Transfere geri sayim

Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum

Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?

İnşallah vardır da ben msjı düzenleyene kadar sen cevabı yapıştırmışsın :) şey dedim göğüs kasık ağrın vs var mı diye sordum
InşallH canım inşallah ya

Bugün oldu bikaç kere kasık ağrısı
adet olcam sandım ama gelen giden yok

bekliyorum bakalım

InşallH canım inşallah ya

Bugün oldu bikaç kere kasık ağrısı
adet olcam sandım ama gelen giden yok

bekliyorum bakalım
İnşallah nasip olmuştur ♡ çok duydum negatif tüp bebek sonrası normal yoldan hamile kalanları.. sende onlardan biri olursun inşallah. Test yapınca haber verirsen sevinirim. :)

@Mucizeolsakeske heyy tatlım yarın transfer vakti :)
bu gece uyuyamazsın sen kesin :)
sana bol şans diliyorum.
hayırlı transferlerin ve hayırlı sonuçların olsun inşallah.
insallah canım benim. Heyecanım şimdilik normal ama gece uyuyamayacagım kesin

Kızlaaarrrrrr dün doktordayken transferden mutlulukla ağlayarak cıkanlar vardı:) Nasıl bir duygu bende ağlarmıyım acaba gerçi acayip sulugözlüyüm :)))

Kasımda tüp bebek denemem negatif oldu 13Kasım test günümdü ve ogün regl oldum

Şimdi 15 aralık oldu hâla adet olmadım
Negatif tüp bebekten sonra adeti geciken var mı?
Evet kesinlikle sapmalar oluyor. Bu erken gelme de olabilir geç gelme de. 10 güb gecikenler bile var

Bende ev taşıdım üstüne bademcikler şişti hastayım keyfim yok bugün son kontrolüm vardı. transfer için rahim kalınlığı iyi dedi 10 m olmuş. Kan verdim sonuclarim iyi Salı ya transferim. Bugün sabah 10 da hastanede yaptıkları iğne son 3 saattir çok şiddetli bel ağrısı ayağıma kadar etim kemiğim zonkluyor resmen. (

Dış gebelik döllenmiş bir yumurtanın rahim içi dışında bir yere yerleşmesidir.
kimyasal gebelik, normal hamilelik bulunmadan döllenen yumurtanın, daha sağlıklı bir şekilde embriyonun gelişme göstermeden devam etmesi ve sadece laboratuvar tetkikleri ile hamilelik testleri yardımı ile tespit edilmesi durumudur. Daha çok hamilelik testlerin de incelenen hamilelik hormonunun BHCG yüksek çıkması halinde (+) olur. Bu durum da çok sağlıklı bir hamilelik meydana gelmez. Çünkü anne rahminin içine yerleşemeyerek, düşük ile kendi kendine sonuçlanır.

bende 2 kere transfer oldum hem transfere giderken hemde transferden çıkarken ağladım.garip bir his .
Dun o kadar duygusuzmusum ki niye agliyorlar diye yazmisim bide. Simdi daha gitmeden duygusallastim cok farkli bir his ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…