- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.901
canım senin merkez nerdeydi bide kacinci denemendiEvet canim cok sukur oldum
Olabilir neden olmasın ki? Test yapsanaKasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum
Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
Hamile mi olabilirmOlabilir neden olmasın ki? Test yapsana
Hamile mi olabilirm
Hiç aklıma gelmemişti valla
Geçen ay tup bebek negatifinden sonra belki gecikmiş olabilirm diye düşünüyorum ama
Bilemedim şimdi
Çok heycanlandım şuanBence test yap. Hemen :)
İnşallah vardır da ben msjı düzenleyene kadar sen cevabı yapıştırmışsın :) şey dedim göğüs kasık ağrın vs var mı diye sordumÇok heycanlandım şuan
Yarın ilk işim test almak
InşallH canım inşallah yaİnşallah vardır da ben msjı düzenleyene kadar sen cevabı yapıştırmışsın :) şey dedim göğüs kasık ağrın vs var mı diye sordum
İnşallah nasip olmuştur ♡ çok duydum negatif tüp bebek sonrası normal yoldan hamile kalanları.. sende onlardan biri olursun inşallah. Test yapınca haber verirsen sevinirim. :)InşallH canım inşallah ya
Bugün oldu bikaç kere kasık ağrısı
adet olcam sandım ama gelen giden yok
bekliyorum bakalım
@Mucizeolsakeske heyy tatlım yarın transfer vakti :)
bu gece uyuyamazsın sen kesin :)
sana bol şans diliyorum.
hayırlı transferlerin ve hayırlı sonuçların olsun inşallah.
:)) niye aglıyorlarmıskiKızlaaarrrrrr dün doktordayken transferden mutlulukla ağlayarak cıkanlar vardı:) Nasıl bir duygu bende ağlarmıyım acaba gerçi acayip sulugözlüyüm :)))
bende 2 kere transfer oldum hem transfere giderken hemde transferden çıkarken ağladım.garip bir his .Kızlaaarrrrrr dün doktordayken transferden mutlulukla ağlayarak cıkanlar vardı:) Nasıl bir duygu bende ağlarmıyım acaba gerçi acayip sulugözlüyüm :)))
Evet kesinlikle sapmalar oluyor. Bu erken gelme de olabilir geç gelme de. 10 güb gecikenler bile varKasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum
Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
Dun o kadar duygusuzmusum ki niye agliyorlar diye yazmisim bide. Simdi daha gitmeden duygusallastim cok farkli bir his yabende 2 kere transfer oldum hem transfere giderken hemde transferden çıkarken ağladım.garip bir his .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?