- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.941
Aynen canim kalkiyorum yuruyorum kendimi yormadan abdestimi alip oturarakda olsa namazlarimi kiliyorum. Hani bi panik halim yok . Normalim insallah hayirlsiyla tutarda Rabbim.bir daha ugrastirmaz bugun 2.gunum ama ignelerden kalcamin ustune yatamiyorum .Bebeğin tutunabilmesi için rahme kan gitmesi lzım. Onun için de mutlaka hareket etmelisin. Yatman yatmamandan daha kötü canım. Ağır kaldırıp iş yapmadığın müddetçe sıkıntı yok rahat ol.
Arnica krem ile masaj yapabilirsin iyi geliyor.Aynen canim kalkiyorum yuruyorum kendimi yormadan abdestimi alip oturarakda olsa namazlarimi kiliyorum. Hani bi panik halim yok . Normalim insallah hayirlsiyla tutarda Rabbim.bir daha ugrastirmaz bugun 2.gunum ama ignelerden kalcamin ustune yatamiyorum .
:)) Hadi insallah sen simdi hangi asamadasin kuzumSanırım yarın adet olacağım bayanlar.
:)) Hadi insallah sen simdi hangi asamadasin kuzum
Insallah yoktur canim hadi hayirlsii bakalim guzel haberlerini bekliyoruzbir yıl aradan sonra inşallah 3.transferimi olacağım canım.
dondurulmuşlarım var.
dua et de kistim falan olmasın.
Insallah yoktur canim hadi hayirlsii bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
önce sen hayırlı haber ver arkandan da ben inşallah.,
bir yıl geçti üstünden.
sanki sıfırdan yeni başlıyor gibi heyecanlıyım.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
İnşallah hayırlısı olur canım hepimiz için. Kesinlikle insan yıpranıyor. Ben şimdi şubata kadar beklemeliyim maddi açıdan artıkHakkinizda hayirlisi olsun canim nasip isi Allah kimsenin kucagini bos birakmasin . Yani maddi manevi yipratiyor insani
Sürekli yatmak kan akışını yavaşlatıyor iyi değil diyorlar tam aksine gün içi rutin hafif işler öneriyorlar ağır kaldırmadan.En zoru transfer sonrası beklemek sanırım benim de yarin transferim ilk deneme korku heyecan hepsi var :)) kuru öksürük var bisey olur mu tedirginim.Insallah canim benim. Suan cok normalim ya sanki hic transfer yapilmamis gibi . Mesela transferden once hep yatarim asla kalkmam diyordum doktorla konustuktan sonra surekli yatmani istemiyoruz dedi o yuzden kafamda rahat . Ben 5hamilelik gecirdim yatmanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum insanin kafasi gozu artik sisiyor o kadar bunaliyorsun. Ama cok sukur simdi oyle bi cabam yok is guc yok tabi ama evin icinde yurumemde de bi sakinca yoktur umarim
Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah guzel haberlerini aliriz . Oksurugun varsa doktora gidince soyle onlar zaten seni bilgilendirirlen bende arada bir oksuruyorum ama karnimi kasmamaya calisiyorum .Sürekli yatmak kan akışını yavaşlatıyor iyi değil diyorlar tam aksine gün içi rutin hafif işler öneriyorlar ağır kaldırmadan.En zoru transfer sonrası beklemek sanırım benim de yarin transferim ilk deneme korku heyecan hepsi var :)) kuru öksürük var bisey olur mu tedirginim.
Evet birde o boyutu var ama bi bakmissin kendiliginden olmus . Hastaneler para tuzagi olmus ama olsun hayirli saglikli evladimiz olsunda para yerine yine gelirİnşallah hayırlısı olur canım hepimiz için. Kesinlikle insan yıpranıyor. Ben şimdi şubata kadar beklemeliyim maddi açıdan artık
Sürekli yatmak kan akışını yavaşlatıyor iyi değil diyorlar tam aksine gün içi rutin hafif işler öneriyorlar ağır kaldırmadan.En zoru transfer sonrası beklemek sanırım benim de yarin transferim ilk deneme korku heyecan hepsi var :)) kuru öksürük var bisey olur mu tedirginim.
Benim alerjik biraz bazen 10 kez arka arkaya hapsuruyorum kuru öksürük te var gıcık tutuyor geçmiyor özellikle gece çok kötü :/ ınş canım etkilemesin.Öksürük ve hapşırmak önemli değil diyor ürologlar.
Canımmm haftasonu acayip koşuşturmalı geçti yazamadım sana. Transferin olmuşş hadi hayırlı olsun. İnşallah pozitifide görüceksinnnHayırlısı olsun canimAllah saglikla kucağına almayi nasip etsin ınş. Neopogen kanser hastalarına verilen bir iğne. Ben çok ağrım olunca baktım dr ne verirse yapıyoruz yan etkisi nedir ne olur hiç bakmadan bilmeden.igne Ağır çok beyaz kan hücresini artiroyormus bu da bebeğin tutunması için önemliymiş. Neyse ki devamı yok.
Amin canim hayırlısıyla miniklerim tutunur ınş. Yeni Yıl sevincini bebislerimizle yaşarız.Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah guzel haberlerini aliriz . Oksurugun varsa doktora gidince soyle onlar zaten seni bilgilendirirlen bende arada bir oksuruyorum ama karnimi kasmamaya calisiyorum .
Insallah canim benim nasipten ote koy yok hersey nasip kismetAmin canim hayırlısıyla miniklerim tutunur ınş. Yeni Yıl sevincini bebislerimizle yaşarız.
Hormonlarina baktir canim birde kist olmus olabilir muayne olmalisinKızlar günaydın benim 3 aydır adetim çok az geliyo nedn boyle olur bana yardımcı olurmusunuz
Rahim duvari kalinlasmazsa az oluyomus kanama gecen gun biyerde dinledim.Kızlar günaydın benim 3 aydır adetim çok az geliyo nedn boyle olur bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?