- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.921
Gecmis olsun canim ya ne ignesi ki oyle hadi transferin hayirli olur insallahBende ev taşıdım üstüne bademcikler şişti hastayım keyfim yok bugün son kontrolüm vardı. transfer için rahim kalınlığı iyi dedi 10 m olmuş. Kan verdim sonuclarim iyi Salı ya transferim. Bugün sabah 10 da hastanede yaptıkları iğne son 3 saattir çok şiddetli bel ağrısı ayağıma kadar etim kemiğim zonkluyor resmen.(
Neopogen 48mg tek doz. Yatıyorum walla hic halim yok.nasil bir igne anlamadim.Her noktam agriyor belden aşağı Bu ıgneyi kullanan var mı bilmiyorum.(Kas ve iskelet ağrısı yazıyor)Embriyonun tutunmasını kolaylastiriyormus.Gecmis olsun canim ya ne ignesi ki oyle hadi transferin hayirli olur insallah
Canim dis gebelikte bhcg dahami yuksek oluyo normaldenDış gebelik döllenmiş bir yumurtanın rahim içi dışında bir yere yerleşmesidir.
kimyasal gebelik, normal hamilelik bulunmadan döllenen yumurtanın, daha sağlıklı bir şekilde embriyonun gelişme göstermeden devam etmesi ve sadece laboratuvar tetkikleri ile hamilelik testleri yardımı ile tespit edilmesi durumudur. Daha çok hamilelik testlerin de incelenen hamilelik hormonunun BHCG yüksek çıkması halinde (+) olur. Bu durum da çok sağlıklı bir hamilelik meydana gelmez. Çünkü anne rahminin içine yerleşemeyerek, düşük ile kendi kendine sonuçlanır.
Kızlar herkese merhaba benim sonucum bugün 18 e düşmüş kimyasal olmuş. Dış gebelik değil şükür.BirAsilAnnesi canım bilgin olsun
Transfer genellikle kaçıncı gün oluyor kızlar ? Birde doğal nar suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş diye okudum deneyen var mı?
evet canımCanim dis gebelikte bhcg dahami yuksek oluyo normalden
Bende simdi transferden geldim canim ignenin adina bakmadim iki tane verdi birincisini bugu vurdu ikincsinide haftaya vurul dedi suan inanki belimden asagsi cok kotu ayaklarima kadar uyusmus bi sekildeyim. Bide kalcadan progestan ignesi verdi jeli kestik bide karindan verdi ilk gun bu kadar acidiysa ikinci gunleri dusunemiyorumNeopogen 48mg tek doz. Yatıyorum walla hic halim yok.nasil bir igne anlamadim.Her noktam agriyor belden aşağı Bu ıgneyi kullanan var mı bilmiyorum.(Kas ve iskelet ağrısı yazıyor)Embriyonun tutunmasını kolaylastiriyormus.
Allah razı olsun canım çok destek oldunuz. İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur bizlere de. Ne yaşan söyleyim üzülemedim bile nasip böyleymişCanım hem çok üzüldüm senin adına hem de ne yalan söyliyeyim dış gebelik olmadı diye sevindim. Hayırlısı olsun inşallah, umarım kimyasal sonrası çabuk hamile kalanlardan olursun.
Hayırlısı olsun transferiniziBende simdi transferden geldim canim ignenin adina bakmadim iki tane verdi birincisini bugu vurdu ikincsinide haftaya vurul dedi suan inanki belimden asagsi cok kotu ayaklarima kadar uyusmus bi sekildeyim. Bide kalcadan progestan ignesi verdi jeli kestik bide karindan verdi ilk gun bu kadar acidiysa ikinci gunleri dusunemiyorum
Canim sen bana yarin yine yaz ben sana ignelerin isimlerini yazarim simdi yatiyorum ilaclarim oturma odasindaHayırlısı olsun transferinizi
Bu haftada 1 verdiği iğne ne iğnesi acaba?
Karından verdiği ne iğnesi acaba kan sulandırcı olabilirmi?
Hakkinizda hayirlisi olsun canim nasip isi Allah kimsenin kucagini bos birakmasin . Yani maddi manevi yipratiyor insaniAllah razı olsun canım çok destek oldunuz. İnşallah hayırlı haberler vermek nasip olur bizlere de. Ne yaşan söyleyim üzülemedim bile nasip böyleymiş
Hayırlısı olsun canimBende simdi transferden geldim canim ignenin adina bakmadim iki tane verdi birincisini bugu vurdu ikincsinide haftaya vurul dedi suan inanki belimden asagsi cok kotu ayaklarima kadar uyusmus bi sekildeyim. Bide kalcadan progestan ignesi verdi jeli kestik bide karindan verdi ilk gun bu kadar acidiysa ikinci gunleri dusunemiyorum
Sagol canim aminn insallah . Valla ilaclardan kafam agridi artik takip edemiyorum inanki . Ama cok agir igneler daha ilk gunden cok agrim varHayırlısı olsun canimAllah saglikla kucağına almayi nasip etsin ınş. Neopogen kanser hastalarına verilen bir iğne. Ben çok ağrım olunca baktım dr ne verirse yapıyoruz yan etkisi nedir ne olur hiç bakmadan bilmeden.igne Ağır çok beyaz kan hücresini artiroyormus bu da bebeğin tutunması için önemliymiş. Neyse ki devamı yok.
Tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallahBende simdi transferden geldim canim ignenin adina bakmadim iki tane verdi birincisini bugu vurdu ikincsinide haftaya vurul dedi suan inanki belimden asagsi cok kotu ayaklarima kadar uyusmus bi sekildeyim. Bide kalcadan progestan ignesi verdi jeli kestik bide karindan verdi ilk gun bu kadar acidiysa ikinci gunleri dusunemiyorum
Valla canim o kadarini sormadim ama 5.gun embryosu dediler o kadar :)Tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallahbebeğin sana tutunsun da yeter ki unutursun bunları. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve kaçıncı kalite?
Hadi bakalım senden de bir pozitif bekliyoruz o zamanValla canim o kadarini sormadim ama 5.gun embryosu dediler o kadar :)
Allah yardımcın olsun canim dinlen guzelce.enerjini inancını yüksek tut güzel haberlerini alicz ınş.Sagol canim aminn insallah . Valla ilaclardan kafam agridi artik takip edemiyorum inanki . Ama cok agir igneler daha ilk gunden cok agrim var
Insallah canim benim. Suan cok normalim ya sanki hic transfer yapilmamis gibi . Mesela transferden once hep yatarim asla kalkmam diyordum doktorla konustuktan sonra surekli yatmani istemiyoruz dedi o yuzden kafamda rahat . Ben 5hamilelik gecirdim yatmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum insanin kafasi gozu artik sisiyor o kadar bunaliyorsun. Ama cok sukur simdi oyle bi cabam yok is guc yok tabi ama evin icinde yurumemde de bi sakinca yoktur umarimAllah yardımcın olsun canim dinlen guzelce.enerjini inancını yüksek tut güzel haberlerini alicz ınş.
Evet ya sonradan pisman oldum sabirsizlik yaptim. Birde yumurta bozuldumu bozulmadimi dusuncesi beni yedi bitirdi . Sonra dedimki Rabbim sen buyuksun . Rabbim.omur verdikce herseyi goruyor insanHadi bakalım senden de bir pozitif bekliyoruz o zamanbak boşuna endişelndin sabah
Bebeğin tutunabilmesi için rahme kan gitmesi lzım. Onun için de mutlaka hareket etmelisin. Yatman yatmamandan daha kötü canım. Ağır kaldırıp iş yapmadığın müddetçe sıkıntı yok rahat ol.Insallah canim benim. Suan cok normalim ya sanki hic transfer yapilmamis gibi . Mesela transferden once hep yatarim asla kalkmam diyordum doktorla konustuktan sonra surekli yatmani istemiyoruz dedi o yuzden kafamda rahat . Ben 5hamilelik gecirdim yatmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum insanin kafasi gozu artik sisiyor o kadar bunaliyorsun. Ama cok sukur simdi oyle bi cabam yok is guc yok tabi ama evin icinde yurumemde de bi sakinca yoktur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?