Transfere geri sayim

Bebeğin tutunabilmesi için rahme kan gitmesi lzım. Onun için de mutlaka hareket etmelisin. Yatman yatmamandan daha kötü canım. Ağır kaldırıp iş yapmadığın müddetçe sıkıntı yok rahat ol.
Aynen canim kalkiyorum yuruyorum kendimi yormadan abdestimi alip oturarakda olsa namazlarimi kiliyorum. Hani bi panik halim yok . Normalim insallah hayirlsiyla tutarda Rabbim.bir daha ugrastirmaz bugun 2.gunum ama ignelerden kalcamin ustune yatamiyorum .

Arnica krem ile masaj yapabilirsin iyi geliyor.

Insallah yoktur canim hadi hayirlsii bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

önce sen hayırlı haber ver arkandan da ben inşallah.,
bir yıl geçti üstünden.
sanki sıfırdan yeni başlıyor gibi heyecanlıyım.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Zaten sifirdan basliyormus gibi dusun canim . Insallah olumlu olur hepimizin. Cok dua ediyorum Rabbim dualarimizi kabul eylesinp
önce sen hayırlı haber ver arkandan da ben inşallah.,
bir yıl geçti üstünden.
sanki sıfırdan yeni başlıyor gibi heyecanlıyım.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim nasip isi Allah kimsenin kucagini bos birakmasin . Yani maddi manevi yipratiyor insani
İnşallah hayırlısı olur canım hepimiz için. Kesinlikle insan yıpranıyor. Ben şimdi şubata kadar beklemeliyim maddi açıdan artık

Sürekli yatmak kan akışını yavaşlatıyor iyi değil diyorlar tam aksine gün içi rutin hafif işler öneriyorlar ağır kaldırmadan.En zoru transfer sonrası beklemek sanırım benim de yarin transferim ilk deneme korku heyecan hepsi var :)) kuru öksürük var bisey olur mu tedirginim.

Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah guzel haberlerini aliriz . Oksurugun varsa doktora gidince soyle onlar zaten seni bilgilendirirlen bende arada bir oksuruyorum ama karnimi kasmamaya calisiyorum .

İnşallah hayırlısı olur canım hepimiz için. Kesinlikle insan yıpranıyor. Ben şimdi şubata kadar beklemeliyim maddi açıdan artık
Evet birde o boyutu var ama bi bakmissin kendiliginden olmus . Hastaneler para tuzagi olmus ama olsun hayirli saglikli evladimiz olsunda para yerine yine gelir

Öksürük ve hapşırmak önemli değil diyor ürologlar.

Canımmm haftasonu acayip koşuşturmalı geçti yazamadım sana. Transferin olmuşş hadi hayırlı olsun. İnşallah pozitifide görüceksinnn

Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah guzel haberlerini aliriz . Oksurugun varsa doktora gidince soyle onlar zaten seni bilgilendirirlen bende arada bir oksuruyorum ama karnimi kasmamaya calisiyorum .
Amin canim hayırlısıyla miniklerim tutunur ınş. Yeni Yıl sevincini bebislerimizle yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…