükür o da iyi çıkmış.
çok tebrik ederim.
sağlıkla devam etsin inşallah.
canim insallah böyle devam eder. Allah insallah bu sefer nasip eder. seninde hayilri haberlerini bekliyoruz

aminn insallah yükselmeye devam eder bende bu stresli günleri unuturm. Allah razi olsun seninde hayirli sonuclarin olsun insallah

canim insallah böyle devam eder. Allah insallah bu sefer nasip eder. seninde hayilri haberlerini bekliyoruz

inşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
en önemlisi bu.
inşallah bende hayırlı haber veririm.
hepimizin yüzüne gülsün Rabbim.

canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek

Süper canım, hadi artık gözün aydın, güzel düşün hep ve güzel geçsin her şey. Şimdi sırada kese ve kalp atışı var :)

inşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
en önemlisi bu.
inşallah bende hayırlı haber veririm.
hepimizin yüzüne gülsün Rabbim.
Aminn inşallah canım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Süper canım, hadi artık gözün aydın, güzel düşün hep ve güzel geçsin her şey. Şimdi sırada kese ve kalp atışı var :)
Allah razı olsun canım inşallah o gümleride görürüm :)

Kızlar pıhtılaşmayı dert etmeyin sadece iyi takip eden bir perinatoloğa da mutlaka gidin derim. Bana hiç bıraktırmadılar hala kullanıyorum. 34+0 da ecopirini bırakacağım kısmetse. Cleaxene sonuna kadar devam.

Kızlar benim transferm yarına ertelendi embriyolog bı gündaha beklemek istiyorum dedi 6.gun embriyosu olacak ..transferden sonra sadece progesteron fitil kullanacaksınız bugün hemşire öyle söyledi siz ne kullanıyorsunuz transferden sonra

Benimde durumum böyle canım. Drum gebelik sonuna kadar devam edeceksin dedi. İyi olsunlar yeterki kullanacağız. Bende bu sefer ikinci bir dr kontrolüne girmek istiyorum
gözün aydın canım insalah hep güzel gider sonucun
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder
Canım benim bir sürü ilacım var ama herkesin durumu farklı oluyor. Aspirin clexan, climera bant haftada bir, proluton haftada bir, iki günde bir progestan amp. Günde iki crinon jel, dört defa estrofem bir tanede folik asit

Tedavin olumlu sonuçlanır canım inşaAllah... Nerde yaptırıyosun ? Senin 6. Gün olcak ne güzel. Benim çarşamba günü yapıldı transfer 2. Gün embriyosuydu.. içindeyken beklemek daha da zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…